vstef_is Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: proiectul y60 rosu Felicitari! O treaba foarte bine facuta! Daca imi permiti o singura remarca, bullbarul nu e din acelasi film... in rest, spor la treaba mai departe! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: proiectul y60 rosu mi-as fi dorit o bara ARB ,dar inca nu e momentul,poate mai tarziu, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat August 13, 2009 Partajează Postat August 13, 2009 Re: proiectul y60 rosu bravo consatene! foae misto maina! nu o stiu de prin oras insa acum daca te vad sigur te recunosc! :h5 traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat August 14, 2009 Autor Partajează Postat August 14, 2009 Re: proiectul y60 rosu azi toata ziua am croit si lipit un izolant fonic,nu am optat ptr pasla deoarece tine apa ,am gasit un material care nu tine deloc apa,din pacate nu va pot pune poze inca, deoarece s-a stricat aparatul,cst de curand revin cu poze, zilele urmatoare ma apuc sa trag firele ptr muzica(boxe,statie,tub de bass) si implicit statia + antena cu talpa magnetica, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: proiectul y60 rosu Ce material ai gasit? As fi si eu curios / interesat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat August 14, 2009 Autor Partajează Postat August 14, 2009 Re: proiectul y60 rosu cat de curand o sa va fac poze cu materialul, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator DARKO Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: proiectul y60 rosu bestiala masina tine-o tot asa :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: proiectul y60 rosu de la ultima aparitie pe forum s-a muncit pe masina zi de zi, - am asamblat masina in totalitate -snorkelul( o zi de munca) neavand sablon, -overfenderele s-au vopsit(primer de plastic ,negru mat+lac mat) -intr-un final s-a montat parbrizul -s-a descoperit un scurt circuit undeva prin bord(dar s-a rezolvat dupa o zi de munca) prin inlocuirea cablajului, -s-a montat instalatia de bi-xenon -s-a montat muzica( 4 boxe alpine)+tub de bass infinity+ statie -jantele de 8jx15 s-au inlocuit cu 10jx 15 cu et -43(mangels)+ cauciucuri 33/12,5/15 AT yokohama geolandar -s-au sc himbat toate motorasele de la inchiderea centralizata(erau cam obosite)+ alarma -s-au montat 2 halogene dreptunghiulare si dupa 6luni de munca si multi multi bani iata cum arata masina, in urmatoarele zile vor fi montate jantele enkei 10jx15 cu et -55,5 si cauciucuri 33/12,5/15 kumho venture MT ( NOI NOUTE) va multumesc ptr incurajari!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: proiectul y60 rosu felicitari !! o reconditionare ca la carte acum e si pacat sa o bagi in padure arata prea frumos :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: proiectul y60 rosu de mult am visat la un asa proiect si mai ales sa lucrez la el, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: proiectul y60 rosu :1 :1 :1 :1 numai :rsp :rsp pt munca depusa si bani bagati in aceasta superba masina :1 :1 :1 :1 :cl Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: proiectul y60 rosu multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: proiectul y60 rosu foarte frumos s-o stapanesti sanatos :1 Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: proiectul y60 rosu :1 :bravo Fara cuvinte un proiect mare realizat cu multa munca si multi bani si nu in ultimul rand mult suflet. :Gr :gr1 :h5 :g :ft Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: proiectul y60 rosu :rsp :rsp :rsp :rsp :rsp :10 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: proiectul y60 rosu SUPER, Bravo Adriane, imi place ce vad! Cu prima ocazie cand ajung in TM trec pe la tine sa ne vedem! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: proiectul y60 rosu foarte frumos, te felicit pt rabdarea de a restaura masina ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: proiectul y60 rosu multumesc,sunteti bineveniti la orice ora si-n orice moment, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: proiectul y60 rosu consatene,felicitari! o munca strasnica si un rezultat exceptional!poate cand termin si eu rusoaica ne vedm la o cafea sa iti admir si eu bijuteria cea rosie! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: proiectul y60 rosu ok,astept sa termini, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: proiectul y60 rosu revin cu noutati si poze: -am montat statia midland alan 100 + antena cu talpa magnetica sirio -am inmatriculat masina pe numele meu si cel mai important lucru ptr mine este ca am reusit sa arunc sus jantele enkei(10 jx15 cu et -55,5) + cauciucurile MT 33/12,5/15 ptr a le putea monta am fost nevoit sa-mi cumpar un set nou de piulite cromate cu cap de tubulara de 19,celelalte(cele originale sunt cu cap de 21), in urmatoarele zile astept sa-mi ajunga butucul ptr volanul sport MOMO MILENIUM,parca cel original nu arata prea bine, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: proiectul y60 rosu Hai baga si o veste trista pentru noi: Bugetul... Cat a iesit halatul in final??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: proiectul y60 rosu superb :1 forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: proiectul y60 rosu arata SUPER!!! :grin: :grin: :grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriantm Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: proiectul y60 rosu la ora asta nu va pot spune cat m-a ajuns masina(oricum mi-e rau cand ma gandesc),numai eu stiu cat am ascuns sa nu afle familia, in urmatoarele zile am sa va pun toate cheltuielile,(nu mai am pagini la carnetel), multumesc, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate