Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bun gasit tuturor!

Ninja

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

Sunt Bogdan, 36 de ani, bucurestean (din pacate), cu hobby-uri putine dar fara exceptie costisitoare - ultimul pe lista off road 4 x 4 cu voia Dvs.

Viitor posesor de Lada Niva Montana (in cateva zile, maximum o saptamana). Casatorit dar cu un dor de duca nebun :). Imi place sa invat lucruri noi si sa traiesc experiente inedite, altfel ma plictisesc. Imi place spiritul de aventura, pastrand lucrurile in limite rationale. Imi plac linistea, curatenia, modestia, bunul simt, simtul fin al umorului, uamenii :) inteligenti. Din pacate petrec din ce in ce mai mult timp cautandu-le. Imi place spiritul de echipa, lucrul in echipa. Ma pricep la foarte multe lucruri dar nu la mecanica, asa ca atunci cand am sa intreb lucruri traznite am sa solicit ingaduinta voastra. Treaba cu 4 x 4 mi se trage din primavara asta, cand impreuna cu un bun prieten am incercat sa ajungem in niste locuri mai greu accesibile din zona Arieseni, cu masini de oras - nici o sansa. Asa ca va spun tuturor bun gasit si ma bucur sa va intalnesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare