pinti Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Ieri am devenit posesor de lj 70 din 88, cam batrana fata dar azi mi-a aratat ca face fata cu brio chiar si cu bfg de 31 AT niste poze si astept sugestii legat de gume(eu as opta pt 33 pe 15) si alte modificari ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 este superba ..... O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 He he, sa-ti traiasca agregatu'... numa' bara aia nu-i pe gustul meu :grin: 33-urile tre' sa mearga pe ia fara probleme prea mari. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 faina fiara dar sa scapi de calorifer :grin: :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iulie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 e jos ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cris Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 Felicitari pentru agregat. Sa-l porti sanatos. :W TOYOTA HILUX 2.5 D-4D TV D 14 F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 :1 :cl Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 Foarte faina. Mie-mi place si caloriferul, imi da impresia ca ar putea gazdui un troliu acolo si parca nici nu e prea jos amplasat. Inlocuieste si un scut, asa pare. Abia astept sa vad cum se va schimba in mainile tale. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iulie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 trecem ITP si apoi ne bagam mainile in el ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 chiar eram curios ce iei dupa samurai.....sa-l stapanesti sanatos :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 Faina scula!S-o stapanesti sanatos! Bafta la modificari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 frumoasa masina cumpara-i un blocant si cauciucuri si atunci e masinuta adevarata pentru ce iti place tie sa faci cu ea sa o stapanesti sanatos. Poate ne vedem duminica la tat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iulie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 Duminica sigur ne vedem ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 :1 frumos acaret :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tano Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 felicitari si spor la treaba....ca ai.... TOYOTA LAND CRUISER LJ 70 2,4 2-LT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator exploratorul Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 in sfirsit ai cumparat trocarici ! sa o stapinesti sanatos -acum sa te vedem la padure,ai mai mult curaj! -cit ai dat pe ea. -e inmatriculata. -cati cai are?..............6 cai? -de cit e motorul? -spatele este blocabil? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 Sa te poarte sanatos pe unde vrei tu sa ajungi. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 bafta si sa te bucuri de ea suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 Poti pune 33-uri dar o sa iti atinga in aripile spate si o sa iti taie crampoanele de la MT-uri. Cea mai buna treaba la 70 este sa tai aripile spate pana la contraaripi, asa scapi si de rugina, nu mai are unde sa stea noroiul. Ai putea sa o inalti mult si ieftin cu arcuri de HDJ80. Amortizoarele fata merg tot de HDJ, iar la cele spate trebuie niste modificari. Cu arcurile de HDJ se inalta cam 10cm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 S-o stapinesti sanatos ,frumoasa masina! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 :1 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 Sa o stapanesti sanatos! :1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 Bravo Pinti. Faina masina. Sa o stapanesti sanatos. :B Ce motor are? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 :1 dar bara aia din fata as pastra-o doar pt trafic pe sosea....adica utilitate maxima in oras :bannana isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 Felicitari, pinti! In sfarsit ai masina! :grin: Pe asta s-au dus banii de la nunta, nu? :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate