asfalttango Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Deoarece ploua torential la aceasta ora in CONSTANTA :ypu vreau sa testez si eu Veverita DALE la noroi.Problema este ca nu am troliu si nu as merge singur de aceasta data. Exista doritori pentru miine 12,07,2009 undeva o iesire de 4-5 ore prin zona CONSTANTA...asa de pe la ora 9,00 pina la 14,00? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA la vremea de afara cred ca ai nevoie de un TAB, sau mai bine de o barca :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA Gsim si asa ceva...Ploua rau de tot...mult mai rau decit ieri...iar in zona mea nu am vazut niciodata atita apa...citeva foto de ieri si eu stau intr-o zona ridicata ,neinundabila. O sa fie cam nasoala treaba in acesta sera pentru multi constanteni :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA nu vreau sa ma gandesc la cei din camping ps: trebuie sa imi cumpar si eu o sapuniera sa umblu cu ea la mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA Eu nu inteleg o treaba. E marea langa voi, mai jos decat nivelul orasului dar in oras sunt inundatii. Cum naiba? Nu se scurge apa catre mare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA Sunt zone ca niste pilnii unde apa se poate ridica si la 1 metru fara probleme. Zona DACIA,REPUBLICA si unele zone de la DELFINARIU sunt greu afectate si din cauza refularii canalizarilor...A fost 1 an in care la POARTA 1 la 10 metri de mare ,pluteau autoturismele in zona de intoarcere a troleului 42. Cei din camping-uri cred ca string si pleaca acasa :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA Mama mama dar acolo chiar a plouat asta imi aduce si mie aminte de niste inundatii chiar in centrul galatiului cand tasnea apa din canalizari la peste 1 metru inaltime iar strazile erau transformate in canale bine ca nu era :shrk Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 11, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA In seara asta a fost mai rau...acum s-a potolit un pic .. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA a cazut si net-ul, abia si-a revenit cand am plecat din Mamaia (pe la 7) erau un fluviu ... de masini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA La ora 10,00 ies cu copilotul pe traseul Constanta-CUMPANA-BASARABI pe marginea canalului....Sa vad daca gasesc cariera de creta de la BASARABI :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA ai grija ca era inchisa din cauza riscului de prabusire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA Am iesit si la noroaie. Am luat-o prin spate pe la SERE si am iesit apoi la Cumpana de unde am luat-o in stinga spre pod si ecluza iar apoi pe partea de sus a canalului pina mi-a sunat telefonul si am fost bucuros sa ma intorc sa ma intilnesc cu colegul ATAR si familia :h5 :1 A plouat bine de tot si pamintul era in unele zone foarte moale...am mers cu grija si atentie si am testat un pic veverita sa vad cum merge...A mers bine :h5 Poze: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA :h5 :banana :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA frumoasa iesire , la cat mai multe P.S. daca toto asa va fii vremea pe acolo , adio turism romanesc anul asta Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA Cel putin week-end-ul asta a fost compromis de vreme...Restul e compromis de operatorii de turism(hotel-uri,terase,vinzatori) Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA :banana :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA :bravo :bravo :bravo :bravo :1 :h5 Tot singur-tot singur :sr pentru tine !!!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA Nu sunt singur....Am copilot de nadejde :h5 :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA :ha: :banana :ypu :bannana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA habar nu aveam ca exista drumurile pe care ai mers Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA :ha: :banana :ypu Cam aceasta a fost mica mea iesire :banana la noroi,masina descurcindu-se acceptabil...doar in unele zone unde era noroiul mare(unde nu am facut poze ca stringeam de volan) am simtit nevoia unor anvelope mai bune. Poate daca aveam si un coleg cu alta masina,aveam si mai mult tupeu pe cimp...dar este timp. Intilnirea cu colegul ATAR a fost binevenita iar fetitele noastre s-au imprietenit imediat dindu-si deja intilnire pe TRANSALPINA la sfirsitul lunii. Everybody is happy :ypu ! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA Nu sunt singur....Am copilot de nadejde :h5 :ha: :ha: Si ce copilot, sa-ti traiasca. Faine poze. Mi-a placut veverita, frumusica. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA Multumesc :h5 Si domnisoara dvs.Imi pare rau ca nu le-am facut o poza alergind pe acolo :sr Trebuie sa ii tai fumul :ha: ....mi-au venit piesele.....dupa iesirea de la MACIN cred ca o operez sau la iarna... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA Daca vrei sa mergi de-a lungul canalului nu mai folosi drumul de pe marginea lui. La vreo 8 sau 9 km distanta fata de podul din Agigea, pe partea cu Selgros este prabusita suprastructura unui podet. Pina acolo poti merge, mai mult n-ai cum. In locul acela iti poti pune cortul in cazul in care vrei sa dai la peste in canal si sa ramii peste noapte. Un traseu bun este pe partea cealalta a canalului, pe malul sudic. Poti merge linistit pina la Cernavoda fara probleme. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 13, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Propunere iesire la noroi 12.07 zona CONSTANTA O sa imi fac timp sa il testez :h5 Multumesc de informatie. :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate