Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cami

Guest cami
 Share

Recommended Posts

Re: Cami

acu stiu de ce nu ai pozat....Esti mai buna decat noi doi cu paragusu la un loc......Oricum BINE AI VENIT!!!!Speram sa-ti mai colorezi viata cu un capitol:OFF-ROAD :banana

doctore, tine-ti parerile astea petnru tine.

cand ajung la brasov iti arat niste poze sa intelegi niste treburi despre pasari :)

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

acu stiu de ce nu ai pozat....Esti mai buna decat noi doi cu paragusu la un loc......Oricum BINE AI VENIT!!!!Speram sa-ti mai colorezi viata cu un capitol:OFF-ROAD :banana

cand ajung la brasov iti arat niste poze sa intelegi niste treburi despre pasari :)

sa am pardon monser :ha: :ha: ....am vazut siteul cu pasarile...pai Cami e buna rau(la poze evident),iar la Brasov te astept cu cel mai mare drag :x :x :x mai ales ca am facut un traseu sa-mi faceti "avortonu' de rusine :ha: :ha: :ha:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

:ha: :ha: :ha: Nimic din tot ce crezi dar imaginatia lucreaza :h5 asa ca surprizele ramin surprize :hi

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

:ha: :ha: :ha: Nimic din tot ce crezi dar imaginatia lucreaza :h5 asa ca surprizele ramin surprize :hi

sa stergi cadoul de praf :ha: :ha:

the time is coming...

Binenteles . ca asa se cuvine ,dar observ ca estI nerabdatoare sa ajungi la MUNTEEEE :h5 ;

Cum ai mers cu @GPScu in masina ala a fost doae antrenament in comparatie cu ce iti va oferi @flow cu Mitu... al lui :ha: :ha: :ha:

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

sa am pardon monser :ha: :ha: ....am vazut siteul cu pasarile...pai Cami e buna rau(la poze evident),iar la Brasov te astept cu cel mai mare drag :x :x :x mai ales ca am facut un traseu sa-mi faceti "avortonu' de rusine :ha: :ha: :ha:

nu stiu moncher ce site ai vazut ca nu am nici un site de pasari ... inca :)))

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Cami, in primul rand :W printre noi si "in virtual" ! In al doilea rand nu ti-am dat leapsa asta e regula aici ...Si era de datoria mea sa-ti atrag atentia ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Binenteles . ca asa se cuvine ,dar observ ca estI nerabdatoare sa ajungi la MUNTEEEE :h5 ;

Cum ai mers cu @GPScu in masina ala a fost doae antrenament in comparatie cu ce iti va oferi @flow cu Mitu... al lui :ha: :ha: :ha:

nerabdatoare, ca bine zici...am auzit ca a plouat toata saptamana asa ca sunt sanse de distractie :)

hai sa nu mai fim rai cu flow...omul a vrut doar sa fie amabil :p

oare sunt si pasionati de scuba diving pe site-ul asta? :)

poate facem o tura la mare , off road + scuba diving....

nu dati cu pietre daca e off topic :ha:

ps: @paragusul e cel din stanga. cauta un ceas la fel de stralucitor ca al meu ... :ha: :ha: :ha:

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use