kato Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 cateva :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 2, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2007 mai Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 :D Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 :D Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 pun si eu una cu mitsu a lui piticutzu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 @ zippo si ionutz : poze de la sebes :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2007 superfaine !!!! :B Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 26, 2007 Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 Si unul frumos preparat, vazut de mine in aceasi zi...de 3 ori.... in locatii compet diferite. in 2 i-am facut poza ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Noiembrie 26, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2007 aratoasa foc !! :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 unele mai moi :D i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 cel putin ultima nu este moale deloc !!! :h5 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Ianuarie 10, 2008 Partajează Postat Ianuarie 10, 2008 foarte tari...toate o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Revazut masina postata de mine.. Acum are si logo-uri pe masina ale unei reviste de profil.. Dati in josl pagini si aflati care... :grin: Portocaliu pe negru.....arata foarte bine. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator BangBang Postat Martie 18, 2008 Partajează Postat Martie 18, 2008 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Am si eu ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cryss Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! la munte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deerhunter Postat Iulie 6, 2008 Partajează Postat Iulie 6, 2008 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! la plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 iarba multa sant adanc in incercarea puterilor Am iesit in primul Test-drive cu Ema si am nimerit intr-un sant plin cu .....iarba Noroi nu am gasit din cauza caldurii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: in poza misu5... toata padurea era inclinata ... f f interesant e ceva fenomen natural...?? :roll: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 7, 2008 Partajează Postat Iulie 7, 2008 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! batea vantul :banana :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 8, 2008 Partajează Postat Iulie 8, 2008 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! After the fun. Pozele din timpul fun-ului urmeaza sa le pun mai indata. Oricum...Inafara de parbriz, restul era negru cu maro intens :P OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan Postat August 19, 2008 Partajează Postat August 19, 2008 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! http://i293.photobucket.com/albums/mm53/dan_atimol/DSCI1312.jpg http://i293.photobucket.com/albums/mm53/dan_atimol/DSCI1368.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 21, 2008 Partajează Postat August 21, 2008 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Pun si eu foto de sezon...de la CORBU... restul sunt pe thread MAD...la ENISALA http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/MAD-ENISALA/IMAG0086.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/MAD-ENISALA/IMAG0088.jpg http://i212.photobucket.com/albums/cc178/asfalttango/MAD-ENISALA/IMAG0094.jpg Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mohaoliver Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! poze cu acaretul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Mishu79 Postat August 25, 2008 Partajează Postat August 25, 2008 Re: Re: in poza misu5... toata padurea era inclinata ... f f interesant e ceva fenomen natural...?? :roll: 20 grd inclinatie masina, 20 grd inclinatie copaci > 40 grade foto. gata cu calculul, am plecat ca am o sticla pe la 45 grd in beci pe care trebuie sa o mai masor 1 data. daca totul mege bine, saptamana asta ma alatur si eu cu 1 buc mitsubishi p'acilea. :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! asa mi-ar placea sa fie si a mea :app KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate