Vizitator dan c Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Salut, Am revenit cu o intrebare: stie cineva unde imi pot monta un carlig pe patrol y 61 si cam cat ar costa?...a si inca ceva, as vrea sa cumpar un sistem de navigatie bun care sa aiba si harti geografice poate stie cineva de unde ... multumesc Dan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: carlig patrol Salut, Am revenit cu o intrebare: stie cineva unde imi pot monta un carlig pe patrol y 61 si cam cat ar costa?...a si inca ceva, as vrea sa cumpar un sistem de navigatie bun care sa aiba si harti geografice poate stie cineva de unde ... multumesc Dan cauta0l pe bruno (vbh pe forum) ca are unu de vreo 2 ani incearca sa il vanda si nu a gasit client si sigur te intelegi cu el la pret vezi la sectiunea de gps ca un coleg are sisteme gps f bune si ieftine si le da cu ozy instalat plus harti geografice forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: carlig patrol sau: viewtopic.php?f=30&t=6040&start=0 http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dan c Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: carlig patrol multzam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate