wyy Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Lacul Vulturilor - 18 iulie super frumos... :1 p.s In ce ai taiat cauciucul ? Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Lacul Vulturilor - 18 iulie Intr-un colt de stanca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Lacul Vulturilor - 18 iulie Foarte fain. Care e traseul? Aveti vre-un track? Exista, dar il are Raiderul...care cred ca ori e beat de atunci, ori a fugit in munti la partizani :ha: :ha: :ha: esti sigur ca s-a mai intors de acolo? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Lacul Vulturilor - 18 iulie Foarte fain. Care e traseul? Aveti vre-un track? Exista, dar il are Raiderul...care cred ca ori e beat de atunci, ori a fugit in munti la partizani :ha: :ha: :ha: esti sigur ca s-a mai intors de acolo? :grin: "Printule"....nu sunt sigur...eu l-am lasat la cepul butoiului de tuica. Dar il avea pe fi-su cu el care este om responsabil :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iulie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Lacul Vulturilor - 18 iulie Bullbare e greu cu serviciu aista sa mai si scriu daramite sa mai pun si poze. :grin: De scris n-am mai scris dintr-a saptea ca dupa ce mi-a pus 5 la compunere am zis: - Futui cui o mai scrie "O intimplare din viata mea" (asa se chema compunerea) :ha: Dar cum vad ca rabdarea nu este capitolu' tau forte,... Pohtim pohta ce-ai pohtit-o si mai mult decat atit :grin: Restul pe data viitoare PS. Sincere pareri de rau pentru anvelopa :sr Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iulie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Lacul Vulturilor - 18 iulie Si pe linga astea avem un album intreg dar pus pe ... http://picasaweb.google.com/florianghla ... lyUpdated# Asta ca sa nu-i incarcam serverul lui Max :grin: Trak-ul este pe o harta militara calibrata si are si elemente de a doua zi (am fost si in Penteleu) :grin: :banana Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Lacul Vulturilor - 18 iulie Si o reteta verificata pentru Semaca :ha: Oaie la groap? Se taie oaia în chip obi?nuit ?i i se scoate blana, s? ias? cum rulezi o m?nu?? pe dos. Se scot organele oii, se spal? ?i se taie în cubule?e. Se pune ?i zarzavat tocat – ceap?, ardei, ro?ii – ?i se preg?tesc organele împreun? cu legumele, ca un fel de tochitur?. Se bag? din nou în miel ?i se coase burta. Între timp, se preg?te?te mujdeiul de usturoi. Se unge oaia cu sare, i se pune blana la loc, iar între blan? ?i carne se toarn? mujdeiul. Se coase blana, iar dup? ce s-a terminat de cusut, se unge cu lut moale, pîn? e înf??urat? complet. ATENTIE!!! :grin: Se pune într-o plas? de metal – ca s? o po?i scoate u?or – ?i se bag? în groapa preg?tit? dinainte, unde se las? dou? ore ?i jum?tate. Cum se preg?te?te groapa? Se sap?, se face focul în ea, iar cînd jarul e numai bun, se scoate din groap?. Oaia se pune în groapa cald? ?i se acoper? cu tot jarul. Re?eta e specific? zonei ?i se preg?te?te la fel ?i din miel – prim?vara – sau din berbecu? – toamna. I se mai zice ?i oaie (miel, berbec) haiduceasc? (haiducesc). Re?eta lui Paul P?târl?geanu, din Chiojdu Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Lacul Vulturilor - 18 iulie Si pe linga astea avem un album intreg dar pus pe ... http://picasaweb.google.com/florianghla ... lyUpdated# Asta ca sa nu-i incarcam serverul lui Max :grin: Super pozele iar peisajul pe masura :bravo Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: Lacul Vulturilor - 18 iulie super tare traseul :g apropo este peste????? ESTE ursi si ESTE lupi! Peste....kil! Sa-i lasam dreaku de lupi si de ursi(de asta ne temem noi? ) Draga Bullbar sper sa ies bine din aceasta "recesiune". Sa vina toamna , sa ude putin pamantul si sa facem o recapitulare a traseului din martie in formatia de atunci cu singura diferenta ca toti care se vor inscrie sa vina pe propria raspundere. Eu unul de abia astept. La final ne va asteapta o oaie la ceaun udata cu vin din belsug. "Aviz amatorilor" .....va bagati ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: Lacul Vulturilor - 18 iulie Si o reteta verificata pentru Semaca :ha: Oaie la groap? Se taie oaia în chip obi?nuit ?i i se scoate blana, s? ias? cum rulezi o m?nu?? pe dos. Se scot organele oii, se spal? ?i se taie în cubule?e. Se pune ?i zarzavat tocat – ceap?, ardei, ro?ii – ?i se preg?tesc organele împreun? cu legumele, ca un fel de tochitur?. Se bag? din nou în miel ?i se coase burta. Între timp, se preg?te?te mujdeiul de usturoi. Se unge oaia cu sare, i se pune blana la loc, iar între blan? ?i carne se toarn? mujdeiul. Se coase blana, iar dup? ce s-a terminat de cusut, se unge cu lut moale, pîn? e înf??urat? complet. ATENTIE!!! :grin: Se pune într-o plas? de metal – ca s? o po?i scoate u?or – ?i se bag? în groapa preg?tit? dinainte, unde se las? dou? ore ?i jum?tate. Cum se preg?te?te groapa? Se sap?, se face focul în ea, iar cînd jarul e numai bun, se scoate din groap?. Oaia se pune în groapa cald? ?i se acoper? cu tot jarul. Re?eta e specific? zonei ?i se preg?te?te la fel ?i din miel – prim?vara – sau din berbecu? – toamna. I se mai zice ?i oaie (miel, berbec) haiduceasc? (haiducesc). Re?eta lui Paul P?târl?geanu, din Chiojdu :g De retinut! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Iulie 25, 2009 Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: Lacul Vulturilor - 18 iulie Si o reteta verificata pentru Semaca :ha: Oaie la groap? Se taie oaia în chip obi?nuit ?i i se scoate blana, s? ias? cum rulezi o m?nu?? pe dos. Se scot organele oii, se spal? ?i se taie în cubule?e. Se pune ?i zarzavat tocat – ceap?, ardei, ro?ii – ?i se preg?tesc organele împreun? cu legumele, ca un fel de tochitur?. Se bag? din nou în miel ?i se coase burta. Între timp, se preg?te?te mujdeiul de usturoi. Se unge oaia cu sare, i se pune blana la loc, iar între blan? ?i carne se toarn? mujdeiul. Se coase blana, iar dup? ce s-a terminat de cusut, se unge cu lut moale, pîn? e înf??urat? complet. ATENTIE!!! :grin: Se pune într-o plas? de metal – ca s? o po?i scoate u?or – ?i se bag? în groapa preg?tit? dinainte, unde se las? dou? ore ?i jum?tate. Cum se preg?te?te groapa? Se sap?, se face focul în ea, iar cînd jarul e numai bun, se scoate din groap?. Oaia se pune în groapa cald? ?i se acoper? cu tot jarul. Re?eta e specific? zonei ?i se preg?te?te la fel ?i din miel – prim?vara – sau din berbecu? – toamna. I se mai zice ?i oaie (miel, berbec) haiduceasc? (haiducesc). Stiu si eu aceasta reteta . Problema este ca nu-i usor de realizat. Pe bune. Daca cineva a facut personal o oaie la groapa si crede ca o poate face din nou il invit la intalnirea ce va urma sa aibe loc . Re?eta lui Paul P?târl?geanu, din Chiojdu :g De retinut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Lacul Vulturilor - 18 iulie super tare traseul :g apropo este peste????? ESTE ursi si ESTE lupi! Peste....kil! Sa-i lasam dreaku de lupi si de ursi(de asta ne temem noi? ) Draga Bullbar sper sa ies bine din aceasta "recesiune". Sa vina toamna , sa ude putin pamantul si sa facem o recapitulare a traseului din martie in formatia de atunci cu singura diferenta ca toti care se vor inscrie sa vina pe propria raspundere. Eu unul de abia astept. La final ne va asteapta o oaie la ceaun udata cu vin din belsug. "Aviz amatorilor" .....va bagati ? Precum spunea Diogene: NEZMINTIT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate