Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mierla de apa, Offroadul si Bucurestenii

zolameister

Postări Recomandate

• Răspunsuri 125
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Mierla de apa, Offroadul si Bucurestenii

@watchere............fratele meu tu tii cu ursu sa mor.........eu nici macar nu am fost la fata locului......si nici in apropiere......... :ha: :ha: ...........ala e drum national judetean......din cate am inteles nu are nici o leg cu rezervatia.........deci nu are ce sa fie incriminat de lege......DECI si prin urmare domnul GAGANU poate face dovada ca a facut pana, a pierdut controlu masinii si a ajuns in acea situatie neplacuta......... slp

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gogane, pe cuvant ca nu tin cu ursul, si ca dovada vezi 2 posturi mai sus unde am adus informatii de la prietenul avocat, cat si am propus ajutorul acestuia :h5

Si mie mi-a spus Turagmes ca acolo unde s-a intamplat evenimentul nu era in rezervatie.

Daca insa vorbim de principii trebuie sa recunosti ca de aia e rezervatie, ca sa nu trecem cu simexurile peste plante rare, cuiburi de pasari, etc...

Se pune insa intrebarea "CUM faci ca toata lumea sa stie ca e rezervatie?"

Link spre comentariu

Codul Silvic

Parlamentul României adopt? prezenta lege.

TITLUL I: Dispozi?ii generale

Art. 1

(1)Totalitatea p?durilor, a terenurilor destinate împ?duririi, a celor care servesc nevoilor de cultur?, produc?ie

sau administra?ie silvic?, a iazurilor, a albiilor pâraielor, a altor terenuri cu destina?ie forestier? ?i neproductive,

cuprinse în amenajamente silvice la data de 1 ianuarie 1990 sau incluse în acestea ulterior, în condi?iile legii,

constituie, indiferent de natura dreptului de proprietate, fondul forestier na?ional.

mai exact unde incep pomii incepe rosilva

doua link-uri: http://www.rosilva.ro/documente/l46.pdf

http://rosilva.ro/arii/custodie.htm

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

.........iar bunul samaritean (fotograful MIERLA) .......a preferat, pe criza asta, sa ne ajute financiar.....ca eram prea grei............. :1 .......i-ar sta bine intre 2 cabluri de troliu de 13.000 lbs....cu scripete sa nu fortam aiurea......

@watchere......unde nu pui tu SIMEX.......trece TAFU....cu 15 mil de metri cubi de lemn obtinuti prin infractiuni silvice............NU NOI SUNTEM PROBLEMA..!!!!!!!!!!!!!!........mierla e de vina....... slp

Link spre comentariu

:sr

Incercati sa moderati tonul, la o adica glumele de aici pot deveni arme in mainile cui trebuie!

Repet, musai trebuie mers cu pv-ul sa il vada un avocat...

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

Lasati vorbele goale....

Intimplator in ziua cu amenda eram la Yonutz consultam catalogul de OME.....am vazut hirtia cu pricina.......

Exista martorul cu date si adresa.....dl fotograf de fluturi......respect si aplauze dupa ceafa.......

Ce m-a frapat.....eu nu am vazut in viata mea PV mai bine si mai citet completat.......are si OUG cu nr si alineat...poate ne spune Yonutz care..ca am uitat.....am verificat atunci si era destul de la obiect.....a fost completat cu fix 17 zile mai tiziu de iesirea baietilor.......

Asta asa ca a devent public si vad ca va dati cu parerea......intradevar TREBUIE atacat ca atfel devine nasol si poate recidiva.....nu stiu cum dreak dar acolo scria ca ala-i martor si un ag.sef tura de la rangeri a facut procesul....repet foarte citet si bine completat.....

Traiasca mierla de taf si padurea din mobila :h5

L.E. @sorind:exact asta zicem si eu

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Avand in vedere ca amenda s a dat in urma uneia sau mai multor poze care nu au fost facute de autoritati fara a fi la fata locului vreau : SA MI DEMONSTREZE CINEVA LA PROCES SAU IN ORICE ALTA IMPREJURARE CA POZA RESPECTIVA ESTE FACUTA INTR O ARIE PROTEJATA SI NU LA MINE PE PROPIETATEA PRIVATA DE LA TARA PE UNDE TRECE UN RAU SAU SI MAI BINE IN CONGO MAI IN PARTEA NORDESTICA ASA"

Nimeni pe baza unei poze nu poate face o localizare in urma caruia sa se soldeze cu o amenda

E cusuta cu ata alba

Link spre comentariu

:sr

Incercati sa moderati tonul, la o adica glumele de aici pot deveni arme in mainile cui trebuie!

Repet, musai trebuie mers cu pv-ul sa il vada un avocat...[/quote

Ai dreptate! ATENTIE la ce vorbim!CINEVApoate are acces la acest forum si ia notite!

:ha: trebuia sa incep cu"buna seara voua si spectatorilor NOSTRII" :ha:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Da, baieti e cusuta ... Cum cele 15 zile expira pe 04.07 ...undeva pe sambata o sa formulam o contestatie ... Iar de saptamana viitoare caut voluntari din diverse orase din Ro (un reclamant + un martor din fiecare oras) ptr o mica surpriza! :P

Toate au o limita ...Cum la invitatia de montare a panourilor domnul fotograf "mare si tare" nu a dat curs ... o sa ne vedem la linia de start, de sorire ..."unde si de cate ori p...a [pana, nu va ganditi la prostii... :ha: ] noastra! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Ce cretini pot sa faca o reclamatie fara o baza (martori etc).

...in vreo 40 de orase concomitent intentand tot atatea procese procese ptr diverse motive banale ...fotografului :ha: Aceeasi procedura, doar schimband numele si orasul (judecatoria) si consumam un top de hartie si niste maruntei ptr taxa de timbru... :ha: Ce-ar fi? :grin: Sa se duca la procese zilnic ca la serviciu ...eventual ii facem si carnet de munca! :ha:

Link spre comentariu

...in vreo 40 de orase concomitent intentand tot atatea procese procese ptr diverse motive banale ...fotografului :ha: Aceeasi procedura, doar schimband numele si orasul (judecatoria) si consumam un top de hartie si niste maruntei ptr taxa de timbru... :ha: Ce-ar fi? :grin: Sa se duca la procese zilnic ca la serviciu ...eventual ii facem si carnet de munca! :ha:

Foarte tare merita asa ceva !!!!

Nu orice om poate fi mare OM!!!
Link spre comentariu

asta-i ticneala totala....acolo e drumul de acces spre comuna Magura...este DJ 114j daca nu ma insel deci nu are ce cauta un drum deschis circulatiei publice intr-o arie protejata...eu unu l-as duce legat cu sufa pe laba trista asta cu foto pana unde incepe cu adevarat aria protejata ....as mai spune multe dar din zece cuvinte 12 sunt cu beep :uameni

Link spre comentariu

mariuse ...calm ... nu merita sa-i dam sufa ... prapadim orzu pe gaste ... in schimb ii vom oferi o coaja de sapun ...grinda o gaseste el! :ha: Mierla masii de treaba! :ha:

Link spre comentariu

Sugestie:

Avocatul sa solicite si informatii referitoare la modalitatea in care s-a facut verificarea numarului de inmatriculare. In mod OBLIGATORIU trebuie sa existe o solicitare oficiala, scrisa, catre operatorul de date personale (prefectura, in cazul nostru prin serviciul inmatriculari).

In plus, solicitarea trebuie sa aiba o data ANTERIOARA datei la care a fost intocmit procesul verbal de contraventie. Daca a fost intocmit de un angajat silvic, prezent la fata locului cu iubitorul de mierle martor si el la fata locului, teoretic identificarea contravenientului trebuia facuta pe loc.

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

Ma bucur ca cei nelogati nu vad acest topic.Cred ca Gaganul a fost ales ptr ca pe topicul cu Bran'u el are numerele de la masina cele mai vizibile.Deci cred ca reclamantul nu din poza originala a facut reclamatia ci pe baza pozelor de pe topic... :T

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

........daca este sa ne luam dupa poze cred ca intalnirile de la sf de saptamana le vom face in judecatorii la contestatii.......si nu in teren........... :ha: :ha: ........oricum pozele nu reflecta realitatea........ :P

Link spre comentariu

pai martori existau...fotografu si gasca.... daca imi aduc bine aminte, el nu era singur, ci cu niste amici...

daca este vb de rezervatia Piatra Craiului, iar pozele sunt mai multe.

problemele sunt altele:

- daca a intrat pe unde scria ca e accesul interzis,

- data procesului verbal...

- trafic de influenta...nu cred ca e cazul

- ... parca tin minte ca off-ul datorita faptului ca au fost mai multe masini in rezervatie s-a postat la vreo cateva zile dupa incident, in cazul in care fotograful s-a adresat la politie imediat ( 15 zile ) si aia l-au inregistrat si l-au trimis sa faca plangere la cine trebuia...chit ca au trecut mai mult de 15 zile de la incident, PV este valabil... poate fi contestat, dar e bataie de cap si nervi, mai bine isi asuma raspunderea pt ce a facut, si pe viitor nu mai repeta figura, avem si noi cateva petece de verdeata si daca nu e voie...macar sa ne respectam aerul in care traim, ca si asa pe la noi, putini respecta ceva...

nu sunt ecologist, dar cateodata am tendinte... am fost in orase cu populatie de 5-6 milioane de scutere si 100.000 de masini, unde chiar nu puteai respira si era picla de gaz tot timpul de nu vedeai soarele... ceea ce facem noi cu masinile de teren e o pasine, refulare...sau cum vreti sa o luati.... dar cred ca ar trebui sa ne mai si gandim cateodata ca natura trebuie respectata... ca daca se intoarce impotriva noastra disparem instantaneu.

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

o masina merge pe un drum comunal...printr-o padure.poate e in padurea proprietate personala.

o...balega de rebut uman,duce o imagine la padurari si face o reclamatie nefondata.

paduraru'... primeste imaginea ...(o fi reala,o fi trucata ...?????) ... primeste atentia... si emite un proces verbal avand ca BAZA ...O IMAGINE DIGITALA !!!!executata(sau prelucrata,de ce nu?) de o persoana fizica NEAUTORIZATA.

...deci daca ma duc la ... Politie cu o poza in care pozaru de mierle loveste o baba si ii fura proteza,si fac reclamatie...intra mierlosu' la racoare??? Noo...no cred...

...si oricum... masina lui Gaganu e nemiscata din parcare de la Craciun...pot s-o spun eu si ceilalti 86 de prieteni care stam in cartier cu Gaganu....

............NU-I ASA,VECINE????????????...............

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

dupa cate cunosc,orice autoritate inainte de a semna un proces verbal sau de a emite vreo amenda,e obligata SA CERCETEZE daca reclamatia facuta de una sau mai multe persoana e reala,situatia care a dus la infaptuirea incidentului respectiv,sa audieze partile inplicate,etc,etc.

daca o contraventie (infractiune) e semnalata de o persoana autorizata...e altceva.dar nu e cazul.

on topic: oameni buni...sunt un sofer prost... mergeam intre doua sate,de la bunica la matusa,am pierdut controlul volanului si am cazut in apa.apoi m-am chinuit sa ies.

poate sa dovedeasca cineva contrariu???? :P poate ar trebui politia sa imi ridice permisul.sau nu eram pe drum public????? :grin:

....poate au mai patit-o si altii...

serios vorbind...ma ofer sa sustin orice actiune se va propune in aceasta situatie de 2 lei....

gabi pas

Y60 - for ever

.....................

Link spre comentariu

Putem vedea si noi copia dupa PV ??Fara nr de masina si nume ??............................... :roll:

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare