adriantm Postat Februarie 9, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: proiectul y60 rosu ziceam si eu,(din pacate ptr mine---acuma sunt pieton,dar nu ptr mult timp) masina se indreapta cu pasi rapizi spre bucuresti, in scurt timp o sa-l cunoaste-ti, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: proiectul y60 rosu cumva asta este fosta ta masina? http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?categorie=1&subcategorie=1&caroserie=0&Marca=22&Model=217&An=&Carburant=0&PMin=&PMax=&moneda=E&Putere=&judet=0&automata=0&airbaguri=0&supl=&categorie=1&OOrdine=Pret&sens=DESC&cateam=28&offset=15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: proiectul y60 rosu Vezi ca s-a discutat pe topicul "Micutu si Tancu' " :wink: “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Februarie 12, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: proiectul y60 rosu da,este fosta mea masina, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Februarie 12, 2010 Partajează Postat Februarie 12, 2010 Re: proiectul y60 rosu Reusita masina din toate punctele de vedere, munca titanica, bani garla, sudoare sa umpli o cisterna de 5 t si mai ales...RABDARE. Felicitari!!!! Pacat ca si Micutu o vinde. Deja m-a anuntat ca ar fi dat-o. Ma intrebase pe mine daca o vreau, dar din motive pecuniare , l-am refuzat , cu toate ca si acum imi dau suturi in fund singur. MA OFTIC TARE. Deh, lipsa banilor vad ca-si spune cuvantul la multi... da,este fosta mea masina, GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate