Marius C alias Turagmes Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 azi pe o ploaie super am iesit la o noroiala ....mica :grin: cateva poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: iesire scurta @marius......singur?................ai tupeu.......... :ha: :ha: :bravo Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: iesire scurta am....ca eram aproape de civilizatie..... :grin: problema mare a fost cand am coborat in oras.....am lasat masina intr-o parcare si cand m-am intors la fiecare roata era o gramada de noroi + curiosii de rigoare :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: iesire scurta :bravo :bravo Altfel te murdaresti cu jentile astea , daca tot ai fost la munte de ce nu ai trecut si pe la mine sau ai fost la prima ora din zi , acum doua ore am coborit de sus !!!!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: iesire scurta Domle' , esti ca Speedy Gonzales, tocmai ce iti era masina la Mol, dupa ziua de recunoastere, si sa nu dai un telefon, vorba aia de noroiala nu ducem lipsa...ne bagam si noi sa vedem ce si cum cu noile incaltari...adica ce, nu facem fata? :grin: Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mironel4 Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: iesire scurta :bravo :bravo ai avut tupeu sa iesi singur pe noroiu ala :h5 ARO 243,an 2001,motorizare 2.7 tdi ARO 243,an 1986,motorizare D127 ARO 244,an 1993,motorizare D127 in curs de modificare Audi B4, an 1994 benzinar de 2000. BUGHI - motor de 1600 benzinar Fiat 1100,an 1964 - proaspat achizitionat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: iesire scurta nu-i vorba de tupeu....eu ies frecvent singur....fara incidente....pana ieri cand dintr-o imensa neatentie am ramas suspendat...pe ambele punti.... :ha: dar cine are prieteni buni sa-i pretuiasca......Unimog si Gabi....doi oameni de nadejde :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: iesire scurta Nebuni constat ca sunt peste tot.Odata cand am venit de la o noroiala masina era plina de ciocolata si nu se mai vedeam decat in fata pe unde au sters stergatoarele.A stat masina vreo 3 zile asa de isi rupeau toti gatul dupa ea.Super iesire. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: iesire scurta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate