Ninja Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Salutare tuturor, Sunt Bogdan, 36 de ani, bucurestean (din pacate), cu hobby-uri putine dar fara exceptie costisitoare - ultimul pe lista off road 4 x 4 cu voia Dvs. Viitor posesor de Lada Niva Montana (in cateva zile, maximum o saptamana). Casatorit dar cu un dor de duca nebun :). Imi place sa invat lucruri noi si sa traiesc experiente inedite, altfel ma plictisesc. Imi place spiritul de aventura, pastrand lucrurile in limite rationale. Imi plac linistea, curatenia, modestia, bunul simt, simtul fin al umorului, uamenii :) inteligenti. Din pacate petrec din ce in ce mai mult timp cautandu-le. Imi place spiritul de echipa, lucrul in echipa. Ma pricep la foarte multe lucruri dar nu la mecanica, asa ca atunci cand am sa intreb lucruri traznite am sa solicit ingaduinta voastra. Treaba cu 4 x 4 mi se trage din primavara asta, cand impreuna cu un bun prieten am incercat sa ajungem in niste locuri mai greu accesibile din zona Arieseni, cu masini de oras - nici o sansa. Asa ca va spun tuturor bun gasit si ma bucur sa va intalnesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Bun gasit tuturor! Welcome in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Bun gasit tuturor! :W in :cl :gr1 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Bun gasit tuturor! bine ai venit si bafta la achizitia masini suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Bun gasit tuturor! :W [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Bun gasit tuturor! Bine ai venit,ai ce invata de la baietii de pe aici :). :W Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Bun gasit tuturor! bun venit in :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dary_dan Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Bun gasit tuturor! :W in :cl ! Frontera 2.2i Mitshu 2.8 td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Bun gasit tuturor! Bine ai venit ! :bravo pt prezentare . "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Bun gasit tuturor! :W :cl :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Bun gasit tuturor! :tr :W U ..., Shinobi No Mono :wink: :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Bun gasit tuturor! Bun venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Bun gasit tuturor! :ha: la logo-ul asta am crezut ca ai Samurai sau Mitsubishi :ha: :ha: Cu orice..bine ai venit :W NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Bun gasit tuturor! Bun venit! :W Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Bun gasit tuturor! :W Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator hunter1001 Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Bun gasit tuturor! Bun venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Bun gasit tuturor! Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Bun gasit tuturor! Bine ai venit! :h5 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Bun gasit tuturor! :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carlo 4x4 Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Bun gasit tuturor! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Bun gasit tuturor! Salutare :W si bun venit :cl Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Bun gasit tuturor! :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Bun gasit tuturor! :h5 :1 pt viitoarea masina si sa te poarte sanantos pe toate coclaurile :W ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Bun gasit tuturor! Bine ai venit! Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate