NeRv1 Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Felicitari de achizitie :1 si sa te poarte sanatos pe drumuri cat mai noroioase ... :banana :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dary_dan Postat Iunie 15, 2009 Partajează Postat Iunie 15, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Multumesc asemenea! :h5 Frontera 2.2i Mitshu 2.8 td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 16, 2009 Partajează Postat Iunie 16, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Ultima mea achizitie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Ce sa fac cu masina asta ? :ban Cit merita ? 5000 Ero taxa ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! He he...ce jante am gasit... :ha: :h5 Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Da ce... simexuri :grin: :grin: :grin: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! The muddy hole... Cred ca e cea mai "imposibila" balta. Am intrat de vreo 4-5 ori cu AT-uri ... cu demarajul in prealabil. Bine-inteles ca am ramas in mijloc. Apoi am incercat cu Simex-uri... de 2 ori.... tot nimic. Ultima oara am intrat in ea cu 40 kmh (poza) cu Simex-uri si cand am ajuns in mijlocul ei, exact ca si cum as fi intrat in super-glue... tot troliu. Aaa... tot in balta asta a luat apa nr. 150 la motor :ha: cam vreo 2-3 litri .... nesatulu` dreq :happy P.S.: Poze by Nr. 150 OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! The muddy hole... Cred ca e cea mai "imposibila" balta. Am intrat de vreo 4-5 ori cu AT-uri ... cu demarajul in prealabil. Bine-inteles ca am ramas in mijloc. Apoi am incercat cu Simex-uri... de 2 ori.... tot nimic. Ultima oara am intrat in ea cu 40 kmh (poza) cu Simex-uri si cand am ajuns in mijlocul ei, exact ca si cum as fi intrat in super-glue... tot troliu. Aaa... tot in balta asta a luat apa nr. 150 la motor :ha: cam vreo 2-3 litri .... nesatulu` dreq :happy P.S.: Poze by Nr. 150 Iti dau eu raspunsul...fiecare balta are spiritul ei...cred ca tu-l calci mereu pe coada cu AT-urile si il enervezi. Mai bine incearca sa-l imbunezi cumva. Fa un dans in prealabil sau arunca-i 2-3 paini inainte de a intra cu Pajero in apa... :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! pune si eu o poza cu mitsh lu un prieten.....ii frumusel... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Salutare in sfarsit am pus si eu mana pe masina. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! sper sa fac poze cu ea si prin noroaie ca in parcare pe asfalt parca nu sta bine :ha: Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Felicitari, e frumoasa! Sa o folosesti sanatos, pe unde vrei tu! Si stai linistit, ii sta bine oriunde, asfalt sau noroi. Asta-i farmecul la masinile astea... arata bine in orice situatie! Bafta multa! :h5 "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! :wink: multumesc Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! subtire...pentru de dimineata :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Aici suntem... Prietenii stiu de ce!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat August 9, 2009 Partajează Postat August 9, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Si inca una de exemplu cu hainuta!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat August 15, 2009 Partajează Postat August 15, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! meinen Pajero EVOLUTION !!!! NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tigros Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Pajero-ul meu la Agnita 2009: http://lh5.ggpht.com/_GXDmHFdid4Q/SpGqm8E0bkI/AAAAAAAAALA/TBr_7uo2Szo/s640/IMG_7970.JPG http://lh4.ggpht.com/_GXDmHFdid4Q/SpGrtEpet0I/AAAAAAAAAOw/j8neXenRV9k/s640/IMG_8034.JPG http://lh6.ggpht.com/_GXDmHFdid4Q/SpGs3Fl0cqI/AAAAAAAAASQ/LESrAF6_nk8/s640/IMG_8092.JPG http://lh5.ggpht.com/_GXDmHFdid4Q/SpGs70dQDDI/AAAAAAAAASc/_KrUIhf7JY0/s640/IMG_8097.JPG http://lh5.ggpht.com/_GXDmHFdid4Q/SpGy56IkLbI/AAAAAAAAAi8/zp9C8ivTrnM/s640/IMG_8382.JPG "You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Foarte frumos, sa-l stapinesti sanatos,,,ce motorizare are? Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tigros Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Mitsubishi Pajero 2002 3200cc DiD, 170 CP Apropos, Pajero-ul Evolution de mai sus, ce upgrade-uri offroad are? Barile cel putin arata super misto! "You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." Nietzsche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Barile sunt cele originale pt evolution Si din cate se vede nu are inbunatatiri vizibile care ar ajuta in off road Oricum masinuta asta e o bomba pe sosea, desi sunt convins ca are abilitati bune si in afara terenului, puterea mare si constructia ei o fac mai mult pretabila pt asfalt. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Unghiul la care NU se rastoarna un Mitsu mk I :grin: Poze de la ultima iesire cu baietii din Iasi, pe 18/10 :x Asa ca cei care au Pajero 1... sa dea linistiti pe inclinatii laterale ca nu-i problema :twisted: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Octombrie 19, 2009 Partajează Postat Octombrie 19, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Bravo Klezule...frumos.. :1 :1 :1 Baga mare...banuiesc ca erai certat cu femeia si nu stiai cum sa te sui pe ea..pardon sa te pui bine pe langa ea :ha: Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nucu Postat Octombrie 20, 2009 Partajează Postat Octombrie 20, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Pajero Sport 3000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Octombrie 21, 2009 Partajează Postat Octombrie 21, 2009 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Daca tot veni vorba, hai sa mai postez si eu cateva poze cu utilajul meu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate