Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Racoreala la munte pe 18 Iulie

lichter

Postări Recomandate

Miine, 18 iulie, vreau sa ies putin din Bucuresti sa ma racoresc la munte.

In principiu traseul ar fi Bucuresti - Valea Doftanei - Azuga - Sinaia - Pestera - Bucuresti. Plecarea ar fi "pentru de dimineata" in jurul orei 8, dar nimic nu e batut in cuie. Traseul nu ar trebui sa fie extrem, dar vedem la fata locului.

Oricine e binevenit, dar nu cu masini de strada. :h5

Oliver

Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless

Toyota LandCruiser HDJ 80

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Racoreala la munte pe 18 Iulie

Gata, faptul a fost consumat si obiectivul indeplinit: NE-AM RACORIT! :grin: .

Am plecat simbata dimineata 2 masini / 4 oameni la ora 8 de la MC Donalds SRL LTD Inc GmBH si ne-am intors duminica dupa amiaza.

Traseul a fost Bucuresti - Valea Doftanei - Sacele (am trecut fara probleme) - Azuga (pe forestier) - Sinaia - Piatra Arsa - Bucuresti.

Din pacate nu am nimerit drumul care ducea pe creasta din Valea Doftanei ca sa nimerim direct in Azuga, asa ca am ocolit prin Sacele. Drumul a fost cum am propus, destul de soft, dar foarte frumos. Trebuie sa revenim pe creasta, ca presimt ca e mult mai interesant si mai palpitant.

Samuraiul s-a dovedit de neoprit, o unealta de genul "point and push the gas", deci o vreme o sa fie greu cuiva sa-mi stearga zimbetul satisfacut de pe fata :grin: Singura problema e ca dupa o zi pe forestiere cu Samuraiul iti cam tremura imaginea si cind stai nemiscat :ha:

Tot Samuraiul a avut si un incident, a crapat foaia principala pe roata stinga fata. Foaia a crapat duminica dimineata la 15 minute dupa ce am plecat de la cabana Piatra Arsa. Noroc ca exista un kit OME care asteapta sa fie montat.

Oliver

Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless

Toyota LandCruiser HDJ 80

Link spre comentariu

Re: Racoreala la munte pe 18 Iulie

Unul din drumuri pleaca dupa Traisteni in stanga pe Valea Orjogoaia si ajunge in varful Muntilor Baiului si apoi in Azuga sau Busteni. Dar nu cred ca puteati urca cu masinile respective mai ales ca a plouat mult si sunt cateva portiuni prin padure mai dificile. Alt drum mai usor era pe la Secaria si ajungeati sus spre Muntii Baiului, acesta este mai usor. De sus din Baiului coborarea spre Azuga este destul de extrema daca va referiti la durmul de la telescaunul din Sorica spre Azuga care ajunge la intrarea in Azuga in DN1.

Mai este un drum care iese in Valea Azugii pe la cabana militara Rentea pe golul alpin. Si acela este foarte frumos, dar putin mai dificil insa nu extrem.

Felicitari pentru plimbare!!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare