Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

The Beast is back ...bigger, stronger, faster

Bestia

Postări Recomandate

Dupa ce am scufundat Terrano-ul a venit vremea sa-mi iau si eu masina de off-road

Patrol LWB 4.2D , 1995, 31-uri BF Goodrich A/T (care nu vor ramane prea mult pe masina)

spre surprinderea mea masina are telescoape Rancho cu 5 trepte de reglare, si pe spate am in interiorul arcurilor "rezervoare" ce la nevoie se pot umple cu aer daca masina e foarte incarcata (la care cred ca voi renunta)

Am inceput in week-endul asta sa ii pun un bodylift si maine termin

Din pacate nu am facut poze cu toate etapele, sambata fiind foarte cald, sangeros(ca mi-am %$^&% 2 degete) deci poze decat dupa ce am liftat-o pe o parte ..va lamuriti voi 930112276_cadouutilizator100.jpg.b5784d8cba69e5fb5562d184a62606e1.jpgP7190554.JPG[/attachment:2ngdqxy4]

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: The Beast is back ...bigger, stronger, faster

si inca..maine mai fac unele cu ea pe o suprafata plana

P.S. Multumiri Soimu' ptr instructiuni, desi am uitat de siguranta dintre punte si caroserie ...cred ca a '' cedat'' :P o sa verific maine

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

La unele modele lipseste, nu se gaseste nici pe sasiu, deci lipseste din fabrica.Daca o aveai si nu era ruginita destul , e nasol.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

La unele modele lipseste, nu se gaseste nici pe sasiu, deci lipseste din fabrica.Daca o aveai si nu era ruginita destul , e nasol.

Pai este ... :h5 am vazut inainte sa ma apuc de treaba,, dar cred/sper ca rugina si-a facut treaba

Care e scenariul cel mai naspa? daca aia era solida si eu am fortat-o?

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Pai este ... :h5 am vazut inainte sa ma apuc de treaba,, dar cred/sper ca rugina si-a facut treaba

nu mergea sa o ridici sau mergea la maxim maxim

verifica

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

nu mergea sa o ridici sau mergea la maxim maxim

verifica

maine ca masina e la casa :h5 inca o data multumiri

Are cineva IDEE daca jantele alea din poza au ET negativ?

astea cred ca sunt: http://www.paddockspares.com/pp/WHEELS_ ... tment.html

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Ca cel putin bati cu ciocanul la loc si daca nu sudezi nimic cel putin dai cu silicon neutru si ceva vopsea +antifon .Sau poate pui si un petic pe coltz prins cu ceva autoforante,la care le tai virful dupa ce au iesit.

Cu asta te descurci , ai grija la degetele,nu stiu daca poti da cu silicon pe ele( nu d'ala neutru,celalalt am inteles ca ajuta , da'trebuie doua silicoane). Bafta .

p. s. -ai vopsit bucsele ? dar o saiba de teflon ai pus intre ele si cupa din caroserie sau au ramas metal-metal /

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Jantele sint 8j ET -20 daca vrei sa arate super bine,pune-i de 10j ET-55,buna alegere ai facut,poti face din ea o super masina :h5

Link spre comentariu

Jantele sint 8j ET -20 daca vrei sa arate super bine,pune-i de 10j ET-55,buna alegere ai facut,poti face din ea o super masina :h5

de unde? astea or merge intoarse?

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Vezi pe la vinzari,parca vazusem ceva pe acolo sau baga un anunt la cumparari,sigur ai sa primesti citeva oferte,cu intorsu jantelor ...nu mi se pare o solutie profi dar e mult mai ieftina,tu decizi.

Link spre comentariu

Cand intorci jantele cel care iti face lucrarea trebuie sa fie foarte atent la centrarea lor sau sa iti iei in calcul faptul ca utilizand acele jante sansele de a mai merge pe asfalt safe vor fi aproape nule.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

:h5 niste poze cand am flexat puntile sa vad unde tai cand ajung flansele si gumele...spate va trebui un pic taiat din aripa aia de plastic(nu atinge inca, dar la 33-uri pe 12,5 cu flanse de 32... :F ), fata dat jos aparatoarea de noroi

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

...........taie tot........uita te la mine....... :ha: :bravo

imi cam plac overfenderele :roll: si ma gandesc ca nu arunca atat noroi ... dar in final cred ca spre ce ai tu ma indrept si eu...vorba ta e ceva rugina si ... :h5

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

sa va tin la curent cu progresul la masina, atunci cand cazanul era la service pentru simeringuri, rulmenti etc m-am apucat sa fac fete de usi de tabla striata, care nici pana azi nu-s gata (mai trebuie o foaie de tabla striata)

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

si azi cum nu am mai rezistat sa o tin pe tusa..m-am apucat sa pun interiorul, mochetele si scaunele fata..suficient pentru o mica tura, care din nefericire nu a avut gram de noroi

am si flexat un pic sa vedem cum ne sta

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

si azi cum nu am mai rezistat sa o tin pe tusa..m-am apucat sa pun interiorul, mochetele si scaunele fata..suficient pentru o mica tura, care din nefericire nu a avut gram de noroi

am si flexat un pic sa vedem cum ne sta

Maai bie ca nu i avut noroi.Anvelopele ce le ai pe masina nu prea sunt ok.Am avut eu pe a mea si supa 3 zile le-am vandut pe ebay.am intrat intr-o padurice unde era ud pe jos(namol de 2 degete) si se invarteau toate rotile de parca mergeam pe unt. Cred ca mai bune erau BFG-urile

oricum trebui incercate, din review-urile citite intelesesem ca-s peste BFG-uri, oricum pe sosea nici nu zici ca esti cu MT-uri , super silentioase

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

:bravo ....incepi sa pui suflet :h5 .......asa e cu patroalele........au si ele sensibilitatea lor........io am tot taiat si tot mai am rugina :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare