bogdan_pan Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Salut, dupa lungi si indenlugate operatiuni de reconstructie am reusit sa scot la lumina noul meu XJ. din pacate, am o singura poza cu inceputurile reconstructiei, ne-am luat cu valul si am uitat sa facem poze.... dar amintirea..completeaza... ce mai :- e pe sosea, e pe iarba, o sa manace noroi ....are roti...deci e intreg. Sper sa fie acceptat in randul Jeep-urilor din acest club, si sa completeze randurile IJT. Fabric: 1995 2,5 4 linie benzina. cutie automata urmeaza: simex 31. kit inaltare. troliu, bara troliu fata. bara spate , Snorkel, Scut grupuri, am nevoie de sfaturi referitor la kit inaltare !!! ma poate ajuta cineva...? de acum incolo, m-ama hotarat sa ii fac album, cu toate upgrade-urile _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Iunie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ inca doua unghiuri ... _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ :1 S-al folosesi sanatos sa ,,VA '' poarte pe ,,drumurile'' patriei fara probleme si la cit mai mult noroi :j Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Iunie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ multumesc Gabitza.... daca stau sa ma gandesc bine|: cred ca ca ar trebuii sa te plimbi mai mult tu cu el, la cat ai muncit la el ........... o sa ii fac un stiker : REMADE BY GABI !!!! _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ Sa te duca unde vrei tu Bogdan, sa fi multumit de el si sa nu ai parte de reparatii....pot sa ma laud ca am pipait si eu (americanu`) :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ :W :1 Sa ai satisfactii multe si sa-l folosesti de cel putin 20 de ori mai mult timp decat ai lucrat la el. Oricum frumos utilajul, sa-l scoti din noroi cat mai mult posibil :cl :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Iulie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ Americanul tocmai a primit Simexuri.... trebuie repede inaltata ... atinge in viraj maxim, si la inclinatii ... _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ Americanul tocmai a primit Simexuri.... trebuie repede inaltata ... atinge in viraj maxim, si la inclinatii ... Pt atinsul la viraj maxim, iti trebuie ori alte jante co alt offset, ori flanse. Degeaba o inalti ca tot o sa atinga. Oricum trebuie inaltata, ca sa nu atinga la denivelari. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ am flanse . am comandat pentru JK, au venit.....pentru.... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Iulie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ caut Flendere MARI ( tip wrangler ) pentru pasaje roti ............ cineva ma ajuta_===???? _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Iulie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ asta caut... _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ vezi la astia de pe Plevnei care se joaca cu fibra de sticla :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ aia de fac barci_? _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ aia de fac barci_? Si poate ti-o fac si amfibie. :ti Problema pe care o vad eu cu niste overfendere din fibra, este ca suprafata exterioara o sa iasa lucioasa si o sa se zgarie repede. Plus ca ele sunt mai casante decat niste overfendere "de la mama lor" Incearca si pe http://www.asp-eberle.com/ Au o gramada de piese si accesorii pt Jeep la preturi relativ decente. Iar transportul este foarte ieftin. Si sunt seriosi, nu sunt tepari (eu am luat mai demult de la ei cateva chestii). “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ aia de fac barci_? Si poate ti-o fac si amfibie. :ti Problema pe care o vad eu cu niste overfendere din fibra, este ca suprafata exterioara o sa iasa lucioasa si o sa se zgarie repede. Plus ca ele sunt mai casante decat niste overfendere "de la mama lor" Incearca si pe http://www.asp-eberle.com/ Au o gramada de piese si accesorii pt Jeep la preturi relativ decente. Iar transportul este foarte ieftin. Si sunt seriosi, nu sunt tepari (eu am luat mai demult de la ei cateva chestii). merci. ma apuc sa sap si la ei. ce am gasit eu pana acuma , doar noi la 440 euro set. _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2BTW Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ Bogdan, Felicitari pentru agregat. Am sa urmaresc ce faci, ma intereseaza si pe mine multe accesorii si modificari. Eu mai caut si un rack, mai mare, este util de carat multe lucruri... Succes ! Cu prietenie, Adrian YO2BTW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Iulie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ Bogdan, Felicitari pentru agregat. Am sa urmaresc ce faci, ma intereseaza si pe mine multe accesorii si modificari. Eu mai caut si un rack, mai mare, este util de carat multe lucruri... Succes ! merci Adi, vad ca al tau e animat de 4.0 am si eu un motor de 4 cu o cutie automata pe care le pregatisem sa le pun pe masina. am facut intai rar-ul cu ce avea ea initial, adica 2.5 benzina, si m-am gandit sa il testez daca e suficient, si mai tarziu sa schimb motorul. la prima vedere, adica din ce l-am chinuit pana acum e binisor, dar dupa ce am condus un wrangler cu 4.0 m-am convins de diferenta dintre cele doua motorizari. sunt din ce in ce mai tentat sa ii fac upgrade-ul. ce consum ai la americanul tau? _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Iulie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ ultimele imbuinatatiri ale "americanului": intarire arcuri fata/spate : a rezultat un plus de 5 cm. completare cu inca o foaie de arc spate, dubla in grosime fata de cele originale. inaltare suspensie fata cu tampoane de 6 cm. 4 jenti de tabla + 4 "Simex" 31/10,5/15. si un test de o zi: _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2BTW Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ Bogdan, Felicitari pentru agregat. Am sa urmaresc ce faci, ma intereseaza si pe mine multe accesorii si modificari. Eu mai caut si un rack, mai mare, este util de carat multe lucruri... Succes ! merci Adi, vad ca al tau e animat de 4.0 am si eu un motor de 4 cu o cutie automata pe care le pregatisem sa le pun pe masina. am facut intai rar-ul cu ce avea ea initial, adica 2.5 benzina, si m-am gandit sa il testez daca e suficient, si mai tarziu sa schimb motorul. la prima vedere, adica din ce l-am chinuit pana acum e binisor, dar dupa ce am condus un wrangler cu 4.0 m-am convins de diferenta dintre cele doua motorizari. sunt din ce in ce mai tentat sa ii fac upgrade-ul. ce consum ai la americanul tau? Pana in 15% , pe sosea am scos si 12% Daca ai timp, povesteste cum ai facut ultimele operatiuni cu arcurile, inaltarea cu 6cm etc. Eu vreau sa fac multe, dar nu stiu cum si mai ales unde, ateliere mai serioase nu gasesc in zona mea, sunt aprope de Hateg, Deva, Valea Jiului, Tg. Jiu ... Cu prietenie, Adrian YO2BTW Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ Bogdan, FPana in 15% , pe sosea am scos si 12% Daca ai timp, povesteste cum ai facut ultimele operatiuni cu arcurile, inaltarea cu 6cm etc. Eu vreau sa fac multe, dar nu stiu cum si mai ales unde, ateliere mai serioase nu gasesc in zona mea, sunt aprope de Hateg, Deva, Valea Jiului, Tg. Jiu ... e ok la consum. inaltarea initial a fost facuta doar din intarirea arcurilor si completarea in spate cu o foaie in plus, iar in fata cu un tampon de cauciun intre arc si caroserie. Au venit flasele, de 30mm. Urmeaza sa o ridicam inca 7 cm, prin inlocirea prinderilor de arc spate, si inlocuirea amortizoarelor . Pe fata ii schimbam arcurile deoarece acetea sunt la limita, si atunci cand va veni pus motorul de 4.0, care este mult mai greu, se va lasa. II pregatesc bara fata si spate din otel de 4mm gen ARB, pentru troliu si suport roata. , dar evident custom.... Am pregatit si un snorkel, dar este de la un Cherokee din australia si se monteaza pe aripa din dreapta, trebuie sa-i i prelungesc tubul dintr-o parte in cealalta. ps. Am o solutie pentru portbagajul de erai interesat, daca nu ai gasit sa imi spui..... _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ Bogdan, FPana in 15% , pe sosea am scos si 12% Daca ai timp, povesteste cum ai facut ultimele operatiuni cu arcurile, inaltarea cu 6cm etc. Eu vreau sa fac multe, dar nu stiu cum si mai ales unde, ateliere mai serioase nu gasesc in zona mea, sunt aprope de Hateg, Deva, Valea Jiului, Tg. Jiu ... e ok la consum. inaltarea initial a fost facuta doar din intarirea arcurilor si completarea in spate cu o foaie in plus, iar in fata cu un tampon de cauciun intre arc si caroserie. Au venit flasele, de 30mm. Urmeaza sa o ridicam inca 7 cm, prin inlocirea prinderilor de arc spate, si inlocuirea amortizoarelor . Pe fata ii schimbam arcurile deoarece acetea sunt la limita, si atunci cand va veni pus motorul de 4.0, care este mult mai greu, se va lasa. II pregatesc bara fata si spate din otel de 4mm gen ARB, pentru troliu si suport roata. , dar evident custom.... Am pregatit si un snorkel, dar este de la un Cherokee din australia si se monteaza pe aripa din dreapta, trebuie sa-i i prelungesc tubul dintr-o parte in cealalta. ps. Am o solutie pentru portbagajul de erai interesat, daca nu ai gasit sa imi spui..... _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ poze proaspete.. am primit comanda de la fimiu' de praguri laterale... :ha: _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ cel mai bun prieten al americanului ....................... care il insoteste la bine dar mai ales la greu... priviti-l din fata deoarece in recuperare nu ii veti vedea decat spatele... :ha: salveaza SUV-uri des prin zona Poiana Brasov.....foarte des.... :bravo _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ cuminte... inainte de start _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ orice ai intalni in drum nu se compara cu uimireeeea de a gasi la babele un matiz. motiv pentru care am decis sa nu mai cuplam , in semn de solidaritate cu matizurile offroad, 2 luni reductorul. si sa petrecem ...... acum imi pare rau ca nu i-am facut poze... _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate