cos Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Terrano 2,7 diesel VERSUS Jimny 1,3 benzina/diesel De dormit in terano, cam greu ,dar avem surpriza in fata.....,comparativ cu dormitorul in astra se mai strecoara si o bucatarie. Cind imi cautam masina si eu ma gindeam ca e cam ingusta si ca sta bine cu flanse,chiar daca ar fi trebuit sa fie mai mult de asfalt.La cele care le-am prospectat in liniste si cu tot timpul la dispozitie -4 buc- motoarele mi-au placut , personal cred ca sunt reusite(spun asta fara sa apreciez elefantul dupa coada).Si la mine a fost un concurent serios in clasamentul general, la alegere nu m-am putut decide intre confort si rigida fata . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iulie 3, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Terrano 2,7 diesel VERSUS Jimny 1,3 benzina/diesel @ Make: la 24.00 ne-am intalnit. in primul rand masina arata bine, e pregatita de offroad: inaltata cu OME parca, cauciucuri Simex in remorcuta, iar pe ea avea montate niste goodyear parca frumoase si astea, troliu, bara fata pt trolui, scuturi strasnice (4 mm grosime zicea la motor), deci incantat de cum arata. apoi mi-au aratat (zolameister si Gabi) cum e treaba cu bancheta spate; nu e cum mi-ar fi placut mie, in sensul ca nu se scoate sezutul ca la Astra, insa Gabi ma sfatuia sa confectionez niste balamale care sa permita scaunului(banchetei) pliat ca din pozitia verticala paralela cu spatarul scaunului fata, sa se mai rastoarne inca o data spre fata, ajungand practic in locul de la picioare pasager spate(in spatele scaunului fata). - scuze dak dau prea multe detalii. As mai putea, ca alternativa, sa scot toata bancheta spate prin desurubarea din podea doar pt expeditii, ceea ce nu ar fi prea greu cred. In timp ce serveam 'cafeaua de la miezul noptii' :) ce crezi ca-mi vad ochilor? cred ca vreo 8 jepuri, cum n-a vazut Slobozia :) , intra pe rand in benzinaria in care stateam noi de vorba; erau alti colegi care mergeau la aplicatia din Delta: Safari in izmene. La asa ocazie am vrut sa fac un filmuletz cu camera, dar m-au tradat bateriile pe care le stiam incarcate. apoi discut despre ce masina sa iau si cu unu, si cu altul, ca ma aiurisem :) . A fost interesanta pt mine 'intalnirea de ma miezul noptii' pt. ca dak initial faceam cunostinta cu zolameister care se oferise sa ma ajute cu explicatii pt ca tot trecea prin orasul meu, ulterior aveam sa cunosc alti 'grei' ai forumului pe care ii stiam doar dupa nickname si interventiile din forum. io cum eram unu' mai 'usor', ma prezentam si io ca fiind 'ala de pe forum cu dormitorul in opel astra cu care am facut Transalpina' (bineinteles ca le-am starnit zambetele :ha: ), dar chiar asa era si sunt al naibii de multumit de asta. Apoi s-a dat strangerea si plecarea, urmarindu-i cu admiratie cum merg mai departe la fel ca si atunci cand au intrat pe rand in benzinarie.. Cam asta a fost, scurt dar concentrat, astept sa le vad pozele si filmele. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Terrano 2,7 diesel VERSUS Jimny 1,3 benzina/diesel Excelent :h5 Pai smecheria cu bancheta din spate pe care ai descris-o este cum am si eu pe masina si, personal, sunt multumit de cat spatiu imi da...si mie imi pare rau ca nu ajung macar sa particip cu privirea la intalnirea din delta, dar na...trebuie sa ii fac rodajul pentru ca am schimbat motoru aproape tot si este o perioada mai delicata pentru el...cu stima :h5 Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Iulie 4, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Terrano 2,7 diesel VERSUS Jimny 1,3 benzina/diesel @ mihaituk: ti-ai vinde terrano? "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaituk Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: Terrano 2,7 diesel VERSUS Jimny 1,3 benzina/diesel nu l-as vinde, oricum acum este masina sotiei si il foloseste intens. e o masina pe care nu a s vinde-o, nici nu imi trebuie mai mult decat este. T O Y O T A OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Terrano 2,7 diesel VERSUS Jimny 1,3 benzina/diesel Este solutie pentru pat in Terrano si chiar buna! Salteaua asta de 2 persoane gen hypermarket intra perfect , pacat ca deja a dezumflat cineva salteaua inainte sa-l pozez, sa fi vazut ce intra la fix. Acum sunt bucuros, in sfarsit pot sa dorm si in masina :) http://img524.imageshack.us/img524/3919/mg4887.jpghttp://img524.imageshack.us/img524/mg4887.jpg/1/w800.png http://img524.imageshack.us/img524/9895/mg4886.jpghttp://img524.imageshack.us/img524/mg4886.jpg/1/w800.png Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate