Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 ? Ti-ai murdarit masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Terra Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... da ... aproape :p ... la mine pana si internetul este in valuri :happy mai erau cateva ... aaa ... o sa mai vina .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... ? Ti-ai murdarit masina? Unde au disparut primele poze pt care a fost pusa intrebarea??? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Terra Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... ? Ti-ai murdarit masina? Unde au disparut primele poze pt care a fost pusa intrebarea??? probabil serifu sa suparat pe fierul meu :d era un pic murdar si cred ca am facut mizerie la intrarea in forum :d scuze sefu' ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Bai nene....ce topic e asta? Eu sunt primul cu post???????? :uameni :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... voodoo :ha: mai pune-le odata mut topicul de la nissan? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Bai nene....ce topic e asta? Eu sunt primul cu post???????? :uameni :happy Si mai esti si autorul topicului ! :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... si in rezolutie mai mare... pls ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Cume posibil asa ceva??????????????????????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Nun mnai beaaaaa bai nene :x :x :x Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Da' ....despre ce era vorba aici?.... :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Da' ....despre ce era vorba aici?.... :uameni Cred ca e mana lui Chuck Norris. :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... unde ai fost Petre? :ha: :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Nu eu baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....am disperat cu topicul asta sa moara doi cai frumosi ......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Da' ....despre ce era vorba aici?.... :uameni Cred ca e mana lui Chuck Norris. :ha: :ha: :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Max nu mai rade! Sterge naibiului dracului topicul asta ca nu l-am deschis eu! Sau eu l-am deschis? mama.....ce de butoane am :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Prima parte a acestui topic este in "Bancuri" :wink: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Max nu mai rade! Sterge naibiului dracului topicul asta ca nu l-am deschis eu! Sau eu l-am deschis? mama.....ce de butoane am :ha: :ha: :ha: :ha: Sigur nu l-ai vorbit de rau pe Chuck?..... :ha: :ha: Ca am auzit ca asta n-are mila.... :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... A trecut Hudini cu scamatoriile :sp si a disparut aripa cea murdara dar poate are ceva mai extrem :ha: :ha: :bravo un bun inceput.... Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Record de vizualizari! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Bullbare.... daca erai fara echipament, inteleg ca poze nu sunt. Si mai ales noaptea... Eu cred ca ai fost in alta parte si ne bagi la deruta. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Apropos.. si fara echipament si pe ploaie,... ud loarca pana la co___E mai conteaza murdaria de pe masina? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... nu bullbar.... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Bullbare.... daca erai fara echipament, inteleg ca poze nu sunt. Si mai ales noaptea... Eu cred ca ai fost in alta parte si ne bagi la deruta. Bai nene nu eu am iesit!!!!!!!!! Sa mor! Si nu eu am deschis acest topic, desi asta se poate vedea la prima vedere! Dar ce credeti voi un calculator sau pe mine? :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... pe tine...unicul si inegalabilul bullbar :gr1 :gr1 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate