Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noile aventuri ale lui Tractojacques Cousteau la ANTENA 1

Tractozaur

Postări Recomandate

Re: Noile aventuri ale lui Tractojacques Cousteau la ANTENA 1

Tractozaure, te-am vazut la TV... dar de ce erai emotionat cand vorbeai la microfonu' ala din mana ? :grin:

si ti-ai ales tricou si palarie de pescar sovietica :ha:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e chiar asa. Steaua aia in cinci colturi, daca nu ar fi rosie, ar putea fi foarte bine si americana. Urez si eu la multi ani Sarei "da ce ce zicem Doamne ajuta" :)

Samurai incepator
Link spre comentariu

Sara va multumeste la toti pentru urari :grin: imi pare rau ca nu am avut timp sa termin povestea..., in timp :grin: (a trebuit sa plec in Delta :sr )

Link spre comentariu

Povestirea lui Offroad Runner aici a avut mai multa savoare ca reportajul. Prea scurt si nu arata mai nimic din ce a fost inainte de santul ala. Singurul lucru in plus in reportaj e "Nissanul niciodata! ", partea aia merita toti banii :ha: :ha:

Intradevar Zoli, reportajul a fost slabut realizat :sr , in realitate a fost mult mai palpitant :grin: , oamenii venisera sa ne casapeasca :ha: , dupa care ne-au ajutat sa scoatem masina din sant, am filmat si baietii :tk (Yonutz, GOGANU, gabi_pas, Negrotauru`) care au venit intr-un suflet sa ma ajute sa ies din sant, dar din pacate nu a mai fost nevoie pentru ca am reusit cu tractoru`..., si cu toate astea nu au dat in reportaj aceste imagini filmate :sr ASTA E VIATA, CATEODATA NU TOATE DEPIND DE TINE CUM CRED UNII, chiar daca tu incerci si faci tot posibilul sa fie bine! :P :grin: :h5

Rog unul din moderatori :wink: sa inchida acest topic, deoarece foloseste in titlu ideea, (atentie, NU proprietatea intelectuala, proprietatea intelectual? fiind o form? de titlu legal (adica inregistrat la OSIM) care permite posesorului s? controleze utilizarea anumitor intangibile, cum ar fi idei sau expresii), neinregistrata inca la OSIM, ce-i drept :grin: , dar care este reclamata ulterior de unul din membrii acestui forum! :grin: :P :h5

Link spre comentariu

Imi permit o parere personala: va sta bine asa, prieteni cu pasiune comuna, uniti in incercari. Incercati sa mentineti totul asa cum a fost aici si in Delta. Incepe sa ma sperie ca in clipa in care se incearca o miscare oficiala, treburile se cam strica. Ma simt ca la o nunta dupa ce se striga darul. :(

Pana la urma, daca "fara forme" treburile merg mai bine, ramaneti in concubinaj si dati naibii asociatiile si cluburile.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Zoli, toata stima :g :g

oldcarsmaniac, Flow mi-a zis o vorba tare in Delta :grin: cica "cu cat masina este mai pregatita, cu atat ajungi in locuri de unde numai tractoru` te poate scoate!" :ha: :tr :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare