aztec Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Bullbare... io cred ca esti cu personalitate multipla. Adica faci ceva si apoi nu mai sti ce ai facut si dai vina pe altii. Daca poti sa fi si in 2 locuri odata, te-ai scos.. :ha: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Terra Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... La Urleta (Prahova) a fost unchiu' bullbar ... da io zic ca nu vrea sa recunoasca :))) !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Bullbare.... daca erai fara echipament, inteleg ca poze nu sunt. Si mai ales noaptea... Eu cred ca ai fost in alta parte si ne bagi la deruta. ..................... Si nu eu am deschis acest topic, desi asta se poate vedea la prima vedere! ......................... Bullbar, las-o asa cum a picat, ca se vede clar !!! :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Ca sa ma exprim stiintific: deci nu am deschis eu nimic! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Ca sa ma exprim stiintific: deci nu am deschis eu nimic! Ok, asta te credem, cam greu.......dar te credem ! :h5 Dar sigur n-ai fost si tu la Urleta-Prahova? :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... nu Petre a deschis erau niste poze mici cu o masina stropita putin si domnul sase cai moderator a inceput sa il ia la misto si omul care a deschis topicul a sters primul post ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... :fk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Terra Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... nu Petre a deschis erau niste poze mici cu o masina stropita putin si domnul sase cai moderator a inceput sa il ia la misto si omul care a deschis topicul a sters primul post pai asta e necazul cel mai mare ... nu eu am sters pozele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... petre mie mi-ai adresat degetelul dupa ce iti iau apararea :uameni ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... MAx e posibil sa fi sters eu aiurea pozele si sa apar si ca deschizator de topic? Mai nene, cine a deschis topicul asta? RECUNOASTE ACUM SI SCAPI CU VIATA! :uameni @pinti ai mania persecutiei? :grin: din toti de aici, tu te-ai sesizat? mai intai ca era generic.....apoi eu nu am gesturi obscene ca sa zic asa si nici nu vorbesc cu pola si cu pozda! Bine? :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... intradevar nu tu ai sters pozele si nici nu exista in istoricul operatiilor pe forum o fi fost Chuck Norris??? :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Max....precis tu mi-ai facut asta! Sau Chuck Norris! Deci, unul dintre voi! :T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... concluzia cea mai evidenta: ceva se futu la matrix :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... mai mult ca sigur :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... bullbar ( serifule) rau ai ajuns ... la varsta asta sa te indoiesti de tine ..!!! ce vei face pe viitor cand te simti cald la cur ..?? o sa te intrebi de 2 x daca a fost sau nu o basina ... :happy :ha: :happy cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Terra Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Eu sunt vinovat de acest circ ! imi cer scuze public pt neplacerile aduse nene bullbar ! sa imi spui si mie prin ce zona locuiesti ... sa stiu s anu trec pe acolo :d o sa o hasurez cu negru pe harta ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... bullbar ( serifule) rau ai ajuns ... la varsta asta sa te indoiesti de tine ..!!! ce vei face pe viitor cand te simti cald la cur ..?? o sa te intrebi de 2 x daca a fost sau nu o basina ... :happy :ha: :happy ti se pare tie ca curul meu seamana cumva cu un computer iar emisiile cu vreun software? Luciane, eu la cur am control, pe computer e mai greu, vericule! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Eu sunt vinovat de acest circ ! imi cer scuze public pt neplacerile aduse nene bullbar ! sa imi spui si mie prin ce zona locuiesti ... sa stiu s anu trec pe acolo :d o sa o hasurez cu negru pe harta ... Big problem....Bullbar-serifu are pretenari prin tot orasul.... :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Terra Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Eu sunt vinovat de acest circ ! imi cer scuze public pt neplacerile aduse nene bullbar ! sa imi spui si mie prin ce zona locuiesti ... sa stiu s anu trec pe acolo :d o sa o hasurez cu negru pe harta ... Big problem....Bullbar-serifu are pretenari prin tot orasul.... :ha: :ha: :ha: pai atunci ... vand nissanul si imi aiu un suv de la dacia :)))) si nu o sa ma mai recunoasteti :d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... NU VA TEMETI de Chuck Norris ..... se pare cu bullbar l-a intrecut ... a reusit sa faca tot ceea ce vedeti voi aici prin forte nedescrise in biblia legilor fizici... este un act supraomenesc! :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Eu sunt vinovat de acest circ ! imi cer scuze public pt neplacerile aduse nene bullbar ! sa imi spui si mie prin ce zona locuiesti ... sa stiu s anu trec pe acolo :d o sa o hasurez cu negru pe harta ... suna a mita...... :ha: :ha: :ha: :ha: eu nu cred.....mai gindeste cineva la fel? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... Iertati-ma...dar despre ce vorbim aici? slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... discutam discutii :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Terra Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Offroad de noapte ... fara echipament ...in ploaie ... bullbar ! ... cu ce tractor te dai maine ... sa stiu si eu de ce sa ma feresc ... ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate