Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noaptea de 4 spre 5 iulie

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

Vizitator nr. 150

F?cur?m o ie?ire adhoc eu (aro) ?i klez (pajero) prin aceea?i p?dure ca de obicei spre aceea?i "balt?" ca de obicei. La intrarea mea în "balt?" r?m?sei înfipt ca un ??ru? puu?in înclinat pe dreapta. Rezultatul fu capacul la delcou pârlit, geamul de la farul drept cr?pat? iar becul f?cut buc??ele mici mici de la contactul revigorant cu apa de balt?. Rezultatul: plecat la garaj, luat alt capac delcou ?i înlocuit. Nu mai tr?gea ma?ina cum trebuie c? murea motorul când acceleram dar am ie?it pe ro?ile mele pân? acas? iar azi la servis amrezolvat problema.

Acuma poze.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nr. 150

Re: Noaptea de 4 spre 5 iulie

Cum s? spun... de fiecare dat? când ne b?g?m acolo ?tim foarte bine c? se iese doar cu troliu :grin: . Mai ales eu :P :ha:

Link spre comentariu

Vineri vreu sa fac proba in balta aia cu Simexuri :grin: . Cel mai probabil tot seara, ca ziua ma intimideaza adancimea beltii :ha: :ha:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

hm... te-ai combinat de simec?i care vas?zic?... vrei s? cre?ti performan?ele la pajero ca s?-mi întreci aroul? Te provoc la un concurs de mers încet. :ha:

Link spre comentariu

Belea cu voi, iesiti numai noaptea sa nu va vada lumea la ochi..eh? Sau asa nu prea vedeti..adancimea..ehh?

Klezule...daca nu aveai troliu ala in fata...asa mai radeam..cred ca ma sunai noapte sa vin sa va iau...eu zic sa-l dai jos si sa-l reconditionezi ca ala e piesa de rezistenta :h5

Hai ca poate iesim pe weekend oleaca.

Bafta baieti

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Iesim, iesim !

Iesim pe Calimani la cort cu gasca de Aro-isti din Iasi. Poate nu-ti vinzi masina pana Duminica :grin: . Care mai pofteste? Se anunta vreo 7 masini pana acuma si pe ultima suta de metri mai apare cate una-doua.... blonde de 180 :banana

@Medior, iti iei un liber de la munci Luni si Marti ? :grin: Esti invitat la noi in masini, care iti este mai simpatica :h5

P.S.: Azi mi-am pregatit din greu masina pentru traseu.... Toata ziua am fost ocupat cu ea..... Am spalat-o si am aspirat in interior :ha: :ha:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

sefuleanu, sa iti zic drept

pune tu 650 de tractoras si o sa iesi pe roti si in fata si n spate si daca ai vira si cu spatele...iesi si pe lateral :ha:

t_sany0698_158.jpg.ac70f14e20f55280ae17db23ad0c826c.jpg

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare