tdanys Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 cei de la toyota au scos la oferta taxa zero la inmatriculare la varianta lc 120 cu 5 locuri. cum?: au scos scaunele din randul 3, centurile, si au pus un perete de plasa intre locuri si porbagaj si asa se inmatriculeaza ca si utilitara....o chestie super tare avand in vedere impozitul. intrebarea mea este? dece nu putem face asta la orice alta masina, din aceasi categorie... din ce am vazut pe acte in oferta scria omologare individuala....si platesti 800 de euro la ei, dar iti dau ce au scos afara....cu " specificatia " ca este ilegal sa le montezi inapoi :banana :P :h5 ...acum asta ramane de discutat. asadar daca este asa simplu de facut transformarea in utilitara de ce nu o facem? daca ei spun ca ii costa 800 de euro si taxa de inmatriculare la aceasta masina este pe la 3700 euro...eu zic ca merita.precis aici au pus si costul manoperei si a plasei despartitoare :P are cineva date clare de la rar despre conditiile care trebuiesc indeplinite? isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou astea, plus o adeverinta de la un "carosier" specializat, cum ca modificarerea a fost facuta "dupa standarde". dar asta numai din 1 aprilie incoace, pana atunci trebuia doar lipsa locuri, plasa despartitoare si matuire a geamurilor laterale spate sau inlocuire cu tabla taxa de orificiu e (era) 650 ron forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CYO Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou Cei de la Nissan au procedat la fel la Pathfinder. Asta ma intreb si eu , e posibil la orice masina 4x4? Shake N' Bake !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldscape Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou e posibila in functie de cine cunosti, problema e ca astia o fac la scara mare si in masa pt masinile importate de ei, daca te duci ca amarasteanu la RAR sa iti insrii un "cotet" adus din germania si sa-l treci ca autoutilitara, tare mi-e ca nu o sa te bage nimeni in seama... si eu ma gandeam la varianta asta, dar riscul e putin cam mare... inca nu m-asi risca sa imi aduc o masina de afara si sa ma trezesc ca nu pot sa o fac.... modificarile sunt banale, dar te iau astia in seama atata timp cat la origine masina a fost autoturism 4x4 si nu autoutilitara? Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
vstef_is Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou E foarte posibil pt orice masina. Ever. Trebuie asa: - Grilaj despartitor intre zona de marfa si zona de pasageri - Geamurile din zona de marfa astupate cu tabla, plexi, sau folie mata si netransparenta - Hartie de la Service Autorizat pentru Modificari din autoturism in autoutilitara cum ca ei au facut transformarea - Taxa de 8 mil la orice RAR - ITP facut pe loc, la acelasi RAR la prezentare (plus taxele aferente). Si atat. Merge la orice masina, pana si la un Matiz, Punto, Laguna Estate, Passat Break sau ce vreti voi. Cat timp ai hartia de la firma care ti-a facut transformarea, si transformarea e facuta, si treci un ITP facut pe loc la ei, se rezolva. Mentionez ca ITPul trebuie facut pe loc, la RAR, indiferent daca masina are sau nu ITP valabil in acel moment. Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madiorsv Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou :grin: Romanu se descurca :h5 :h5 :h5 :h5 ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vstef_is Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou Informatiile le am de la RAR, direct de la ghiseu, fara nici o pila. Procedura e valabila la orice reprezentanta RAR din tara, si merge la orice masina, din nou, fara pile. Eu am intrebat pentru un ARO 244 (4 usi, tip "autobuz"), dupa ce omu si-a pus mainile in cap, a strambat puternic din nas si a zis "da mai mergi domle cu ARO, n-au disparut astea de tot inca?", si i-am zis ca "mai sunt vro doua trei", mi-a explicat ce trebuie facut. Imi imaginez ca la o straineza nu o sa strambe din nas din prima clipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdanys Posted July 4, 2009 Author Share Posted July 4, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou eu ma gandeam sa fac asta la un disco3 nou....si adio taxa inmatriculare....impozit mic... daca merge la toyota merge si la alti.....ma rog probabil cu spaga aferenta..... isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdanys Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou cred ca am gasit o mica problema peste care noi nu putem trece dar firma mare gen toyota da....si anume: plasa despartitoare trebuie sa fie se pare la RAR dupa primul rand de scaune, adica masina sa ramana cu 2 locuri, pe cand astia de la toyota pun plasa dupa randul 2 deci 5 locuri.... vstef_is tie cum ti-au spus?....unde este se pune plasa....si este obligatoriu sa fie la randul 1 sau 2? isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou Trebuie ca prin manevra sa se 'piarda' 2 locuri. Cum toyota are in carte / talon 7 locuri, renunta la cele din portbagaj. Daca tu ai in carte / talon 5 locuri, trebuie sa renunti la randul 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou Oarecum On Topic: Un hilux extracab, care a iesit de pe poarta fabricii autoutilitara, inmatriculat in germania ca si autoutilitara, intra sub incidenta taxei asteia daca vreau sa-l inmatriculez la noi??? Merci anticipat. I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
gepetto Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou O baza legala stie cineva care prevede asta ? Sau portita din lege care au gasito deleri mari? Ca asa o fac utilitara direct in Germania ca acolo nu sant chiar asa loviti la cap ca astia de la RAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdanys Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou eu asa stiu...la utilitare nu se plateste taxa, indiferent cai noua sau nu...asta era intro varianta de taxa....cei drept acum nu mai stiu 100%. isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou in una din variantele taxei, intr-adevar era chestia ca autoutilitarele nu platesc taxa. DAR, acum, pe calculator in functie de care se calculeaza taxa (adica aici, chiar daca selectezi ca e N1 sau N1G (adica vehicul pentru transport marfuri cu masa maxima totala autorizata sub 3,5 tone), taxa EXISTA!. in schimb aceasta taxa dispare pentru vehiculele cu mmta mai mare de 3,5 tone. din cate stiu colegul @unimog si @MagnuM asa si-au inmatriculat unele dintre masini, masa lor fiind mai mare de 3,5 tone, respectiv trebuie sa fie conduse pe categoria C. concluzia: trebuie sa fie autoutilitara cu masa maxima totala autorizata peste 3,5 tone ca sa scapi fara taxa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdanys Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou pai atunci cum ii cu toyota....? poate doar la masinile noi nu este taxa... intrati pe site la toyota sa vedeti ca asai....plus ca eu deja am facut contract cu ei....doar nu am luat teapa :grin: http://www.toyota.ro/cars/new_cars/ofer ... r_lcv.aspx isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou pai atunci cum ii cu toyota....? poate doar la masinile noi nu este taxa... intrati pe site la toyota sa vedeti ca asai....plus ca eu deja am facut contract cu ei....doar nu am luat teapa :grin: http://www.toyota.ro/cars/new_cars/ofer ... r_lcv.aspx Din ce am vazut in brosura, motorizarile (si dieselul si benzina) sunt euro IV. Daca bine stiu, pina in decembrie la astea taxa e zero. O fi ceva smecherie de marketing, ca oricum nu se plateste taxa la ele ... I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdanys Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou nu....ca taxa inainte sa bage oferta asta imi spuneau ca e 3700 euro... am vazut ceva si anume: Num?r locuri : 5 (f?r? bancheta spate 2) F?r? centuri siguran?? pentru bancheta spate 2 Instalare perete desp?r?itor dup? bancheta spate 1 Obturare fante pondea Omologare individual? artizanal? vehicul comercial" vehicul comercial? isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogon_1979 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou taxa era si este 0 la motoare euro IV pana in 2.000 cmc ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vstef_is Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou Sau la motoare EURO 5. Mie nu mi-au spus nici o restrictie in ceea ce priveste UNDE trebuie delimitata zona marfa de zona de pasageri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogon_1979 Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou scuze.am apasat gresit o tasta.era vorba de euro V taxa este 0. :$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdanys Posted July 9, 2009 Author Share Posted July 9, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou scuze.am apasat gresit o tasta.era vorba de euro V taxa este 0. :$ la euro 5 este zero, doar ca lc 120 are motor euro 4 de 3000cmc....deci tot nu ne-am lamurit... isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogon_1979 Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou pentru motor 3.000 cmc euro 4 filtru particule masina noua...taxa....3.160 euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdanys Posted August 23, 2009 Author Share Posted August 23, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou din alt topic am mai gasit o explicatie cum poti sa faci masina utilitara... daca ai 8 locuri atunci renunti la 3 din randul 3 si se face utilitara cu 5 locuri daca ai doar 5 atunci renunti la 3 si ramai doar cu 2..... pt taxa zero inca nu am gasit explicatie....mai sapam..... isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tdanys Posted August 25, 2009 Author Share Posted August 25, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou pt autoutilitare taxa de inmatriculare este zero iar cei de pe situl ministerului finantelor nu au schimbat grila de calculare,bag mana in foc ca au facut-o intentionat. ca este asa stiu toti cei ce au luat in ultimele luni masini utilitare....dar se pare ca restul nu prea au habar de asta... isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link to comment Share on other sites More sharing options...
florum Posted August 25, 2009 Share Posted August 25, 2009 Re: taxa inamtriculare zero la LC120 nou nu pot sa cred!!! utilitarele nu au taxa de inmatriculare?? ii sigura faza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts