Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER !

Astral

Postări Recomandate

...................... Totusi tin sa iti urez LA MULTI ANI! .......................

Am vazut urarea facuta de Gaganul, dar am constatat ca-ti lipseste topicul de "la mult ani !"

Nu stiu cand a fost exact ziua ta, dar cum pt urarile de bine nu e niciodata prea tarziu, o fac acum :

LA MULTI ANI !!! :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER !

Astrale, esti mare! :grin: Si ai crescut enorm in ochii mei, cand ai venit in seara dinainte de plecarea din Delta sa-ti ceri scuze tuturor celor care au fost intr-un fel sau altul "atinsi" de tine la discutia despre mierla de apa dulce :grin:

Din pacate nici unul nu s-a sesizat sa scrie acest lucru la topicul despre "Safari-ul in izmene din Delta" :grin: asa ca o fac eu aici si iti spun inca odata felicitari :1 pentru gestul pe care l-ai facut acolo si nu stiu cati din cei de acolo ar fi avut curajul sa faca ceea ce ai facut tu! :bravo

Ca fapt divers..., ziua mea a fost ieri, 11 iulie, si din pacate a fost "umbrita" de niste asa-zisi "prieteni" :uameni , dar mi-a fost luminata mai apoi de familie, elevi si 2 prieteni din off-road care intr-un final mi-au aratat ca nu este pierdut chiar totul! :h5

Multumesc inca odata de urari si este o mare surpriza pentru mine ca tocmai un nemembru al Off-Road Runners Team sa sesizeze si sa se gandeasca sa deschida acest topic!

Link spre comentariu

La multi ani prea stimate si iubite presedinte al Offroad-runnerilor!!! Tot ce-ti doresti sa se "dea" cat mai repede-nspre tine!!!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

La Multi Ani Cristi!Sanatate maxima! :k :k :k :k

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Nu l-am prins pe astral2000 in benzinarie dar il felicit pe aceasta cale! :bravo

@Cristi - deja aproape toti ti-au zis pe unde au putut "LA MULTI ANI!" (chiar si eu)

Iti mai zic odata tot in calitate de ne-membru: "LA MULTI ANI, TOT CE ITI DORESTI, MULTA SANATATE si ce-mi doresc eu mie sa ti se intample tie!"

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

La multi aniiii si multa sanatate dar abea acu ma treziiii si eu...........

"Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson"

PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare