adrianudeanu Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 salut! am si eu o "mica" problema...am un jeep wrangler tj, 4.0l, din 2001...ome...33-uri...se incalzaste f tare la peste 100km/k (viteza indicata pe bord), chiar a si fiert. i-am schimbat garnitura de chiulasa, si mecanicul a zis ca e posibil sa fiarba si acum...de la ce altceva ar putea sa fie?! multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: ajutor! Raditatorul e ok? Lichidul de racire? Schimba tot antigelul eventual.... Ventilatorul electric e bun? E original? Face fata la motor? Am avut electroventilator ne-original care nu facea fata si se incalzea... vasco-cuplajul la fel? E bun? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: ajutor! vezi ca s-a mai scris p-aici... s-ar putea sa fie radiatorul "cimentat" cu noroi de la iesirile trecute. eu unul acolo as cauta problema in prima faza. Demontat, spalat bine pe exterior, spalat bine pe interior.. si de aruncat un ochi la ventilator/vasco-cupla. spor! Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: ajutor! Pai in primul rind daca ai schimbat garnitura nu inseamna ca ai inlaturat si cauza!!! SI acum fara suparare dar un mecanic ar trebuii sa stie despre ce este vorba, mai ales ca studind arsura de pe garnitura se poate constata cauza( cel putin un posibil motiv).Deci nu se schimba si gata ,hai sa mai incercam o data!!! La viteze superioare dupa cum spui ca se incinge trebuie vazut urmatoarele: starea rediatorului, a viscocuplului ,termostatul (cursa maxima la ce temperatura).Suna -ma si discutam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: ajutor! asa par...ok:)...lichidul de racire e la nivel, dar...dupa un timp scade nivelul...nu am gasit niciun loc pe unde sa se piarda...am observat ca cresterea temperaturii nu depinde de nivel...desigur, nu a coborat niciodata sub nivelul minim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate