Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Propunere iesire 19.07.2009-Muntii Macin si NICULITEL

asfalttango

Postări Recomandate

Deoarece nu putem materializa ideea de expeditie de 2 zile cu cortul vom face o iesire condensata pe urmatorul traseu propus:

CONSTANTA-HORIA-BALABANCEA-HAMCEARCA-NIFON-Apoi de aici toate forestierele le luam la rind inclusiv pina la Manastirea Cocos-Pasul Teilor-Luncavita .

De aici daca mai avem timp cautam un drum Luncavita-Greci-Cerna-Mircea Voda-Horia-Constanta

Data :19.07.2009....Noi plecam din Constanta intre 5,00-6,00 dimineata

Participanti :Dan 03 & Asfalttango .... cu Veverita DALE

Asteptam orice doritori cu masini 4x4

Nu stim ce ne asteapta (am vazut citeva foto facute de colegii nostri + sfaturile date tot de colegi pe celalalt thread) asa ca orice sfat,recomandare de drum si puncte de vizitare sunt mai mult decit binevenite.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Propunere iesire 19.07.2009-Muntii Macin si NICULITEL

Va propun un alt traseu, mai lung ce-i drept dar mai interesant: Constanta, Corbu, Vadu, dupa care urmati traseul pe malurile lacurilor Sinoie, Zmeica si Golovita pina la Baia, dupa care, de la intersectia "2 Cantoane" faceti stinga pe dealurile situate la S-V de Caugagia, satul Camena, Manastirea Uspenia, Fintina Mare, Topolog, Atmagea, Horia, Caprioara, Nifon, Manastirea Cocos, iar la intoarcere, Niculitel, Valea Teilor, Nicolae Balcescu, Ciucurova, si dupa aceea talpa pe asfalt pina acasa. Traseul este destul de lung, chiar prea mare pentru o singura zi dar merita incercat. Eu l-am facut "pe bucati" si credeti-ma, merita sa-l urmati. Si nu uitati, aparatul foto este ABSOLUT INDISPENSABIL!!!!!!.

cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu

Suna foarte bine dar este posibil sa dam de mult noroi pe malul lacurilor.

Pe la TOPOLOG am fost (mi-a placut) .

Neavind confirmata participarea unei alte masini cu care ne putem ajuta trebuie sa am in vedere faptul ca nu imi permit sa ramin imobilizat.

Oricum am gasit imagini de la iesirea colegilor di aprilie si au niste fotografii superbe.Deja le-am vazut pe toate de 2 ori si abia astept sa se faca duminica :h5

http://www.motoraventura.ro/ro/galerie- ... 91#joomimg

Link spre comentariu

Multumesc, e pacat sa ratati zona Turcoaia, lacul de la Iacobdeal si ruinele cetatii Troesmis.Nu e departe de zona propusa.

Iti dau un track daca te ajuta.

PM cu mail ca nu stiu sa atasez pe 4x4 plt. sau gpx.

@ nivaforever:N-am umblat prea mult prin Dobrogea, dar cea mai frumoasa a fost pe Grindul Lupilor de la Sinoie pana la Canalul 5, unde e o ecluza din pacate(sau din fericire pentru Portita)

Link spre comentariu

Ai dreptate, "ecluza" aceea cum ii spui tu este un stavilar ce "desparte" apale lacului de cele ale Marii Negre. Pe ea se poate trece numai cu motorul spre Periteasca. Zona este superba si salbatica. Parca si rasaritul de soare este altfel in zona aceea. Motocicleta este singurul mijloc de transport, cit despre masina, nici o sansa.

Link spre comentariu

Deoarece nu putem materializa ideea de expeditie de 2 zile cu cortul vom face o iesire condensata pe urmatorul traseu propus:

CONSTANTA-HORIA-BALABANCEA-HAMCEARCA-NIFON-Apoi de aici toate forestierele le luam la rind inclusiv pina la Manastirea Cocos-Pasul Teilor-Luncavita .

De aici daca mai avem timp cautam un drum Luncavita-Greci-Cerna-Mircea Voda-Horia-Constanta

Nu stim ce ne asteapta (am vazut citeva foto facute de colegii nostri + sfaturile date tot de colegi pe celalalt thread) asa ca orice sfat,recomandare de drum si puncte de vizitare sunt mai mult decit binevenite.

Din Luncavita se poate ajunge in Greci via drumul de cariera tutuiatu-greci

Patroll
Link spre comentariu

Pe harta am un traseu prin :

Padurea Chitau-Virfu Capusa-Saua Tutuianului-Greci ...dar cred ca este o poteca turistica.

Ma gindesc ca trebuie sa fie drumuri de tara locale pe care sa pot scurta distantele :h5

Link spre comentariu

Padurea Chitau-Virfu Capusa-Saua Tutuianului-Greci ...dar cred ca este o poteca turistica.

Ma gindesc ca trebuie sa fie drumuri de tara locale pe care sa pot scurta distantele :h5

veverita ta merge si pe 2 roti? :ha:

Link spre comentariu

Mai primiti un echipaj din Tulcea?

Lamuriti programul.

Pot veni de vineri dupa 12.

Ar fi fost frumos si cu cortul...

Link spre comentariu

Bagati ceva mai hard.... s-a uscat afara

veverita ta merge si pe 2 roti? :ha:

Link spre comentariu

Putem reveni la capitolul expeditie daca avem parteneri :h5

Link spre comentariu

Starea de incertitudine a fost datorita faptului ca nu aveam confirmari de participare si de la alti colegi.

O singura masina nu prea avea farmec sa stam cu cortul :h5

Recapitulam:

Intilnire Vineri 17.07.2009 ora 19,00-20,00 linga cetatea TROESMIS...linga Turcoaia

Aici vom stabili unde exact punem tabara(in fotografiile colegilor de la MOTORAVENTURA) am vazut ca pasionatii pot si pescui in zona(daca se pescuieste de obicei la acea ora).

Vom stabili planul si traseul pentru cele 2 zile care urmeaza.

Participanti in ordinea cronologica:

Dan03&Asfalttango--- Suzuki Samurai

Nucu &Sotia ---Mitsubishi PAJERO SPORT V6

Astral 200&...... --- Mazda B2500

Cazare si masa specifice conditiilor de camping si drumetie :h5

Link spre comentariu

Speram sa reusim :h5

Sigur vor fi aparate foto...eu iau 2..Dan03 camera+profesional...probabil si ceilalti vor veni pregatiti :h5

S-a marit componenta:

Dan03&Asfalttango--- Suzuki Samurai

Nucu &Sotia --- Mitsubishi PAJERO SPORT V6

Astral 200&...... --- Mazda B2500

Severtoyota&... --- Toyota

Link spre comentariu

cum am ajuns acasa in seara asta am deschis forumul sa vad noutatile despre iesire

si deschid direct la mesajul:

Din cauze obiective expeditia se amina teoretic pina la toamna.... :sr

...

viewtopic.php?f=38&t=9982

m-am dezumflat brusc ... si mi-am revenit cand am vazut ca era un mesaj vechi :ha:

edit: ma duc sa fac bagajele :banana

Link spre comentariu

Am inteles ca a plouat sanatos in zona TULCEA....Sa speram ca a plouat si prin zona pe care intentionam noi sa ne plimbam.

Sa avem noroi si fara praf :h5

Link spre comentariu

Se pare ca va ploua si zilele urmatoare asa ca, de noroi nu o sa duceti lipsa deloc. Cred ca trebuie sa "fac rost de ceva timp liber" si sa ma apuc de masina, nu de alta, dar asa nu mai merge, munca, munca si iar munca in timp ce altii strabat Dobrogea in lung si in lat.

Link spre comentariu

Cit de tare o sa ploua?

Unde gasim o prognoza aproape de adevar?...ca m-am convins cu meteorologii

Link spre comentariu

Se pare ca va ploua si zilele urmatoare asa ca, de noroi nu o sa duceti lipsa deloc. Cred ca trebuie sa "fac rost de ceva timp liber" si sa ma apuc de masina, nu de alta, dar asa nu mai merge, munca, munca si iar munca in timp ce altii strabat Dobrogea in lung si in lat.

dupa ce termin cu asfalttango ... ma ofer copilot la niva :)

ca sa imi fac o idee despre masini; cam atat imi permit

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare