Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cami

Guest cami
 Share

Recommended Posts

Guest cami

Am primit leapsa de la Yonutz (asa e regula :))sa spun cateva lucruri despre mine : ma numesc Camelia , locuiesc in Bucuresti, imi place sa trantesc usa la lift, trec pe rosu, sunt indragostita de zbor si de scuba diving . N-am masina dar am barca de rafting, echipament pentru pesterit si un obiectiv de 500 mm pentru pasari. :)

Ce caut pe acest forum ? Mi-a placut ce mi-ati aratat in weekend si mi-ati placut voi.

Acum o dau mai departe …

Re: Cami

welcome! :W :W

PS rog baietii din tura de safari in ismene sa ma recunoasca in poza (sunt in spatele Cameliei in barca) si sa inghita in sec. Sau sa mearga prin apa ca gps=cu in cautare de raci, pesti si alte chestii bune de pus din carlig in ceaun.

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

bine ai venit in :cl ! pare-se ca tot mai multe reprezentante ale sexului frumos se indragostesc de aceste locuri tixite de copii mari cu jucarii pe patru rotzi /,si nu numai, / si spirit de aventura,ceeace este foaaaaaaaaarte bineeeeeeeeeeeeeee! :h5 :banana

traim in romania si asta se si vede!

Bine ai venit pe forum!

Unde faci rafting? Si eu mai mergeam pe Bistrita de la Vatra Dornei...E un sport super. Numai cine nu a facut rafting ,nu stie ce pierde.

P.S. sa ai parte de valuri cat mai mari si ape involburate.

Unde esti tu Tepes Doamne...???

Bine ai venit Cami! Mama ta stie ce faci?

Inteleg ca te duci la rafting cu tele-ul de 500mm:D Canon sau... ?

Daca sunt cuminte iesim odata impreuna (numai la pasari ca dupa ce am vazut Titanicul mi-e frica de apa)?

Sanatate maxima si asfalt uscat!

BUNA :hi Cami si bun venit in :cl cind vei veni la BRASOV am un cadou pentru tine daca tot esti pasionata de rafting :hi :h5

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

acu stiu de ce nu ai pozat....Esti mai buna decat noi doi cu paragusu la un loc......Oricum BINE AI VENIT!!!!Speram sa-ti mai colorezi viata cu un capitol:OFF-ROAD :banana

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Guest cami

BUNA :hi Cami si bun venit in :cl cind vei veni la BRASOV am un cadou pentru tine daca tot esti pasionata de rafting :hi :h5

hmm ... vreun colac de cand erai mic? sau mai rau, mitranca gonflabila :))))

hmm ... vreun colac de cand erai mic? sau mai rau, mitranca gonflabila :))))

Si o padela rupta.. :ha:
Unde esti tu Tepes Doamne...???

Guest cami

acu stiu de ce nu ai pozat....Esti mai buna decat noi doi cu paragusu la un loc......Oricum BINE AI VENIT!!!!Speram sa-ti mai colorezi viata cu un capitol:OFF-ROAD :banana

asta daca paragusul ar lupta corect si nu mi-ar trimite obiectivul in vacanta la brasov :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

din motive tehnice sunteti de data asta mai buni :bravo

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use