bogdan_pan Postat August 11, 2009 Autor Partajează Postat August 11, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ la vale _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcbun2 Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ Salut tuturor. am mai intrat si io pe aici dupa un veac si am vazut si acest topic. faina masina, fain inceput de coafura. am si io un tomberon ca asta, modificat acum. a vazut si ceva off road si nu s-a rupt. o sa ai satisfactii mari cu el daca vei stii sa nu il chinui peste ceea ce poate. mult success. mcbun2 jeep cherokee xj 1994 de tarla nissan pathfinder 2007 de orash Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 12, 2009 Partajează Postat August 12, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ :ang3 @bogdan-pan pune si tu o poza cu tine sa stie lumea care din noi esti tu :ha: :ha: :h5 Faza cea mai tare a fost cind coboram din babele si impuscam iepurasi (matiz ;logan ;etc ) pe un praf de nu vedeai la doi metri :ha: :ha: :ha: :h5 Asa arata ARO din spate :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Asa ca am gasit eu o poza cu tine mindrule :ha: :ha: :ha: :ha: Ai pregatit desenul pentru bara ??? Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ Salut tuturor. am mai intrat si io pe aici dupa un veac si am vazut si acest topic. faina masina, fain inceput de coafura. am si io un tomberon ca asta, modificat acum. a vazut si ceva off road si nu s-a rupt. o sa ai satisfactii mari cu el daca vei stii sa nu il chinui peste ceea ce poate. mult success. salut si tie...... bine ai revenit.... merci de sfat, intradevar are limitele sale, sper sa i le descopar in siguranta , atat pentru el, cat si pentru mine :) eu unul sunt foarte multumit de ceeaq ce a demonstrat ca poate face, si ar putea face... oriicum sunt adept al offroad-ului de placere, de expeditie, si fara damage-uri permanente si inutile. am ales masina aceasta ca alternativa la navara, aceea fiind mult prea scumpa sa o zgariu sau scapa pe o parte. unde ai poze XJ-ul tau_? poate ne vedem la vre-o actiune... _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ :bannana Felicitari pentru acaret ! :banana Totusi sa-i pui motorul de 4,0. Diferenta e fantastica. Ce marime au simex-urile pe care le-ai pus ? Inteleg ca masina e stock fara modificari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ :ang3 @bogdan-pan pune si tu o poza cu tine sa stie lumea care din noi esti tu :ha: :ha: :h5 Faza cea mai tare a fost cind coboram din babele si impuscam iepurasi (matiz ;logan ;etc ) pe un praf de nu vedeai la doi metri :ha: :ha: :ha: :h5 Asa arata ARO din spate :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Asa ca am gasit eu o poza cu tine mindrule :ha: :ha: :ha: :ha: Ai pregatit desenul pentru bara ??? desenul e gata. maine caut carton. eheee..uite si dovada..... eu nu am mustata.. si sunt dependent de ochelarii de soare gata sunt desconspiratt..... _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Septembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Un American la Brasov ... XJ a cam facut buf, americanul. La recunoasterea de traseu Open de la Covasna Trophy 2009, am rupt dupa cum urmeaza: cruce planetara, planetara, tampon motor. umeaza reparatiile.. poze viewtopic.php?f=25&t=10700&start=0 _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Ianuarie 27, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2015 Re: Un American la Brasov ... XJ :banana un nou indian in dotare. Americanul rosu are un fratior. in curand poze! Indicii: Evident XJ; Gri, 2,5 td 1999 :cl PS: caut elemente de plastic de interior; de preferat crem _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate