alexb Postat Ianuarie 26, 2010 Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! plimbare prin zapada http://i917.photobucket.com/albums/ad18/alexberea/Snow/25012010043.jpg?t=1264546344 restul aici: http://s917.photobucket.com/albums/ad18/alexberea/Snow/ :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
triton Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Nu este tot teren dar sper sa ajunga cat de curand:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 27, 2010 Partajează Postat Ianuarie 27, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Bine ai venit Triton misto gagica.Treci si tu pe la prezentare membrii si fa o prezentare.Te salut. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Un L200 periculos! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Un L200 cu un hardtop mai deosebit ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! :2dr haleluia ca mai apar L200-uri pe forum !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
titanmaxel Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Sunt nou pe aici si vreau sa va arat si Mitzulicul meu, pe care nu l-as schimba pentru nici o alta masina si stiu eu de ce:wink: :cl Mitsubishi...toarce ca un motanel... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! pai....unde-i? aratani-l :bean Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 2, 2010 Partajează Postat Februarie 2, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! mwaaa ne ti in suspaans.:al Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
titanmaxel Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! o sa pun mai multe poze ca la servici nu am numai aceasta poza, cand ajung acasa pun mai multe :cl Mitsubishi...toarce ca un motanel... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aasergiu Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! zimi si mie de ce nu lai da ca ma bate gandu achizitionari unui l200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
titanmaxel Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! zimi si mie de ce nu lai da ca ma bate gandu achizitionari unui l200 Ce model vrei sa achizitionezi din ce an? Eu iti spun ca al meu pana acum nu m-a lasat la greu niciodata nici incarcat cam cu 800 kg pe el trage ca un bivol. Iar pe timp de iarna cu zapada am urcat cu el in Retezat unde putini s-ar fi incumetat sa mearga. Iar in 2009 am facut un test inte al meu si un Navara mai nou rezultat al meu net superiorrr lucru cam greu de recunoscut de proprietarul Navarei dar asta este. Eu sunt foarte multumit de el din toate punctele de vedere. Eu l-am bagat prin apa, bolovani, noroi zapada sigura problema care o am eu acum doua foi de arc rupte care le-am plesnit cand am satit un dig...cam fara cap dar asta este cateodata si pesa dintre scaun si volan da rateuriiii:banana :cl Mitsubishi...toarce ca un motanel... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
titanmaxel Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! foarte faina masina Tavi si mie imi place masina cand ii curata da si cand ii plina plina de noroi ... cand ii numai piscata de praf nu imi place de fel http://farm4.static.flickr.com/3637/3362669973_e863ffbc37.jpg?v=0 http://farm4.static.flickr.com/3607/3491391991_6be6f7616b.jpg?v=0 unde-i pomul a disparut...:ha: :cl Mitsubishi...toarce ca un motanel... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilianno Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! "masinuta" mea...pacat ca tre' sa ne despartim.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RobertAmbrozie Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 (editat) Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Un Pajero ! clasic... si competent ... Editat Februarie 19, 2010 de RobertAmbrozie FAIR WINDS ! Mitsubishi Pajero 3,2DiD 2005 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Articulatii si suspensie noua. Vin si gumele ...:2dr http://i917.photobucket.com/albums/ad18/alexberea/diverse/13042010041.jpg http://i917.photobucket.com/albums/ad18/alexberea/diverse/13042010040.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! am si eu una, 1990, 2,5 td intercooler Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarosu Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! sa pun si eu niste poze cu mitsu meu Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! TRENUL... :wink: [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HuuLa Postat Aprilie 27, 2010 Partajează Postat Aprilie 27, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! O intrebare,la ce`a de`a doua poza caroseria este scurtata? :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! O intrebare,la ce`a de`a doua poza caroseria este scurtata? Sunt doua modele de Pajero total diferite. In prima poza este Pajero MK2 fabricat dupa 90 varianta cu 4 usi, iar in poza a doua este un Pajero MK1 fabricat in ani 80 varianta cu 2 usi i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Si cateva poze si cu jucaria mea. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Mie mi se pare ca si MK1 este in 4 usi.. Ca sa nu fiu off-topic si tinand cont ca intru in echipa voastra pun si eu cateva poze... LE. Eugen, ce dimensiune au anvelopele tale si daca ai inaltat cumva masina?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen Remus Cucu Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: daca aveti poze cu mitsubishi puneti aici ! Salut. LE. Eugen, ce dimensiune au anvelopele tale si daca ai inaltat cumva masina?? Anvelopele sunt 31x10,5x15,masina nu are nici un kit de inaltare. "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 5 usi O intrebare,la ce`a de`a doua poza caroseria este scurtata? Nu, nu este scurtata, datorita unghiului din care este facuta poza, si temei grafice de pe masina pare mai scurta. Sunt doua modele de Pajero total diferite. In prima poza este Pajero MK2 fabricat dupa 90 varianta cu 4 usi, iar in poza a doua este un Pajero MK1 fabricat in ani 80 varianta cu 2 usi Intradevar in prima poza este mk2 si a doua poza mk1, dar atat prima cat si cea de a doua este varianta in 5 usi (uita te mai atent) Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate