dan03 Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: Sectiune noua dedicata discutiilor juridice specifice ... Dar daca sta cu radaru pe cer dat drumu si apoi il lasa in jos si te "ia"? (banuiesc ca stiti schema) pe inregistrare apare initial viteza masinii zero, apoi brusc viteza reala asa ca daca ceri nu o poza ci inregistrarea cu catava secunde inainte se poate vedea smecheria din cauza asta mi-am si luat detector, macar sa nu platesc amenzi aiurea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: Sectiune noua dedicata discutiilor juridice specifice Stimati colegi, n-as vrea sa supar pe cineva dar aici este un forum OFFROAD, ceva informatii si/sau sfaturi pentru a evita diversi amendatori se gasesc prin visteriile dvs? Nu contest ca si cele legate de radare sau parcari n-ar fi utile dar in ultima vreme se cam inmultesc necazurile din offroad. Cu respect Eugen Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Sectiune noua dedicata discutiilor juridice specifice Sfatul meu este sa nu ai casa, si masina pe numele tau. Astfel poti accepta toate toaate procesele verbale linistit, dar nu trebuie sa le platesti. Eu asa fac de multi ani, si nu s-a intamplat nimic. Bineinteles mai primesc o data pe an o hartie cu o somatie de plata dar nu fac nimic, atata timp cat la Administratia fiscala nu am nimic pe rol, nu au unde sa-mi bage amenda. Oricum dupa 5 ani sumele se prescriu. Daca mama, tata sau unchiul in a carui casa ai domiciliu, ar vrea sa vanda o masina de exemplu, nu va primi certificatul fiscal pana nu achita si amenzile tale.. Asa a patit cel de la care am cumparat eu Aro.. 1/3 din banii primiti de la mine s-au dus pe amenzile fiului neachitate.. :P Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Sectiune noua dedicata discutiilor juridice specifice asta cu neplata cam asa ii. Bagi mana adanc in pormoneu, si apoi iti dau functionarii hartia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Sectiune noua dedicata discutiilor juridice specifice Domnilor, va rog ca in acest domeniu sa avem o alta atitudine decat cea specifica neamului romanesc. Iata cum: ai comis-o, o platesti! O platesti corect, nici mai mult, nici mai putin. Suntem barbati si..mai mult, barbati heavy-duty! Noi ne ascundem in spatele unor chichite sa facem ce? Sa incalcam legea pt ca suntem jmekeri? NU! Eu propun ca discutiile din acest segment sa fie doar " pe corecte"! Nu pe vrajeli. Pt ca altfel, schimbam titlul si ii spunem; Departamentul Jmekeriilor! Ai fost prins in localitate cu 150km/h? Najpa! Daca insa duceai un copil la spital, eu te ajut sa-l scoti! Asta e diferenta! Ai trecut printr-o zona protejata si ai fost amendat? NAJPA! Daca insa te-ai ratacit iar contraventia nu ai facut cu intentie, ci pur si simplu pt ca te-ai ratacit sau ai fost fortat de imprejurari sa treci printr-un parau, ei bine noi te vom ajuta sa ti se dea dreptate sau sa platesti DREPT! Asta este scopul acestei sectiuni a forumului! Morala are importanta! Cinstea! Corectitudinea! Suntem altfel de oameni, nu? Macar noi sa o facem ca lumea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Sectiune noua dedicata discutiilor juridice specifice Azi am citit prima data acest subiect, sa fiu sincer chiar ma miram si cumva asteptam un post ca asta. Felicitari! Nu sunt politist, nu-mi plac nici mie, dar mi se pare de bun simt sa platesti daca ai gresit. Si gresit e un eufemism, cand mergi cu 120 in localitate nu e vorba despre greseala, ci iresponsabilitate. Ganditi-va ca, intr-o zona populata, oricand iti poate taia calea un om, beat sau nu, un copil cu ochii dupa nori, un animal. Ganditi-va ca puteti curma o vieta care nici nu a inceput bine, si asta pentru ce? Pentru ca aveti masini puternice? Si eu am, dar odata cu puterea vine si responsabilitatea. Asta se aplica si la masini. Inca o data, felicitari Petre pentru atitudine! Sa speram ca vom fi tot mai multi care vom gandi asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Sectiune noua dedicata discutiilor juridice specifice Pana la urma a cui a fost ideea cu aceasta sectiune ? Sa stim cui adresam felicitarile . Idee super. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 8, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Sectiune noua dedicata discutiilor juridice specifice Pana la urma a cui a fost ideea cu aceasta sectiune ? Sa stim cui adresam felicitarile . Idee super. Ideea e fost a mea dar nu e nevoie de felicitari pentru asta. Am considerat ca fiind o necesitate tinand cont de amploarea fenomenului offroad si direct proportional, amploarea problemelor juridice care le ridica. Trebuie sa invatam sa ne protejam hobby-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Sectiune noua dedicata discutiilor juridice specifice Azi am citit prima data acest subiect, sa fiu sincer chiar ma miram si cumva asteptam un post ca asta. Felicitari! Nu sunt politist, nu-mi plac nici mie, dar mi se pare de bun simt sa platesti daca ai gresit. Si gresit e un eufemism, cand mergi cu 120 in localitate nu e vorba despre greseala, ci iresponsabilitate. Ganditi-va ca, intr-o zona populata, oricand iti poate taia calea un om, beat sau nu, un copil cu ochii dupa nori, un animal. Ganditi-va ca puteti curma o vieta care nici nu a inceput bine, si asta pentru ce? Pentru ca aveti masini puternice? Si eu am, dar odata cu puterea vine si responsabilitatea. Asta se aplica si la masini. Inca o data, felicitari Petre pentru atitudine! Sa speram ca vom fi tot mai multi care vom gandi asa. :g :g Felicitari pentru idee si initiativa! E si parerea mea ca acest subiect este o idee foarte buna, dar pana acum nu s-a prea scris nimic despre probleme juridice legate de offroad. Nu vreau sa par carcotas dar au dreptate si evgheny si Max, trebuie spuse lucruri care ne ajuta sa protejam acest hobby. ....pentru radare si altele de acest fel mai sunt subiecte deschise...sau se pot face. Ar fi interesant , zic eu sa aflam de la cei care stiu si se pricep, lucruri de natura juridica care au legatura cu offroad-ul si care pana la urma ne privesc/ne intereseaza pe toti cei care suntem pasionati de asta. @bullbar : :rsp pentru atitudine si pentru modul tau de a vedea lucrurile. Moderare usoara si fructuoasa pe aceasta sectiune! Numai bine. Sorin PS. Sunt curios....cum s-a terminat problema cu mierla?....daca se poate spune in public... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Sectiune noua dedicata discutiilor juridice specifice Deocamdata nu s-a terminat. Asteptam sa vedem ce se intampla cu Gaganul. Noi nu am primit inca procesele verbale, deci nu am fost legal anuntati! Voi spune aici ce se va intampla. Cat despre solutiile juridice, ele nu se pot da in mod general. Fiecare trebuie sa solicite ajutor sau sfaturi in functie de problemele aparute. Aveti prevederile legale afisate in aceasta sectiune. Intrebarile dvs reprezinta topicurile pe care le vom aborda in interesul legitim al miscarii offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Sectiune noua dedicata discutiilor juridice specifice Sfatul meu este sa nu ai casa, si masina pe numele tau. Astfel poti accepta toate toaate procesele verbale linistit, dar nu trebuie sa le platesti. Eu asa fac de multi ani, si nu s-a intamplat nimic. Bineinteles mai primesc o data pe an o hartie cu o somatie de plata dar nu fac nimic, atata timp cat la Administratia fiscala nu am nimic pe rol, nu au unde sa-mi bage amenda. Oricum dupa 5 ani sumele se prescriu. Daca mama, tata sau unchiul in a carui casa ai domiciliu, ar vrea sa vanda o masina de exemplu, nu va primi certificatul fiscal pana nu achita si amenzile tale.. Asa a patit cel de la care am cumparat eu Aro.. 1/3 din banii primiti de la mine s-au dus pe amenzile fiului neachitate.. :P D-le Irimescu, nu este chiar asa: 1.Eliberarea certificatului fiscal de la Primaria unde este inregistrat fiscal proprietarul masinii, se face pe baza cererii depuse de acesta. PRIMARIA ESTE OBLIGATA SA IL ELIBEREZE, altfel poate fi atacata in contencios administrativ!. 2.Amenzile sunt personale si nimeni nu poate fi obligat sa achite o amenda a altuia. 3.Certificatul fiscal trebuie sa cuprinda individual fiecrea, taxa, impozit sau alte categorii de debite. Pentru cazul prezentat de tine ca exemplu, TREBUIE ACHITAT LA ZI DOAR IMPOZITUL acelei masini, in rest certificatul fiscal poate sa cuprinda toate debitele din lume, nu are relevanta cu privire la acea masina. 4. In rest, suntem de vina ca acceptam abuzul lor. DEPUNETI CEREREA IN SCRIS IN DOUA EXEMPLARE, luati-va un exemplar cu nr. de inregistrare, si va garantez ca nu isi vor permite sa nu va elibereze certificatul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Sectiune noua dedicata discutiilor juridice specifice aveti dreptate in legatura cu "T" (targhet)-tinta =asta reprezinta. Am vazut azi documentatie oficiala . Sincer,pana acum am crezut ca =TESTARE Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate