Vizitator RazvanS Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: proiectul y60 rosu acu' o sa apara unu care o sa te intrebe cu cat dai bara fata ... ca pe el il intereseaza doar bara :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Septembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: proiectul y60 rosu nu trebuie sa subestimezi pe nimeni, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Septembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: proiectul y60 rosu intr-un final am achizitionat si stergatoarele de far si am montat un final de toba de inox, parca cu teava goala nu prea arata bine, sper ca masina va ajunge pe maini bune in urma vanzarii, am pus mult suflet! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: proiectul y60 rosu intre timp s-au mai schimbat cate ceva pe masina: -s-au cumparat cuplaje manuale AVM ( urmeaza a fi schimbate sapt viitoare) -telescop de directie (old man emu) -4 capeti de bara + gresare + cateva bucse -s-au refacut unghiurile de fuga( facut de profesionisti) - s-a inlocuit volanul momo de 32' cu unul (nou nout) de 35' ptr o manevrabilitate mai usoara, -s-a montat un inclonometru, si cam gata pe anul asta,(numai dc vine MOSUL!!!) cu o suspensie noua , Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lion_tm77 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: proiectul y60 rosu Apropo in anunt ai Jante de Al de la Craiu? Cat drac au mai fost si alea? :1 poate bem o cafa!!! :p :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lion_tm77 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: proiectul y60 rosu Si apropo daca stie cineva de unde si cat ar fii un kit de inaltare ptr. asta din poza. Nici prea inalt cam aprox. +5. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Decembrie 14, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: proiectul y60 rosu 4 jante enkei 10jx15 cu et -55,5 au costat 1000 euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lion_tm77 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: proiectul y60 rosu Dela Crayu?Ca stiu ca el aduce modelul asta. Si apropo cu alea ce le-ai avut? Zii un pret ca poate iti gasesc client.(ala de pe platforma) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: proiectul y60 rosu Dela Crayu?Ca stiu ca el aduce modelul asta. Si apropo cu alea ce le-ai avut? Zii un pret ca poate iti gasesc client.(ala de pe platforma) Cum ar fi sa nu mai faci offtopic? Plus ca trebuie si sa iti faci o prezentarea in sectiunea dedicata ca sa stim si noi cu cine stam de vorba. :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: proiectul y60 rosu a iesit bine cu antifonu ... ! l ai dat cu pulverizatorul special ,nu , am si eu unu dar la care se baga tub , de unde gasesc teroson la tub ,sa l pulverizez ? si mai era ceva de se baga pe interiorul sasiului , parca vactan!? , am nevoie sa ma ocup de protectia sasiului de la jeep , si imi trebuie niste detalii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacman Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: proiectul y60 rosu Super bine a iesit masina! Felicitari! Are vreun kit de inaltare montat sau e stock acum? The difference between the road and the zoo is that when you tease the animals on the road their cages can come after you! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Decembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: proiectul y60 rosu are un body-lift de 10 cm, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DARCO Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: proiectul y60 rosu frumos tractorul:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: proiectul y60 rosu albanezule faina masina ma!!! imi place f mult:2dr PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Ianuarie 6, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: proiectul y60 rosu multumesc! :h5 , dar nici cu al tau nu mie rusine!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Ianuarie 6, 2010 Partajează Postat Ianuarie 6, 2010 Re: proiectul y60 rosu :h5frumoasa culoarea asta ! nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
compr Postat Ianuarie 7, 2010 Partajează Postat Ianuarie 7, 2010 Re: proiectul y60 rosu Intr-adevar, super proiectul !!! Felicitari ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lion_tm77 Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: proiectul y60 rosu :h5frumoasa culoarea asta ! de mers la "GAGICI":top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: proiectul y60 rosu Bravo pt. Munca depusa !!! Rezultatul este minunat !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Ianuarie 19, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2010 Re: proiectul y60 rosu va multumesc!:tk:tk de Craciun nu a venit mosul cu cadouri(un kit de suspensie),dar de Iepuras cu siguranta va veni o suspensie noua ,:cl:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: proiectul y60 rosu :2drhai sa facem schimb ca as vrea un aspirator de femei:h5 nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Ianuarie 24, 2010 Partajează Postat Ianuarie 24, 2010 Re: proiectul y60 rosu Adriane bravo pentru masina. E super, imi doresc mult si eu un Patrol,dar acu e greu cu banii. Ai pus kitul de suspensie?Poze? Inca odata Bravo. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Ianuarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: proiectul y60 rosu :tk inca nu am luat kitul de suspensie,sper ca pana de Pasti o sa-l am,asta in cazul in care masina nu o sa aiba alt proprietar, :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Februarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: proiectul y60 rosu din pacate,tin sa va anunt ca masina are un nou proprietar, sa-l stapaneasca sanatos!!:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: proiectul y60 rosu dar de ce .....din pacate? Cine e fericitul? E de-al nostru? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate