Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Operatiune de salvare in direct la TV

AdiOnWeb

Postări Recomandate

Re: Operatiune de salvare in direct la TV

Dumnezeu s-o ierte

banuiesc ca doreai sa zici sa o odihneasca....micuta avea 2 ani jumate...pe noi da sa ne ierte de pacate...pe un ingeras mic....

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator van

Dumnezeu s-o odihneasca in pace

La 2,5 ani ea este un ingeras care s-a ridicat in ceruri.

In ceea ce privesc parintii cred ca nimeni nu ar dori sa fie in locul lor acum.

Link spre comentariu

un mesaj de pe un forum

"eu am fost unu din salvatori, nu dau nume ,pot sa zic ca voi vorbiti multe, daca a-ti fi fost acolo nu a-ti fi stiut ce sa faceti, noi totusi am facut o organizare , ce poti sa faci la un put de 12 m adancime si 18 cm latime?? nu ne-am miscat greu, am incercat tot felul de posibilitati de prindere, i-am bagat oxigen , si nu mai ramasese decat cu escavatorul ultima solutie, nu cum zic altii la tv ca fetita vorbea, vorbesc prostii, noi am ajuns al 2-lea echipaj ,fata la 09:12 nu mai avea puls, deoarece am incercat cu un microfon care l-am introdus pana la ea, si nu am putut sa o tragem deoarece ea era cu mainile incrusicate , decat o mana am apucat sa ii prindem cu franghie, si daca o trageam riscam sa i-o rupem la micuta. greu mergea deoarece era din cauza terenului , si mie imi pare nespus de rau ca nu am putut sa fac mai mult sa o salvez, si c-am asta e purul adevar de acolo, nu ce zic televiziunile"

Link spre comentariu

Sa fim seriosi, daca cineva poate sa faca ceva in acest sens , sa faca daca nu...asta e , ne traim viata fiecare cum ne descurcam mai bine.

Asa cum scrie mai sus, aceasta este o atitudine pe care o intalnim la romani. Niciodata nu vom scapa de felul nostru de a fi. Ne batem cu pumnii in piept ca suntem buricul pamantului iar in realitate suntem lumea a 3 -ea. Eu o duc bine, dar cand ma uit pe strada vad, din 100 de persoane, doar 2-3 persoane fericite, restul sunt tristi, abatuti, ganditori la problemele lor, nefericiti. Cine este vinovat ? Va raspund eu : noi, romanii ca natie. Trist dar adevarat. Va mai aduc un argument care sa intareasca ceea ce am spus. Dupa al doilea razboi mondial Germania a fost distrusa complet, au luat-o de la zero. Un pachet de unt costa 50.000 marci germane, iar stangerea molozul si a cladirilor distruse, dupa bombardamentul aliatilor, lea luat 2 ani. Dupa 20 de ani Germania se afla in primele 5 tari din Europa, iar dupa alti 10 ani a ocupat primul loc ca nivel de trai si de atunci a ramas pe primul loc. Romania dupa 20 de ani de la revolutie (si nu dupa un razboi mondial) se afla tot la coada Europei. NU AM FACUT NIMIC. SI NICI NU VOM FACE CEVA DE ACUM INAINTE. Eu cred ca, in viitor, noi nu mai avem nici o sansa sa ne ridicam ca natie. Suntem pierduti pentru totdeauna.

Cat despre fetita, eu cred ca putea fi salvata, dar suntem romani.

Link spre comentariu

un mesaj de pe un forum

"eu am fost unu din salvatori, nu dau nume ,pot sa zic ca voi vorbiti multe, daca a-ti fi fost acolo nu a-ti fi stiut ce sa faceti, noi totusi am facut o organizare , ce poti sa faci la un put de 12 m adancime si 18 cm latime?? nu ne-am miscat greu, am incercat tot felul de posibilitati de prindere, i-am bagat oxigen , si nu mai ramasese decat cu escavatorul ultima solutie, nu cum zic altii la tv ca fetita vorbea, vorbesc prostii, noi am ajuns al 2-lea echipaj ,fata la 09:12 nu mai avea puls, deoarece am incercat cu un microfon care l-am introdus pana la ea, si nu am putut sa o tragem deoarece ea era cu mainile incrusicate , decat o mana am apucat sa ii prindem cu franghie, si daca o trageam riscam sa i-o rupem la micuta. greu mergea deoarece era din cauza terenului , si mie imi pare nespus de rau ca nu am putut sa fac mai mult sa o salvez, si c-am asta e purul adevar de acolo, nu ce zic televiziunile"

Domnule nimeni nu te invinovateste. Tu, ca individ, poate ai facut tot, dar nu despre tine este vorba. Ci despre sistmul gandit pentru salvarea in asemenea situatii. Stii cum se procedeaza in vest? Stii ce inseamna la ei un asa numit "inspector de risc"??? Iti spun eu ce: este un nene care evalueaza situatii exact in raza de actiune si propune planuri de simulare saptamanale. Stii cate puturi sunt la tara? stii cate canale de irigatii? De cate ori ai exersat salvari din acele medii? Stiu ca nu ti-a datprin cap, pentru ca nu TIE trebuie sa-ti dea prin cap. Sunt oameni grei care s-au gandit la un singur lucru: cat de rau si unde ni se poate intampla.

Si mai e un aspect. iar asta sa o transmiti sefilor tai: Daca aceasta fetita a murit, in numele ei faceti ca asa ceva sa nu se mai intample niciodata in Romania!!! Adica exersati salvarile astea si astupati in mortii masii fantanile parasite si amendatii pe taranii aia prosti care lasa o asemenea gaura doar cu o caramida deasupra!

Sa ne auzim cu bine, salvatorule!

(asta e un mesaj de pe forumul asta)

Link spre comentariu

...

Domnule nimeni nu te invinovateste. Tu, ca individ, poate ai facut tot, dar nu despre tine este vorba. ...

nu era mesajul meu, eu am urmarit actiunea la televizor

era mesajul unui membru smurd pe care l-am citit pe site-ul Realitatea

daca citesti mesajele mele vei vedea ca si eu am "criticat" pregatirea interventiei

Link spre comentariu

Sa fim seriosi, daca cineva poate sa faca ceva in acest sens , sa faca daca nu...asta e , ne traim viata fiecare cum ne descurcam mai bine.

Asa cum scrie mai sus, aceasta este o atitudine pe care o intalnim la romani. Niciodata nu vom scapa de felul nostru de a fi. Ne batem cu pumnii in piept ca suntem buricul pamantului iar in realitate suntem lumea a 3 -ea. Eu o duc bine, dar cand ma uit pe strada vad, din 100 de persoane, doar 2-3 persoane fericite, restul sunt tristi, abatuti, ganditori la problemele lor, nefericiti. Cine este vinovat ? Va raspund eu : noi, romanii ca natie. Trist dar adevarat. Va mai aduc un argument care sa intareasca ceea ce am spus. Dupa al doilea razboi mondial Germania a fost distrusa complet, au luat-o de la zero. Un pachet de unt costa 50.000 marci germane, iar stangerea molozul si a cladirilor distruse, dupa bombardamentul aliatilor, lea luat 2 ani. Dupa 20 de ani Germania se afla in primele 5 tari din Europa, iar dupa alti 10 ani a ocupat primul loc ca nivel de trai si de atunci a ramas pe primul loc. Romania dupa 20 de ani de la revolutie (si nu dupa un razboi mondial) se afla tot la coada Europei. NU AM FACUT NIMIC. SI NICI NU VOM FACE CEVA DE ACUM INAINTE. Eu cred ca, in viitor, noi nu mai avem nici o sansa sa ne ridicam ca natie. Suntem pierduti pentru totdeauna.

Nimic mai adevarat...

Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :)
Link spre comentariu

...

Dupa al doilea razboi mondial Germania a fost distrusa complet, au luat-o de la zero. Un pachet de unt costa 50.000 marci germane, iar stangerea molozul si a cladirilor distruse, dupa bombardamentul aliatilor, lea luat 2 ani. Dupa 20 de ani Germania se afla in primele 5 tari din Europa, iar dupa alti 10 ani a ocupat primul loc ca nivel de trai si de atunci a ramas pe primul loc. Romania dupa 20 de ani de la revolutie (si nu dupa un razboi mondial) se afla tot la coada Europei. NU AM FACUT NIMIC. SI NICI NU VOM FACE CEVA DE ACUM INAINTE. Eu cred ca, in viitor, noi nu mai avem nici o sansa sa ne ridicam ca natie. Suntem pierduti pentru totdeauna.

este meritul germanilor, dar sunt si conjuncturi diferite

in timp ce in Germania (si restul Europei) americanii au pompat fonduri prin planul Marshall ... din Romania (data 80% URSS) s-au scurs in permanenta resurse

Link spre comentariu

Inconstienta celor care lasa in voia sortii tot ce poate deveni o situatie potential letala - ma ingrozeste cite victime din rindul copiilor apar , atunci cind se putea evita direct ,fara sa supraveghezi copilul- trebuie pedepsita , poate chiar exemplar. Nu trebuie sa ai liceul sau liceul nu te absolva de ignoranta ca sa ridici din umeri cind un copilas se stinge din viata in un mod absurd si revoltator.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Vizitator popescueugen

Romanul, dragii mei , e in mare si la toate om de mare isprava. Luat ca individ. Laolalta. adunatura asta care santem marea majoritate e o mare CATASTROFA. Toti avem aspiratiile cele mai inalte, vrem sa traim ca americanii, nemtii, etc. dar nu miscam un pai ca ei, totul se face ca la romani. Si avem ce meritam. Fiecare natie dea lungul istoriei a avut ascensiuni si decadente, punctele de minusus si plusus maximus. Nu vreau sa spun ca mie imi convine dar m-am impacat cu ideea ca m-am nascut cand nu trebuia. As putea fi suparat doar pe mama mea. Si nu am cand ca-s suparat pe destui. Ca sa-i fie cat de cat bine tie tre sa ai un anume mod de gandire ca altfel devii nefunctional si inutil. Eu unu' am sa condamn oricand iresponsabilitatea, lenea si alte alea dar in celalalt taler am aflat ca-i locul pt ingaduinta pt ca am judecat si mia parut rau. Am sa pun mana dar nu pe piatra. Mai degraba sa ajut.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare