trooper Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 "Cele mai crancene infrangeri, sunt renuntarile la vis !"... :roll: Aici noi discutam de o cu totul alta masina, model '99, cu multa electronica, cu suspensii pe perna de aer, superconfortabila, gandita pentru nobilimea britanica, pentru seici si alte categorii de oameni cu scame'n sange... 8) :grin: : frumoasa cugetare :D despre electronica, suspensii si confort..da! in rest ce ai sa-mi spui, punti, dif, reductor, etc ? PS: in ideea ca-mi curat scamele :D Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mugur Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 in rest ce ai sa-mi spui, punti, dif, reductor, etc ? ************************************************* Pot sa spun ca atata timp cat nu vei pune niste gume peste standard si nu ai un stil de condus agresiv transmisia ta stock va face fata fara probleme. Toate problemele, respectiv reputatia proasta a Land Rover in Romania sunt cauzate de inlocuirea anvelopelor standard cu anvelope mai mari de 5% fata de standard fara a face modificari la transmisie + stil de conducere inadecvat / agresiv + necunoasterea utilizarii corecte a optiunilor masinii. Aici e mult de discutat si nu consider ca este de interes public, deoarece LR este o masina deosebita cu alte caracteristici fata de un 4x4 comun... :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bocancel Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Re: sfaturi pt troliu Pt masinuta mea de aproape 2tone,un toliu de 5 t este OK?Face fata ,daca e in noroi cu toate rotile intare de tot,am vazut ceva filmulete ,cand e masina in dificultate e ok,dar cand e afundata in noroi ,bine,adanc,iese fum si gata ? Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Re: sfaturi pt troliu Pt masinuta mea de aproape 2tone,un toliu de 5 t este OK?Face fata ,daca e in noroi cu toate rotile intare de tot,am vazut ceva filmulete ,cand e masina in dificultate e ok,dar cand e afundata in noroi ,bine,adanc,iese fum si gata ? Topicul asta e mai vechi......Cel mai bun raspuns il vei gasi pe topicul de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49340-De-care-troliu-am-nevoie :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts