Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

proiectul y60 rosu

adriantm

Postări Recomandate

va salut,astazi am luat hoatararea sa-mi postez cam tot ce am facut decand am luat aceasta masina: un y60 lung rosu cu motor rd 28t cu aer conditionat si inmatriculat,achizitionat in urma cu 3 luni

-in prima faza am inceput cu partea mecanica:

s-au schimbat:

-kitul de distributie

- 6 bujii noi + releul

-rulmentii de pe fata

-discuri + placute fata -spate

-uleiurile in motor,cutie,grupuri,reductor ,inclusiv antigelul,lichidul de frana,servo

-kitul de ambreiaj

-s-a dat jos cutia si s-au schimbat toti rulmentii

-s-a gresat tot ce a fost de gresat

dupa ce am montat cutia de viteza pe masina am constatat ca se aude un zarzanit,problema a fost rezolvata cumparand alta cutie si din 2 am facut una foarte buna,

-in a 2-a faza am inceput sa desfac toata masina si s-o curat de rugina,luand-o pas cu pas si din aproape in aproape am observat ca a fost pregatita ptr vanzare ascunzand rugina cu o portie mare de kit,

s-a curatat toata carioseria ,s-a inlocuit ce a fost copt de rugina si s-a antifonat,

-in a 3-a faza s-au eliminat toate firele legate aiurea prin masina si s-au schimbat farurile,nu mergea aproape nimic prin bord,semnalizarile erau cu probleme,stergatoarele ....... etc

mai departe urmeaza vopsitul si multe altele (snorkel,roti,muzica.statie,volan,suspensie,parbriz,xenon, etc)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 103
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator van

Re: proiectul y60 rosu

Salutare Adrian,

Iti doresc rabdare multa, ca sa iasa un off road veritabil.

Succes la proiect.

Asteptam poze pe parcursul lucrarilor.

Link spre comentariu

dupa ce in urma cu o saptamana s-a dat sasiul si aripile interioare cu un grund,azi l-am suflat cu un strat gros de terason(antifon),s-a izolat aproape tot pe dedesupt(baie de ulei,cutie,telescoape,cardan,esapamentul,firele electrice),

Link spre comentariu

asa am bosketatato si eu ... peste tot

sa vezi distractie cand schimbi ceva, incepand de la un telescop... sunt unele suriburi puse in pozitii grele iar cu ceva adaos pe surub se transforma in imposibil

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

dupa 3 saptamani de munca am revenit si cu poze si detalii:

-masina s-a vopsit complect

-inainte s-o vopsesc am dat cutia de viteza jos deoarece am cumparat o cutie perfecta(fara zarzanit,far uzura,impecabila),multumesc d-lui COS de la galati,

-dupa ce am dat cutia jos am constatat ca volanta avea mai multe fisuri (destul de mari),asa ca am luat si o volanta (ca si noua),

-s-a montat si un bull-bar de inox

-geamurile erau ionizate(nu mi-au placut),asa ca le-am dus la spalat(cu acid),dupa care le-am aplicat folie omologata(llumar) pe toate geamurile,

-parbrizul si chederul(noi) vor fi montate maine,

urmeaza izolarea masinii in interior si multe altele,.................,

Link spre comentariu

:bravo ........utilaju arata f. bine :h5 ..dar.o sa cam plangi daca o bagi la off road (paduri, bolovani,)........in acele conditii nu o vei putea menaja..... :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Dupa atita munca si atita perfectionism obsesiv,eu as tine-o in sufragerie. inconjurata de balustrade....

Mult succes.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare