f_zoltan Postat Iunie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Cu doamnele la "plimbare". 2 zile, 3 masive, 4 judete Avem ceva planuri, nu pentru weekendul ce urmeaza, ci cel de dupa el. Sunt in dezvoltare. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Cu doamnele la "plimbare". 2 zile, 3 masive, 4 judete Foarte frumos :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crane Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Cu doamnele la "plimbare". 2 zile, 3 masive, 4 judete cre' ca m-am lamurit, tudordodo si f_zoltan, multumesc si felicitari! daca nu-i mare bai, doar sa-mi ziceti cum gasesc zona aia cu "podul lui Dumnezeu". Adica Cheile Corcoaia, sau cum spune Zoli.. Ma comport exemplar dupa standardele mele! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Cu doamnele la "plimbare". 2 zile, 3 masive, 4 judete Cum cobori de la baraj, la cativa kilometri mai la vale pe stanga este un picior de pod, cred, adica o chestie mare de beton, de vreo 6-7 m latime si vreo 4 inaltime, plina cu grafitti. In spatele pilonului ala se afla cheile. Nu prea ai cum sa ratezi, mai ales ca e un loc unde se campeaza des. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Cu doamnele la "plimbare". 2 zile, 3 masive, 4 judete Dupa ce le-am vazut la tv.. m-am interesat. Exemplific cu imagini ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crane Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Cu doamnele la "plimbare". 2 zile, 3 masive, 4 judete merci mult! si tie, aztec Ma comport exemplar dupa standardele mele! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate