AdiOnWeb Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Trecand peste aberatiile pe care le debiteaza tot felul de prezentatori treaba e destul de grava . Respect salvatorilor :1 ! Mentionez ca e vorba de ceea ce este in direct acum la Realitatea si Antena 3 ! O fetita de 2 ani jumate a cazut intr-o fantana de 10 metri adancime ! Sincer inebunesc in fata televizorului ... de regula trebuie sa fac ceva , nu sa fiu spectator ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV nu stiu daca ai observat cu cat calm se sapa :ang2 :ang2 :ang2 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV si eu ma uit ... si desi am treaba nu pot sa plec din fata televizorului :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV am observat ... dar poate suntem noi nerabdatori.... nu stiu , incerc sa nu judec ... Sper ca stiu ei ce fac ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV unde ii vedeti voi pe cei care sapa? eu vad ca ii arata doar pe cei de la suprafata, care astepta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV pana acu,langa putul de 9 metri trebuia un excavator sa faca o gaura ca pentru o fundatie de bloc NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV Nu ma pricep foarte bine, dar ma gandesc ca exista riscul daca sapi alaturi cu excavatorul ca peretii fantanii / gropii in care este cazuta victima sa se surpe... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV Salvatorii au reusit sa ajunga si sa scoata copilul din fantana , operatiunea a esuat ... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV Acum un sfert de ora s-a sfarsit. Din pacate prost. Fetita a murit. Nici nu pot sa vorbesc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV Din pacate inca un caz de parinti iresponsabili care toarna copii pe banda rulanta dar n-au grija de ei....Impardonabil... Pe mine unu nu ma impresioneaza deloc lacrimile acelei mame...trebuia sa tina copilul aproape... La fel si parintii care isi lasa copiii mici sa se joace pe marginea soselei si se mira cand le este strivit cate unu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV nu stiu daca e bine sa aruncam cu acuzatii; numai in pielea lor sa nu fii nici nu si-au imaginat ca pe un tub de 18 cm. poate sa cada un copil de fapt am inteles ca au cazut 2 pisoi acolo si fetita a mers dupa ei :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV Din pacate inca un caz de parinti iresponsabili care toarna copii pe banda rulanta dar n-au grija de ei....Impardonabil... Pe mine unu nu ma impresioneaza deloc lacrimile acelei mame...trebuia sa tina copilul aproape... La fel si parintii care isi lasa copiii mici sa se joace pe marginea soselei si se mira cand le este strivit cate unu... Hai sa-i omoram si pe parinti, iar pe copii sa-i ia statul....Ce mod de a judeca poti sa ai...Mai bine spuneai ca la omul sarac nici boii nu-i trag. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Iulie 9, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV Din pacate inca un caz de parinti iresponsabili care toarna copii pe banda rulanta dar n-au grija de ei....Impardonabil... Pe mine unu nu ma impresioneaza deloc lacrimile acelei mame...trebuia sa tina copilul aproape... La fel si parintii care isi lasa copiii mici sa se joace pe marginea soselei si se mira cand le este strivit cate unu... din ce am inteles aveau doi copii ... e prea mult ? p.s. tacsu lu` maical a facut cinci... In rest sunt de acord cu tine despre parintii iresposabili ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV nu au capacitatea de a evalua eventualele pericole .... daca parintele sa nascut cu putul ala in curte , pur si simplu nu poate sesiza un pericol ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV La acei parinti, prima grija e ce sa puna pe masa. Cine si-ar fi inchipuit ca pe tubul ala poate intra un copil? Vai de capul lor parinti ce simt ei in momentul de fata... :sr Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV pe mine ma revolta mai mult atitudinea televiziunilor care transforma tragediile umane in show de televiziune, incalcand orice drept la intimitate si viata personala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV Eu zic ca ar trebui inchis topicul.Nu critic pe nimeni.Doar atata am de zis.Daca te uiti pe animal planet,vezi multe cazuri izbitor de asemanatoare,si ramai uimit ce mobilizare exista pentru pisici sau caini,si ce rapiditate in interventie.Aici ati vazut....Pacat de fetita...Odihneasca-se in pace! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV Si eu am ascultat pe Europa Fm cu sufletul la gura...Pacat ca a platit cu viata un copil nevinovat :sr Si pacat ca din aceste intimplari tragice nu se trag invatamintele necesare...Mare pacat.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV Si eu asteptam un final fericit, dar nu a fost sa fie. Ce vedeti la Animal planet.. sunt doar imaginile pe care le prezinta ei, si in general cazurile fericite. Tragedi ca cea de astazi se intapla peste tot in lume, si peste tot in lume se poate termina cu bine sau nu, indiferent de dotarile pe care le ai la un moment dat. Pot fi dotati pompieri mai bine, da.. dar avem bani si resursele pt toate astea? Pot fi suficienti de bine antrenati pt fiecare caz particular in parte? Pot fi echipamentele distribuite in asa fel incat sa ajunga in cel mai scurt timp in orice loc al tarii? Sunt multe intrebari.. pana si la responsabilitatea parintilor si supravegherea ce trebuie acordata copiilor. Pana la urma si eu am cazut din copac, si eu am primit pietre in cap... si eu am facut multe ce nu trebuia sa le fac.. si asta e copilaria. Nu am fost catel sa fiu mereu supravegheat si tinut in lesa. Asa ca oricand se putea intampla orice. Si asta nu inseamna ca parinti nu erau responsabili, ci ca eu era copil.. si ma bucuram de copilarie. Se cam exagereaza in orice in ziua de azi. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV Si eu asteptam un final fericit, dar nu a fost sa fie. ... Pot fi dotati pompieri mai bine, da.. dar avem bani si resursele pt toate astea? Pot fi suficienti de bine antrenati pt fiecare caz particular in parte? Pot fi echipamentele distribuite in asa fel incat sa ajunga in cel mai scurt timp in orice loc al tarii? ... nu vreau sa fiu rau ... dar un cablu de 10 m cu un bec in capat e o dotare de top? o camera video/microfon/difuzor cu cablu de 10 m e o dotare de top? timp de 7 ore si-au dat cu presupusul cand oricare dintre noi are acasa dotarile necesare pentru a evalua corect situatia in cazul de fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV din ce am inteles aveau doi copii ... e prea mult ? p.s. tacsu lu` maical a facut cinci... Pentru unii si unul e prea mult... Tacsu' lu' Michael a facut 5 baieti plus 3 fete, parca...Si s-a vazut ca nu le-a acordat atentia cuvenita fiecaruia in parte... Hai sa-i omoram si pe parinti, iar pe copii sa-i ia statul....Ce mod de a judeca poti sa ai...Mai bine spuneai ca la omul sarac nici boii nu-i trag. Spun doar ca e mai bine sa previi decat sa tratezi...FRICA pazeste bostanaria !! Chiar ti se pare un mod gresit de a gandi ? La acei parinti, prima grija e ce sa puna pe masa. Cine si-ar fi inchipuit ca pe tubul ala poate intra un copil? Vai de capul lor parinti ce simt ei in momentul de fata... :sr Si la mama sau la oricare parinte tot mancarea e prima grija..asta nu inseamna ca tre' sa devii superficial..... Cine si-ar fi imaginat ? Bunica-mea !! Si iti explic imediat : Sint nascut in '83. Pana in '90 am stat la bunici, la bloc in Focsani. Intr-o zi de vara prin '87 sau '88 ma jucam cu gasca in spatele blocului. Eram la gradinita. Seful gastii un baiat, Lucian Karompaki daca nu ma-nsel, era prin clasa 1-a sau 2-a. Trimis de la scoala s-adune frunze de dud, a convocat gasca de copii sa mearga cu el la gara, in apropiere ca erau duzi langa calea ferata....In ultimul moment m-a strigat bunica-mea de la etaju' 3 in casa, interzicandu-mi clar si de nediscutat sa plec... Am plans si-am facut un taraboi imens...dar n-am avut ce face.... Ei s-au dus...vreo 3-4 baieti....s-au urcat pe pasarela ce trece peste sine...au incercat sa agate cu o sarma crengile de sus de pe pasarela, in schimb au agatat firele de la tren de inalta tensiune... Rezultat: Lucian a luat foc instantaneu....a ars tot....si inca un baiat cu arsuri destul de grave pe juma' de corp... Lucian a murit dupa 2-3 zile la spital in chinuri groaznice, celalalt a scapat dar cu cicatrice urate rau... Mi-a ramas pe creier imaginea lui ars in sicriu la-nmormantare...Urata amintire dar eu traiesc s-o povestesc ....datorita bunicii , care totusi printre altele...si-a imaginat sau a simtit ca nu-i bine.... Asa ca........................ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV Diferenta intre operatiunile de salvare: la ei peste 85% voluntari (si stim cu totii ce inseamna sa faci ceva cu pasiune si placere); la noi inca de stat cu salarii de bugetari (da aia de jos, nu aia de sus) care pe linga ca trebuie sa-si faca treaba stau si cu gindul la ratele de la banca, uniforma la copii, mincare la purcel, etc. Poate ca ar fi indicat sa ia si autoritatile initiativa sa interzica fintinile tip put cum am vazut in toata partea de sud a tarii. Ce pana mea e asa de greu sa o ingradesti??? Ar trebui inventariate toate si dat termen de securizare. Nu e primul caz, si din pacate nici ultimul. E pacat ca nu se face nimic in directia asta. Si e atit de simplu ... Dumnezeu sa o odihneasca si sa aline durerea parintilor. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV Diferenta intre operatiunile de salvare: la ei peste 85% voluntari (si stim cu totii ce inseamna sa faci ceva cu pasiune si placere); la noi inca de stat cu salarii de bugetari (da aia de jos, nu aia de sus) care pe linga ca trebuie sa-si faca treaba stau si cu gindul la ratele de la banca, uniforma la copii, mincare la purcel, etc. Poate ca ar fi indicat sa ia si autoritatile initiativa sa interzica fintinile tip put cum am vazut in toata partea de sud a tarii. Ce pana mea e asa de greu sa o ingradesti??? Ar trebui inventariate toate si dat termen de securizare. Nu e primul caz, si din pacate nici ultimul. E pacat ca nu se face nimic in directia asta. Si e atit de simplu ... Dumnezeu sa o odihneasca si sa aline durerea parintilor. La noi nu se pot pune niste catadioptri (macar....) la carutele care umbla bezmetic (si cu bezmetici in ele) pe toate sosele.... Pacat de copilasul ala ca a murit in chinuri.... E tara plina de tampiti inconstienti.... Noi ne contraziceam mai deunazi pe dreptul la vot....dar de "dreptul" de a face copii abuzeaza orice cretin.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV putul am inteles ca nu era folosit...deci un capac pe el trainic se putea face fara costuri. dar acum e usor de dat sfaturi si dat vina....sa de-a domnul sa nu fim niciodata in postura parintilor acelei fetite.... d-zeu sa o odihneasca. isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: Operatiune de salvare in direct la TV Observ cu destula indulgenta ca de fiecare data cand apare cate un eveniment nefericit se aplica cu succes zicala,, un nebun arunca o piatra in apa, si zece cuminti nu o pot scoate'' . Credeti ca daca va dati voi cu parerea cum era mai bine si ce trebuia facut, o mai aduceti inapoi pe fetita aceea? Eu cred ca doar massmedia asta este in stare sa faca din tantar armasar, ca de altfel sunt convins ca nu este primul sau singurul caz de acest fel. Dar asta e viata, chiar daca suna crud unii mai si mor si chiar mai devreme de termen, si voi.... vreti acum sa nu mai scoatem apa din fantani? Sa fim seriosi, daca cineva poate sa faca ceva in acest sens , sa faca daca nu...asta e , ne traim viata fiecare cum ne descurcam mai bine. Dumnezeu s-o ierte Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate