pinti Postat Iulie 10, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 motor clasic de 2,4 insa turbina e una KKK care cica e mai smechera masina am luat-o cadou inainte de nunta multumesc ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 no, pinti, faina tabla ti-ai luat. Sa o stapanesti sanatos. Am si eu cu cine sa ies . URA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iulie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 de ieri am si gume si tare as mai fi iesit azi da tre sa plec pana la tm ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 Eu inca nu am reusit sa dau jos noroiul de joi ca sa vad ce mai ii bun pe dedesubt. Mi si groaza. Sper sa fie inca intreaga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 Sa-l stapanesti sanatos. frumos utilajul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iulie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 am ales 31 reesapate au in jur de 80-81cm diametrul o sa pun poze cu ele montate doar sa trec pe la RAR si trecem la treaba ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iulie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 am trecut ITP in fuga si ne indreptam spre RAR ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 Felicitari, LJ70 nu are moarte asa ca nu-i batrana. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Am un nou agregat toyo lj 70 dupa ce i-am pus gume 31/10,5/15 telescoape mai lungi arcuri mai mari superwinch 9.0 turbina KKK proiectoare wessen mp3 Alpine statie alan cu antena sirio schimbat toate curelele, filtrele si uleiurile arata asa ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 Foarte faina. Imi place mult modelul asta de Toyota. Sa o stapanesti sanatos. Poate cu timpul ii pui 33'-uri, ca par cam micute cele de 31. :wink: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Am un nou agregat toyo l70 cred ca ar arata si mai bine cu niste 33-uri saptamana asta o sa ii montez si un snorkel ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate