f_zoltan Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Ai incurcat butoanele Petre! :ha: Ai apasat "New Topic" in loc de "Post reply" Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Ai incurcat butoanele Petre! :ha: Ai apasat "New Topic" in loc de "Post reply" Nici vorba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... bullbar ! ... cu ce tractor te dai maine ... sa stiu si eu de ce sa ma feresc ... ? Poti sa stai linistit ca au anuntat si maine ploi.....si Bullbar n-are snorkel !!! :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Terra Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Ooo !!! Daa !!! O sa plec si batut , si cu un mare ban de pe forumul asta ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... bullbar ( serifule) rau ai ajuns ... la varsta asta sa te indoiesti de tine ..!!! ce vei face pe viitor cand te simti cald la cur ..?? o sa te intrebi de 2 x daca a fost sau nu o basina ... :happy :ha: :happy :happy :happy Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate