fridolin68 Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Ziua I - Cazare la pensiunea 14 Scaune, la 4 km de barajul Siriu, plimbare pe jos prin imprejurimi; Ziua a II-a - Circuit pe drumul forestier din apropiere, cu iesire in localitatea Varlaam-Gura Teghii. Drum ce poate fi parcurs si cu altfel de turisme decit de teren (pentru nemilosi); Ziua a III-a - Siriu - Gura Teghii (sat Nemertea) - drum forestier destul de greu pe citeva portiuni, pentru un incepator, pina in satul Plaiul Nucului. La 1000 m se afla o cabana in curs de amenajare, cu 13 locuri de cazare si care arata superb. In continuare, pe sosea, prin Lopatari, Minzalesti, Vintila Voda (se poate vedea un carst de sare), Demiana. De aici, pe linga tabara de copii, am parcurs un drum doar pt masini de teren, pina la Arbanasi, continuind pe drum forestier usor pina la Beciu si vulcanii noroiosi. Ultima etapa, in aceeasi zi, sosea pe partea dreapta a riului Buzau pina la Maracineni si ... acasa la Bucuresti. Impresii: zona foarte putin poluata, fara pic de aglomeratie pe sosele, iar pe coclauri, salbaticie, tulburata temporar doar de motorul Diesel de la Galloper. Pe drumurile forestiere am intilnit un carutas si trei Dacii ale bastinasilor. Recomand cu caldura zona. Urmeaza si pozele, dupa prelucrare... Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Iata si poze: Fotografii din prima zi: DSC00057.JPG[/attachment:1m80foud] Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Fotografii Alte fotografii... Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Fotografii Si alte fotografii... Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Foto ... si ultimul set! Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Muntii Siriu Frumos :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Muntii Siriu :1 locuri superbe , felicitari , dar cred ca ai trecut pe linga focul viu , sper ca nu l-ai omis ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Muntii Siriu :1 Frumose poze si locuri avem in tara . Pacat ca nu avem timpul necesar sau avem...sa o cutreiram de la un capat la altul :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Muntii Siriu ...la n-emme decouverte de l'Amerique ! posturile cu Luana le vazusi vere ? Scuze, super traseu !!! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Muntii Siriu Este superba zona, abia astept sa ajung si eu din nou pe drumurile din muntii buzaului Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fridolin68 Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Muntii Siriu :1 locuri superbe , felicitari , dar cred ca ai trecut pe linga focul viu , sper ca nu l-ai omis ! Stiu ca am trecut pe linga focul viu, dar micuta mea de 2 ani si trei luni, Maria, era obosita si trebuia sa ajungem acasa, la Bucuresti. Ramine pe altadata. Hyundai Galloper 2.5 TDI Dacia Duster 1.5 dCi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Iunie 25, 2009 Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Muntii Siriu :1 Bravo, frumos.. Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: Muntii Siriu :1 :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Muntii Siriu Off topic / dar tot despre M-tii Siriu : As dorii sa ajung de pe zona Siriu , pe Tabla Butii . Se poate ? si in ce conditii ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chaostage Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Muntii Siriu Off topic / dar tot despre M-tii Siriu : As dorii sa ajung de pe zona Siriu , pe Tabla Butii . Se poate ? si in ce conditii ? La ce te referi cand spui ''de pe'' zona Siriu?? Te referi cumva la legatura dintre valea Buzaului(baraj Siriu)si Tabla Butii care este de fapt o rtecatoare din muntii Tataru. Daca vrei sa faci un traseu in aceea zona iti recomand urmatoarea ruta: Vama Buzaului-Pasul Boncuta-Plaiul Boncuta-Tabla Butii(de aici traseul continua pe banda rosie pe creasta Tatarului)-Poarta vanturilor-Lacul Vulturilor si inapoi fiindca eu nu am cunostinta de nici un drum pretabil pentru offroad(doar poteci turistice si pe alocuri drumuri facute de TAF). :ypu Ca nivel de dificultate este mediu spre extrem in caz de vreme nefavorabila.Oricum nu-ti recomand sa te duci singur si fara gume+troliu(nu stii cand ai nevoie). Totodata mai poti ''ataca'' zona si dinspre Cheia(mai exact intersectia spre dreapta exact unde este pus indicatorul de intrare in statiune ,cum vii dinspre Ploiesti)pe valea Privarea pana la Poiana Valea Stanii-Pasul Boncuta. Oricum te sfatuiesca sa-ti faci rost de harta(ti) turistica a zonei,macar iti faci o idee despre traseu(distanta ,etc). Parerea mea e ca acest traseu se face(de la Poiana Valea Stanii)cu piciorul.E un sentiment mult mai placut,dar daca tu vrei cu ''tancul'' atunci fie :grin: Bafta si sa ne spui cum a fost! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: Muntii Siriu Mersii de sfat , traseul descris de tine l-am facut de multe ori , dar ciobanii din virf ziceau ca se poate ajunge in Siriu (coada Lacului Siriu) , pe un drum de caruta , dar tot atunci m-au intrebat daca am drujba la mine ca vintul a deranjat peisajul . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Muntii Siriu Exista un drum stiut doar de cativa oameni :app (e unul de-l cheama Virgil Onica din Stearpa care mi-a zis ca el a mers pe acolo cu tatal sau cand era copil asta acum vreo 30 ani). Daca vrei sa-l cauti da un PM :h5 . Eu de mult umblu prin zona si am facut Lacul Vulturilor de cateva ori, si din Stearpa si din Crasna. Spre Tabla Butii e doar o poteca care se face drum in creasta si ajunge la Cimitirul Eroilor pe linga Crucea Doamnei. Asta-i tot ce stiu :sr Poate mai exista posibilitatea de a trece peste Tatarul mare, nu stiu dar merita incercat. Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate