omoroka Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Oameni buni, merge careva dintre voi din Bucuresti la festivalul Artmania in Sibiu la ceva roackereala cu cotetzul si vrea sa combine drumul cu niscaiva offroad? Eu voi pleca Vineri pe 17 dimineata pe ruta: Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges - Com. Suici - Muntele Cozia - Cainenii Mari - Talmaciu - Rau Sadului - Rasinari Daca mai e vre-un amator putem face echipa. De asemenea, daca are cineva informatii despre urcarea pe Cozia sa o posteze aici. Restu' e cancan :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chaostage Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Festivalul Artmania Sibiu combinat cu ceva Offroad Oameni buni, merge careva dintre voi din Bucuresti la festivalul Artmania in Sibiu la ceva roackereala cu cotetzul si vrea sa combine drumul cu niscaiva offroad? Eu voi pleca Vineri pe 17 dimineata pe ruta: Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges - Com. Suici - Muntele Cozia - Cainenii Mari - Talmaciu - Rau Sadului - Rasinari Daca mai e vre-un amator putem face echipa. De asemenea, daca are cineva informatii despre urcarea pe Cozia sa o posteze aici. Restu' e cancan :grin: Cu mare placere,dar weekend-ul acela am niste ''treaba'' prin Bucegi,asa ca las rocareala pe seama nevesti si a prietenelor ei.. :grin: Planuiesc sa fac un traseu la intoarcere dupa ce recuperez nevasta de la Sibiu(suntem in concediu,stam cu cortu' si facem trasee cu Frontera si nunumai) Daca nu ''acum'' poate altadata,ce zici? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Festivalul Artmania Sibiu combinat cu ceva Offroad Eu la intoarcere planuiam o bucata de transalpina + strategica. Tu pe unde vrei sa mergi la intoarcere din Sibiu? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chaostage Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Festivalul Artmania Sibiu combinat cu ceva Offroad Eu la intoarcere planuiam o bucata de transalpina + strategica. Tu pe unde vrei sa mergi la intoarcere din Sibiu? De la Sibiu-Valea Oltului si intentionam sa intram pe Valea Lotrioarei(Muntii Lotrului) si de aici pana pe creasta la vf. Preajba,dupa aceea ne hotaram in ce directie mergem,in functie si de vreme....oricum planuim sa ramanem in zona 3-4 zile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iulie 16, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2009 Re: Festivalul Artmania Sibiu combinat cu ceva Offroad Eu la intoarcere planuiam o bucata de transalpina + strategica. Tu pe unde vrei sa mergi la intoarcere din Sibiu? De la Sibiu-Valea Oltului si intentionam sa intram pe Valea Lotrioarei(Muntii Lotrului) si de aici pana pe creasta la vf. Preajba,dupa aceea ne hotaram in ce directie mergem,in functie si de vreme....oricum planuim sa ramanem in zona 3-4 zile. Salut chaostage. Din pacate la mine a aparut o problema la munca care nu-mi mai da voie sa plec vineri asa ca nu mai am cum sa ajung la Sibiu we asta :( Dar poate facem o iesire cu alta ocazie ;) Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chaostage Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: Festivalul Artmania Sibiu combinat cu ceva Offroad Eu la intoarcere planuiam o bucata de transalpina + strategica. Tu pe unde vrei sa mergi la intoarcere din Sibiu? De la Sibiu-Valea Oltului si intentionam sa intram pe Valea Lotrioarei(Muntii Lotrului) si de aici pana pe creasta la vf. Preajba,dupa aceea ne hotaram in ce directie mergem,in functie si de vreme....oricum planuim sa ramanem in zona 3-4 zile. Salut chaostage. Din pacate la mine a aparut o problema la munca care nu-mi mai da voie sa plec vineri asa ca nu mai am cum sa ajung la Sibiu we asta :( Dar poate facem o iesire cu alta ocazie ;) Cu siguranta...;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate