Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

carlig patrol

Vizitator dan c

Postări Recomandate

Vizitator dan c

Salut,

Am revenit cu o intrebare: stie cineva unde imi pot monta un carlig pe patrol y 61 si cam cat ar costa?...a si inca ceva, as vrea sa cumpar un sistem de navigatie bun care sa aiba si harti geografice poate stie cineva de unde ...

multumesc

Dan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: carlig patrol

Salut,

Am revenit cu o intrebare: stie cineva unde imi pot monta un carlig pe patrol y 61 si cam cat ar costa?...a si inca ceva, as vrea sa cumpar un sistem de navigatie bun care sa aiba si harti geografice poate stie cineva de unde ...

multumesc

Dan

cauta0l pe bruno (vbh pe forum) ca are unu de vreo 2 ani incearca sa il vanda si nu a gasit client si sigur te intelegi cu el la pret

vezi la sectiunea de gps ca un coleg are sisteme gps f bune si ieftine si le da cu ozy instalat plus harti geografice

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare