Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mierla de apa, Offroadul si Bucurestenii

zolameister

Postări Recomandate

Re: Mierla de apa, Offroadul si Bucurestenii

Pe P-V este nr de la masina.......numele a aparut in urma unor detalii minore.....amenda dupa nr a ajuns la fostul proprietar.......ala a spus cui a vindut masina,dovedind cu acte.......si a fost retrimis la datele din contractul de vinzare-cumparare......totul a durat 17 zile la prop din acte si inca 18-20zile parca, la Gaganu....

Din ce stiu eu cred ca au si o copie de P_V si de la fostul prop,ala din numere......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 125
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Domnilor, pana la urma era sau nu rezervatie acolo ?

Daca era, atunci e meritata cu varf si-ndesat amenda...

Daca nu astia care fac abuzuri cu amenzi dupa poze trebuie desfiintati...

Link spre comentariu

Domnilor, pana la urma era sau nu rezervatie acolo ?

Daca era, atunci e meritata cu varf si-ndesat amenda...

Daca nu astia care fac abuzuri cu amenzi dupa poze trebuie desfiintati...

Daca e rezervatie dar nu e semnalizata corespunzator tot mai e meritata amenda?

Link spre comentariu

Daca e rezervatie dar nu e semnalizata corespunzator tot mai e meritata amenda?

Binenteles ca nu. In cazul asta merita dati afara toti angajatii statului care trebuiau sa semnalizeze cu panouri clare rezervatia...

Poate gresesc dar n-am vazut ca Dl. Gaganu sa spuna ca nu stia de rezervatie.....repet : poate

n-am observat eu...

Foarte corect ce spune Dl. Worldscape :

mai bine isi asuma raspunderea pt ce a facut, si pe viitor nu mai repeta figura, avem si noi cateva petece de verdeata si daca nu e voie...macar sa ne respectam aerul in care traim, ca si asa pe la noi, putini respecta ceva...

ceea ce facem noi cu masinile de teren e o pasine, refulare...sau cum vreti sa o luati.... dar cred ca ar trebui sa ne mai si gandim cateodata ca natura trebuie respectata... ca daca se intoarce impotriva noastra disparem instantaneu.

In celalat caz, in care Goganu e nevinovat si mierla a facut asta intentionat, merita

mers pana-n panzele albe cu el...

Link spre comentariu

Tare as vrea sa va vad asa vehementi si in cazul celor cu TAF-uri care fac intradevar un dezastru ecologic in Romania.

Voi incerca sa fac, cand voi avea timp, un colaj de imagini cu ceea ce lasa exploatarile forestiere (legale si ilegale) in urma lor si vom discuta atunci pe tema asta.

Link spre comentariu

Dar nici filozofia : "daca altii distrug hai sa distrugem si noi, ca oricum nu mai conteaza" nu mi se pare corecta.

Nu cred ca cei cu TAF-uri exploateaza lemn din rezervatiile naturale...ar fi foarte grav !

Link spre comentariu

@vladruse...........ia-l de mana pe @worldscape.......iesiti in terenul de exploatare al tafurilor si discutam dupa aia........TOTUL A DEGENERAT.....LUCRURILE NU S-AU INTAMPLAT ASA !!!!!!!

@max.......asteptam poze :h5

@gabipas....... :h5

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Am psus deja ca :

filozofia : "daca altii distrug hai sa distrugem si noi, ca oricum nu mai conteaza" nu mi se pare corecta.

Nu ce fac TAF-urile e subiectul aici...

Sa n-o mai dam dupa cires ......Stiai sau nu ca-i rezervatie ?

Link spre comentariu

Nu stia ca e rezervatie, mai ales ca in zona e un singur indicator dar doar daca vii din partea opusa. Locul unde a fost facuta fotografia este pe marginea unui drum judetean.

P.S. Urmareste topicul cu evenimentul in sine, si fii mai temperat altfel o sa pici in aceeasi oala cu astral2000, care a fost ostracizat pe buna dreptate.

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

N-are rost sa divagati, trebuie vazut procesul verbal, temeiul legii in care a fost intocmit, abia apoi se poate vedea ce si cum...

:less

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

Sunt multe exemple de rezervatii naturale care sunt nesemnalizate. De fapt, cine are RoAD pe GPS poate sa le vada altfel nu cunosc vreo harta

pe care sa fie semnalizate. Si-mi vin aici in minte Cheile Latoritei si Cheile Cibinului. Ca sa zambim putin, am vazut un semn la Balea Lac cu

"rezervatia naturala Balea Lac" si langa el cativa coceni de porumb si ceva conserve. Ca sa nu mai zic de tigania de acolo, cu tarabe, cu mititei.

Deci da, desi sunt un aparator al naturii, Goganu are dreptate aici daca zona nu era semnalizata. Treaba fotografului prin ce mijloace "top secret"

a aflat ca e rezervatie, nu-i semnalizata, asta e. Ghinion pentru mierla si aparatorii sai si dreptate pentru cel care ar fi respectat legea daca ar fi

fost informat corespunzator.

O intrebare retorica: daca un drum e in lucru si nemarcat trebuie sa merg la seful de post sa-l intreb daca in principiu pe mijloc e linie continua sau nu?

Daca depasesc risc sa iau amenda?

Ar fi buna o tura de poze in acest topic si totodata ar fi bine ca spiritele sa se mai calmeze. Cred cu tarie ca tot de la prea mult testosteron a plecat si

amenda asta. Poate se putea discuta mai calm la fata locului dar aici dau cu presupusul ca n-am fost acolo.

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu

ce reiese din tot ce am citit pana acum, din discutiile anterioare si din pozele postate:

1. toata lumea admite ca s-a trecut prin acea zona, apa, etc...

2. dar, toata lumea spune ca nimeni nu a stiut ca acea zona este protejata si nu e voie de trecut pe langa drumul de acces, special creat, de altfel, pentru a se trece prin zona respectiva, protejata.

de aici se ridica mai multe aspecte:

1. pe drumul respectiv nu exista nici un indicator de rezervatie? daca nu exista, nu ai de unde sa stii, dar, cu toate astea necunoasterea legii nu te exonereaza de raspundere. rezulta: vinovat.

2. daca exista indicator dar s-a intrat in padure inaintea lui si s-a iesit dupa el si motivam ca nu am stiut ca exista pentru ca nu l-am vazut... iarasi - vinovat.

3. daca discutam din punctul de vedere, subiectiv, al pagubitului, e clar ca ne enervam, discutam, nu vrem sa dam banii, injuram, promitem razbunare... dar

4. daca eram noi in locul fotografului si ii vedeam pe altii ca fac ceea ce spun ei ca am facut noi (in general off-road.erii), eu cred (sper!) ca am fi facut la fel ca ei, am fi incercat sa protejam natura, macar rezervatiile, de diversele agresiuni - ca trebuie sa recunoastem ca de pe locul de unde pleaca romanul dupa ce a facut un gratar... Dumnezeu cu mila... si stiti si voi care-i cursul "natural", azi unul trece cu masina, altul il vede si incinge frigarea... si de aici pana la ce uram cu totii, mai e un pas.

in concluzie,

1. ori o dam la prosteala si zicem ca am facut pana, am iesit in decor... ma rog, gasim noi un motiv sa ne judecam cu ei,

2. ori suntem BARBATI, recunoastem ca am gresit si asta e, ne asumam consecintele, impartim paguba la toti si mergem mai departe belind ochii la diversele nimicuri care ar putea sa ne afecteze pe viitor.

parerea mea, dupa ce v-am cunoscut pe mare parte dintre voi, cei implicati in eveniment, e ca nu stati in amenda aia, impartita frateste, si mai ales, sunteti oameni cu caracter puternic si simt al corectitudinii si aveti puterea si taria de caracter sa spuneti : imi bag pula, asta e, am gresit, m-a turnat, nu e un capat de tara, dau un ban dar tin fruntea sus!

sper ca am fost corect inteles...

respect!

experientia docet.
Link spre comentariu

Salut! imi place punctul de vedere al lui drm , dar problema o vad si la administratia rezervatiei . Ei ar trbui sa delimiteze foarte bine zona asa cum defapt ar trebui sa fi facut deja in momentul infintari rezervatiei , potrivit proiectului de constituire al rezervatiei , altfel si ei au o problema(daca nu au facut acest lucru puteti sa invocati acest lucru in contestatie) . Cineva a citat un articol din codul silvic (cineva din Agnita) nu este acelas lucru , accesul in padurile statului nu este interzis , dar poate fi restrictionat , reglementat in anumite zone . In general in codul silvic sunt incriminate distrugerile. Pe viitor cred ca ar trbui sa fim mai prudenti .

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

1. pe drumul respectiv nu exista nici un indicator de rezervatie? daca nu exista, nu ai de unde sa stii, dar, cu toate astea necunoasterea legii nu te exonereaza de raspundere. rezulta: vinovat.

nu e necunoasterea legii pentru ca stim toti ca nu se face asa ceva intr-o rezervatie...dar daca NU stii ca te afli in una?; daca chiar era (cea ce nu cred)rezervatie sunt de acord sa fie amendat DAR sa fie amendata si autoritatea resposnabila de marcaje pentru lipsa lor si lipsa de informatie,informatie care sigur nu ducea la infaptuirea ''infractiunii''...parerea mea...

Link spre comentariu

stiu ca sunt off-topic dar va rog o mica intrebare pentru adeptii mierlei: de ce in perioada de prohibitie se pescuieste ? de ce in anumite locuri in perioada de imperechere se vaneaza? si ma refer din punct de vedere legal? cine poate sa-mi raspunda? mierloii?

Link spre comentariu

de ce in perioada de prohibitie se pescuieste ? de ce in anumite locuri in perioada de imperechere se vaneaza? si ma refer din punct de vedere legal?

Exact ce spuneam eu mai devreme :

Dar nici filozofia : "daca altii distrug hai sa distrugem si noi, ca oricum nu mai conteaza" nu mi se pare corecta.

Ai dat o mostra mare de gandire de rahat pur romaneasca, care a rezultat in distrugerea tarii in ultimii 20 de ani ....

Daca ala face sa fac si eu, ce io-s mai prost ?

Sau : intai pedepseste-l pe vecinu si apoi pe mine, ca el a gresit primu' !!

Cu asa mentalitate nu facem nimic....

Link spre comentariu

Din ce am inteles eu citind si topicul in cauza, si asta...

Nu e rezervatie acolo! e DRUM JUDETEAN. Ca omu a iesit de pe drum pe langa... e partea a doua.

Doar ca asta am inteles eu - ca NU e rezervatie. Caz in care, dincolo de faptul ca "scandalul" asta ne dauneaza imaginii de "offroaderi", nu vad nici o problema. Si nici aici nu e vina omului, ci a fotografului care are exces de zel.

Daca am inteles eu gresit - si ESTE rezervatie, imi cer scuze, si atunci problema cu PV se discuta altfel.

Link spre comentariu

pt. @aDY1: sa stii ca, din pacate chestia cu interdictia accesului cu autovehicole in TOATE PADURILE este cat se poate de adevarata!

Pana ieri credeam si eu la fel ca tine, apoi am citit noul Cod Silvic (Legea 46 din 2008) iar la articolele 54 si 83 scrie clar: "accesul public in padure cu autovehicule,motociclete,atv-uri sau mopede este interzis,cu exceptia activitatilor sportive, de recreere si turism, care se pot practica numai cu acordul proprietarului sau al administratorului padurilor proprietate publica a statului"

:sr

Avea dreptate cine zicea ca va deveni din ce in ce mai greu sa te dai cu fieru'...

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

@vladruse.........cu utilajul ala nu ti face griji ca vei primi vreodata vreo amenda....poate doar de parcare neregulamentara........se vede ca nu ai inteles miezul problemei...(dar poti invata de la astral2000).......Toti stim ca amenda s-a dat in cel mai aiurea mod posibil.........lucru care i se poate intampla oricaruia dintre noi........ERA DRUM JUDETEAN SI RAUL ESTE LA 20 CM DE DRUM.....DACA MAI PLOUA UN PIC SE UMFLA SI INTRA IN DRUM.!!!!

p.s......pe viitor te rog sa fii mai respectuos si sa nu mi jignesti gandirea....( Ai dat o mostra mare de gandire de rahat pur romaneasca )......s-ar putea sa ai scoala cat am avut eu vacanta si crede-ma am avut putina vacanta......... :P

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

nenea cu meleu , nu cumva te grabesti sa jignesti pe altii ??? Eu nu am asa multa scoala ca si GOGANU :h5 , dar tot am inteles ca matele esti un fel de justitiar care ...si de aici sunt cuvinte pe care sigur un moderator le-ar sterge ! :P ! Cred ca niste scuze fata de Cobrra ar fi necesare !

Link spre comentariu

scuze tuturor menbrilor acestui site dar este vina mea: nu am vazut ,,acaretul,, din avatar al acestui personaj si ca atare sincer cuvintele ce vin de la el nu au efect asupra mea :wink:

Link spre comentariu

Baieti!

Am deschis topicul in ideea in care se va trage un semnal de alarma!Problema nu este cine,unde,cand,cum!Din pacate numai cativa au inteles mesajul acestui topic.Chiar nu vedeti indiferent de unde sunteti,ca ati devenit peste noapte vulnerabili? :P Oriunde v-ati da S-A CREAT UN PRECEDENT!!!!!!Daca acest lucru ar deveni public,orice frustrat va putea pune mana pe telefon si sa reclame autoritatilor ca ati omorat "radasca",iar autoritatile il vor crede...SCOPUL acestui topic ar fi vrut sa fie un barometru al consensului....nu al parerilor ecologiste personale :uameni

Reflectati oameni buni ptr ca asa maine ORICARE DIN NOI VA PUTEA DEVENI SUBIECT DE TOPIC!!!!!

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

@vladruse.........cu utilajul ala nu ti face griji ca vei primi vreodata vreo amenda....poate doar de parcare neregulamentara........se vede ca nu ai inteles miezul problemei...(dar poti invata de la astral2000).......Toti stim ca amenda s-a dat in cel mai aiurea mod posibil.........lucru care i se poate intampla oricaruia dintre noi........ERA DRUM JUDETEAN SI RAUL ESTE LA 20 CM DE DRUM.....DACA MAI PLOUA UN PIC SE UMFLA SI INTRA IN DRUM.!!!!

p.s......pe viitor te rog sa fii mai respectuos si sa nu mi jignesti gandirea....( Ai dat o mostra mare de gandire de rahat pur romaneasca )......s-ar putea sa ai scoala cat am avut eu vacanta si crede-ma am avut putina vacanta......... :P

nenea cu meleu , nu cumva te grabesti sa jignesti pe altii ??? Eu nu am asa multa scoala ca si GOGANU :h5 , dar tot am inteles ca matele esti un fel de justitiar care ...si de aici sunt cuvinte pe care sigur un moderator le-ar sterge ! :P ! Cred ca niste scuze fata de Cobrra ar fi necesare !

scuze tuturor menbrilor acestui site dar este vina mea: nu am vazut ,,acaretul,, din avatar al acestui personaj si ca atare sincer cuvintele ce vin de la el nu au efect asupra mea :wink:

Sa inteleg ca pe forumu asta ai voie sa vorbesti doar in functie de ce masina posezi ?

Ce sa mai zic la asemenea iesiri ...

Domnu' Goganu aici nu era vorba de mine sau de masina mea...

Despre cata scoala ai sau nu sincer nu ma doare nici la 20 de metri.....se pare ca nu ti-ai insusit cei 7 ani, respectiv modestia...

Jignirile astea toate ale voastre n-au efect asupra mea, asa n-o sa stau

sa ma-njur aiurea cu unu sau cu altu.....pot sa iau si Ban daca face pe cineva sa se simta mai bine...

Adionweb - Te rog sa-mi adresezi injuraturile alea, eventual pe privat daca asta te ajuta in vreun fel, sau esti frustrat....Dar asteapta intai sa zic ceva de tine, nu sari ca o gaitza inainte sa pari si tu ca esti de partea "gashtii".........

Pentru a nu stiu cata oara observ ca pe acest forum nu exista moderare, sint jignit si atacat

a n-a oara doar pentru faptul ca am un SUV.....si nimeni nu intervine...

In felul asta forumul e pe drumul "cel bun"....

Imi pare siner rau pentru domnul Gaganu, cel ce a luat amenda.

Daca a luat-o nemeritat, dupa cum vad ca se sustine, sper sa-si rezolve problema cat mai repede...

Link spre comentariu

Sa inteleg ca pe forumu asta ai voie sa vorbesti doar in functie de ce masina posezi ?

Ce sa mai zic la asemenea iesiri ...

Domnu' Goganu aici nu era vorba de mine sau de masina mea...

Despre cata scoala ai sau nu sincer nu ma doare nici la 20 de metri.....se pare ca nu ti-ai insusit cei 7 ani, respectiv modestia...

Jignirile astea toate ale voastre n-au efect asupra mea, asa n-o sa stau

sa ma-njur aiurea cu unu sau cu altu.....pot sa iau si Ban daca face pe cineva sa se simta mai bine...

Adionweb - Te rog sa-mi adresezi injuraturile alea, eventual pe privat daca asta te ajuta in vreun fel, sau esti frustrat....Dar asteapta intai sa zic ceva de tine, nu sari ca o gaitza inainte sa pari si tu ca esti de partea "gashtii".........

Pentru a nu stiu cata oara observ ca pe acest forum nu exista moderare, sint jignit si atacat

a n-a oara doar pentru faptul ca am un SUV.....si nimeni nu intervine...

In felul asta forumul e pe drumul "cel bun"....

Imi pare siner rau pentru domnul Gaganu, cel ce a luat amenda.

Daca a luat-o nemeritat, dupa cum vad ca se sustine, sper sa-si rezolve problema cat mai repede...

N-are nimeni nimic cu tine....Esti tu mai nervos si raspunsurile tale au avut incarcatura incriminatorie....ia-o si tu mai moale, ca s-ar putea ca maine sa citim si depre tine ca te-au amendat... slp

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare