Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

The Beast is back ...bigger, stronger, faster

Bestia

Postări Recomandate

Re: The Beast is back ...bigger, stronger, faster

:bravo ....incepi sa pui suflet :h5 .......asa e cu patroalele........au si ele sensibilitatea lor........io am tot taiat si tot mai am rugina :ha:

in interior 2 locuri mici a avut atat, m-a surprins cat de bine arata, sub...e alta poveste, masina e din Anglia asa ca urmeaza boschet si pe acolo...si o sa bag si flexul unde e indoita aripa spate....

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@bestie......vb serios taio....ca si asha e lunga si o sa conteze in teren......taie partea de sub stopuri, usureaz-o conteaza mult....eu am vazut la mine desi e modelul scurt.....

p.s....mam uitat si eu la a mea si am 2 gauri la pedalier si o gaurica sub bancheta spate.....dar o mai las sa respire :ha: :h5

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

@bestie......vb serios taio....ca si asha e lunga si o sa conteze in teren......taie partea de sub stopuri, usureaz-o conteaza mult....eu am vazut la mine desi e modelul scurt.....

p.s....mam uitat si eu la a mea si am 2 gauri la pedalier si o gaurica sub bancheta spate.....dar o mai las sa respire :ha: :h5

:h5 ok boss , sa-mi fac un plan ptr bara spate si fata si apoi tai sa se lege cu ele

URMEAZA --sertare in spate(nu stiu cum altfel sa-i zic)

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

........bara fata merita facuta sau achizitionata (dupa logistica) dar in spate nu merita sa dai banii....pui tzeava direct sa protejeze stopurile :grin:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare