gabi Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! La Multi Ani :k :k :k !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! La muti ani! :h5 :x :x :x :x Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! Din Brasov un "La multi ani "cu caldura :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! La multi ani Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! La multi ani cu sanatate si 1000 de ani fara reparatii :k :k :k :k :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! La Multi Ani si sanatate multa si tot ce-ti doresti :x :dr :be :2dr :k :dr :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! La multi ani, Cristi! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! primeste si de la mine un caldur0s LA MULTI ANI si t0t binele din lume , sincer sper ca ultimele evenimente sa nu ne amareasca prea tare. :k :k :k cu respect Eugen Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! la multi ani Cristi,si tot ce iti doresti!! gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! La Multi si Fericiti Ani!!! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carlo 4x4 Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! La multi ani Cristi si multa sanatate. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! Va multumesc din inima la toti pentru urarile de bine! :grin: :h5 Sambata, 11 iulie, de ziua mea, au avut grija niste "prieteni" :grin: sa fiu ocupat cu forumu` :grin: , dar duminica pe 12 iulie, iuliancris, "protejatul" meu cum ar spune unii :grin: :P m-a invitat la un mic off-road cu masinile (am luat una bucata Neassan de la nevesta-mea, ca momentan nu mai am masina de off-road, Tractozauru` asteptand sa fie supus la o mica interventie "stomatologica" :ha: si nu numai :ha: ) si surpriza :ypu si cu Jet-urile :h5 Asa ca ne-am pus in miscare de la Iulian impreuna cu mai multi, printre care si carlo 4x4 :h5 si ne-am indreptat catre locul actiunii..., in acelasi timp urmand sa ne intalnim din directie opusa cu Horatiu, un viitor membru Off-Road Runners Team :grin: (dupa ce-si vinde Wrangleru` si isi ia Patrol :grin: , lucru ce se va intampla saptamana asta, dupa ce s-a convins ce fac Patroalele! :grin: :h5 ) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! Si am facut off-road super soft involuntar :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! Si am mers pana am dat de o baltitza :ha: pe care am trecut-o inot :ha: :ha: :ha: si am facut si valuri, ca asa ne place noua, "sa facem valuri"... :ha: :h5 [youtube:1is9p73g] [/youtube:1is9p73g] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! Intre timp a aparut si Horatiu cu Jepp-u` lui (apropo, e de vanzare :grin: , vrea omu` sa-si ia Patrol, v-am mai spus :grin: , doritorii sa ma caute pe PM :h5 ) super preparat :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! Protagonistii acestei mici iesiri de soft-road :Gr Multumesc Iuliane de invitatie, a fost un cadou super sa ma dau cu Jet-urile in nestire :ti pe lac :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! Din pacate nu a facut nimeni nici un filmuletz sau poze cand ne-am dat cu jet-urile (erau care mai de care mai preocupati sa se dea :grin: ), asa ca mai va pun un filmuletz cu Neassan jucandu-se in baltitza aia (azi cand a vrut nevasta-mea sa plece cu masina :grin: , a remarcat un miros suspect in Neassan si vine cu o falca-n cer si una in pamant :ha: "Tu chiar n-ai putut sa te abtii sa nu-mi bagi masina in apaaaa?" slp "De ce?" zic eu :op "Pentru ca balteste apa sub scaune!!!" :ang4 :fr2 :hm :ang2 :bx :e [youtube:1swhmjwk] [/youtube:1swhmjwk] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: LA MULTI ANI, OFF-ROAD RUNNER ! E cam tirziu, abia acu am vazut topicul,dar tin totusi sa-ti urez si eu La Multi Ani! si Multa Sanatate!! PS daca e tirziu ia urarea in avans..pentru la anu'!! Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate