HARY Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Cami :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Cami acu stiu de ce nu ai pozat....Esti mai buna decat noi doi cu paragusu la un loc......Oricum BINE AI VENIT!!!!Speram sa-ti mai colorezi viata cu un capitol:OFF-ROAD :banana doctore, tine-ti parerile astea petnru tine. cand ajung la brasov iti arat niste poze sa intelegi niste treburi despre pasari :) Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Cami acu stiu de ce nu ai pozat....Esti mai buna decat noi doi cu paragusu la un loc......Oricum BINE AI VENIT!!!!Speram sa-ti mai colorezi viata cu un capitol:OFF-ROAD :banana doctore, tine-ti parerile astea petnru tine. cand ajung la brasov iti arat niste poze sa intelegi niste treburi despre pasari :) sa am pardon monser :ha: :ha: ....am vazut siteul cu pasarile...pai Cami e buna rau(la poze evident),iar la Brasov te astept cu cel mai mare drag :x :x :x mai ales ca am facut un traseu sa-mi faceti "avortonu' de rusine :ha: :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Cami :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Cami :W :cl :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Cami :ha: :ha: :ha: Nimic din tot ce crezi dar imaginatia lucreaza :h5 asa ca surprizele ramin surprize :hi Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Cami :hi Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: Cami :W :1 Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: Cami :W :1 Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cami Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Cami :ha: :ha: :ha: Nimic din tot ce crezi dar imaginatia lucreaza :h5 asa ca surprizele ramin surprize :hi sa stergi cadoul de praf :ha: :ha: the time is coming... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Cami Binenteles . ca asa se cuvine ,dar observ ca estI nerabdatoare sa ajungi la MUNTEEEE :h5 ; Cum ai mers cu @GPScu in masina ala a fost doae antrenament in comparatie cu ce iti va oferi @flow cu Mitu... al lui :ha: :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Cami acu stiu de ce nu ai pozat....Esti mai buna decat noi doi cu paragusu la un loc......Oricum BINE AI VENIT!!!!Speram sa-ti mai colorezi viata cu un capitol:OFF-ROAD :banana doctore, tine-ti parerile astea petnru tine. cand ajung la brasov iti arat niste poze sa intelegi niste treburi despre pasari :) sa am pardon monser :ha: :ha: ....am vazut siteul cu pasarile...pai Cami e buna rau(la poze evident),iar la Brasov te astept cu cel mai mare drag :x :x :x mai ales ca am facut un traseu sa-mi faceti "avortonu' de rusine :ha: :ha: :ha: nu stiu moncher ce site ai vazut ca nu am nici un site de pasari ... inca :))) Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Cami Iertati-ma ca va intrerup discutiile despre pasari/pasarele/pasarici dar sunteti :off Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Cami :W gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Cami :W si la mai multe MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Cami Cami, in primul rand :W printre noi si "in virtual" ! In al doilea rand nu ti-am dat leapsa asta e regula aici ...Si era de datoria mea sa-ti atrag atentia ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Cami :W Parapanta? Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carlo 4x4 Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Cami :W :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cami Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Cami Binenteles . ca asa se cuvine ,dar observ ca estI nerabdatoare sa ajungi la MUNTEEEE :h5 ; Cum ai mers cu @GPScu in masina ala a fost doae antrenament in comparatie cu ce iti va oferi @flow cu Mitu... al lui :ha: :ha: :ha: nerabdatoare, ca bine zici...am auzit ca a plouat toata saptamana asa ca sunt sanse de distractie :) hai sa nu mai fim rai cu flow...omul a vrut doar sa fie amabil :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cami Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Cami oare sunt si pasionati de scuba diving pe site-ul asta? :) poate facem o tura la mare , off road + scuba diving.... nu dati cu pietre daca e off topic :ha: ps: @paragusul e cel din stanga. cauta un ceas la fel de stralucitor ca al meu ... :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Cami super fotografia.. :1 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: Cami Bun venit in :cl :h5 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat August 2, 2009 Partajează Postat August 2, 2009 Re: Cami Bine ai venit Cami ... Viata buna si frumoasa se intretine cu lucruri Extreme :1 si :W in :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate