Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER !

Astral

Postări Recomandate

Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER !

Va multumesc din inima la toti pentru urarile de bine! :grin: :h5

Sambata, 11 iulie, de ziua mea, au avut grija niste "prieteni" :grin: sa fiu ocupat cu forumu` :grin: , dar duminica pe 12 iulie, iuliancris, "protejatul" meu cum ar spune unii :grin: :P m-a invitat la un mic off-road cu masinile (am luat una bucata Neassan de la nevesta-mea, ca momentan nu mai am masina de off-road, Tractozauru` asteptand sa fie supus la o mica interventie "stomatologica" :ha: si nu numai :ha: ) si surpriza :ypu si cu Jet-urile :h5

Asa ca ne-am pus in miscare de la Iulian impreuna cu mai multi, printre care si carlo 4x4 :h5 si ne-am indreptat catre locul actiunii..., in acelasi timp urmand sa ne intalnim din directie opusa cu Horatiu, un viitor membru Off-Road Runners Team :grin: (dupa ce-si vinde Wrangleru` si isi ia Patrol :grin: , lucru ce se va intampla saptamana asta, dupa ce s-a convins ce fac Patroalele! :grin: :h5 )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si am mers pana am dat de o baltitza :ha: pe care am trecut-o inot :ha: :ha: :ha: si am facut si valuri, ca asa ne place noua, "sa facem valuri"... :ha: :h5

[youtube:1is9p73g]

[/youtube:1is9p73g]
Link spre comentariu

Intre timp a aparut si Horatiu cu Jepp-u` lui (apropo, e de vanzare :grin: , vrea omu` sa-si ia Patrol, v-am mai spus :grin: , doritorii sa ma caute pe PM :h5 ) super preparat :ha:

Link spre comentariu

Protagonistii acestei mici iesiri de soft-road :Gr

Multumesc Iuliane de invitatie, a fost un cadou super sa ma dau cu Jet-urile in nestire :ti pe lac :grin: :h5

Link spre comentariu

Din pacate nu a facut nimeni nici un filmuletz sau poze cand ne-am dat cu jet-urile (erau care mai de care mai preocupati sa se dea :grin: ), asa ca mai va pun un filmuletz cu Neassan jucandu-se in baltitza aia (azi cand a vrut nevasta-mea sa plece cu masina :grin: , a remarcat un miros suspect in Neassan si vine cu o falca-n cer si una in pamant :ha: "Tu chiar n-ai putut sa te abtii sa nu-mi bagi masina in apaaaa?" slp "De ce?" zic eu :op "Pentru ca balteste apa sub scaune!!!" :ang4 :fr2 :hm :ang2 :bx :e

[youtube:1swhmjwk]

[/youtube:1swhmjwk]
Link spre comentariu

E cam tirziu, abia acu am vazut topicul,dar tin totusi sa-ti urez si eu La Multi Ani! si Multa Sanatate!!

PS daca e tirziu ia urarea in avans..pentru la anu'!!

Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult.....
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare