Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Cerinte: mitic (bucurestean), inalt, urat :grin: , fara burta sau macar cu forta :ha: , sa aiba bratul mai gros decat al meu :P neimplicat emotional fata de sotie :ha: (adica la sosirea din teren sa nu fiu nevoit sa-i caut garsoniera) :h5 , ceva cunostinte de mecanica, sa-i placa slana si palinca si sa aiba COHONES! Avantaje: niciunul! doar sa se dea! Nu scoate bani din buzunar daca ma ghideaza prost si-mi rup masina :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Caut copilot hi,hi, hi...ma-ncadrez perfect afara de chestia cu inaltu' si fara burta...si cu brandu' mai gros...da', imi pare rau...sunt luat! :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Caut copilot Cerinte: mitic (bucurestean), inalt, urat :grin: , fara burta sau macar cu forta :ha: , sa aiba bratul mai gros decat al meu :P neimplicat emotional fata de sotie :ha: (adica la sosirea din teren sa nu fiu nevoit sa-i caut garsoniera) :h5 , ceva cunostinte de mecanica, sa-i placa slana si palinca si sa aiba COHONES! Avantaje: niciunul! doar sa se dea! Nu scoate bani din buzunar daca ma ghideaza prost si-mi rup masina :F Da o copiloata, inalta, urata, fara burta ,poate are si COHONES, nu mere ? iar facem discriminari ? :banana :banana :banana :banana Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Caut copilot ba umbli cu apr0p0uri? nu de alta ...da vad ca ma descrii la centima :ha: :ha: daca vrei sa-mi pr0pui ceva ... zii direct pe PM nu in public :ha: :ha: PS ...Ideea ar i daca ai ceva seri0s de gand... sau asa de am0ru artei? Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Caut copilot La cum a inceput treaba, sunt curios daca va rezulta un copilot, de orice sex ar fi el :) Am impresia ca Petre a inceput topicul la modul serios. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Caut copilot ba umbli cu apr0p0uri? nu de alta ...da vad ca ma descrii la centima :ha: :ha: daca vrei sa-mi pr0pui ceva ... zii direct pe PM nu in public :ha: :ha: PS ...Ideea ar i daca ai ceva seri0s de gand... sau asa de am0ru artei? Evgheni, stii bine ca tu ai fi primul mereu langa mine, dar ma omoara Yonutz. A...si pe tine! :ha: P.S. Intre noi fie vorba.....esti mai mic in brand decat mine! :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Caut copilot Io cred mai Bullbare ca azi la mine in curte i-ai facut "poza de dosar" copilotului perfect! Sa vedem cum o sa o mai dea la intors cand o sa-si vada numele pe usa ta in locul autocolantelor aruncate azi ... :ha: Fan Nissan, capu mare, burta mare, ii place viata, are ceva cohones si nebuneala la capatul cardanului cand se da utza pe buturugi, acu fara obectul muncii, face cafea buna ... :ha: ce sa mai vb. e "condamnatul" perfect ptr postul vacant! Totusi ar fi si un impediment: pe partea ta pui 0.8 bari, pe partea lui 2.5 sa stea masina dreapta in teren sa scapi la sigur de cosmarul offroaderului: alunecarea laterala! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Caut copilot :ha: :ha: baiiiii bagab0ntil0r va radeti de burta mea?v-ati uitat la v0i? Da .... mai bine ziceti ce puneti la cale sa stiu cu ce ma incalt, ca la cum va stiu 0 data ma trezesc in ca.... n0r0i am vrut sa zic :ha: :ha: vedeti bine ca mi-a terminat m0stenit0ru tastatura si nu p0t sa ma pr0nunt c0erent. Dar ma descurc....Asa ca dati din casa mai mult decat se vede pe aici, ca sa stiu cu cine ma bag :ha: :ha: Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Caut copilot evgheny sa moara cici de nu te-as vrea copilot mai ales ca daca imi este mie frica, te pun pe tine sa conduci, ce pana mea. Dupa experinta cu mersul in ravena, pe stanci, in marsarier, nu imi mai trebuie nicio dovada de profesionalism si curaj. Ramane insa problema cu Yonutz sau altfel zis cu ala care detine "contractul" tau de copilot. Ca precis imi zice peste vreo sase luni: ba petre, mi l-ai luat pe evgheni .... 500euro/luna! Ca tu esti ca fotbalistii, cu contract, vere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Caut copilot eu as fi faorte atent la ce conditii trebuie sa indeplineasca, pt ca experientele anterioare au aratat ca solicitantul de azi a avut conflicte cu fostul prestator de servicii (copilotul) si daca se intrunesc cumulativ cerintele din preambul, probabil ca cel lasat in traseu (padure) va fi posesorul utilajului...dar pedestru si probabil cu dificultati de orientare si de vedere datorita faptelor de lovire si alte violente aplicate de copilot in cazul unor neintelegeri spontane forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Caut copilot Efghenie e un bun copilot ! Te asigura exact cand ai nevoie .... prapastia este :ha: sigura , asa cum la asigurat pe Gaganul la Cheia :P Asa ca stati cu ochii pe Efghenie slp ...... :p tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Caut copilot Efghenie e un bun copilot ! Te asigura exact cand ai nevoie .... prapastia este :ha: sigura , asa cum la asigurat pe Gaganul la Cheia :P Asa ca stati cu ochii pe Efghenie slp ...... :p adica ce vrei sa spui? o rugaciune la sefu` nu e de ajuns? la ce asigurare mai buna te astepti decat una pe firul direct SUS? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Caut copilot Pai stii de ce a facut asa? Pt ca Gaganu avea o leaca tarseala...asa ca Evghny i-a spus: Da-i nene, ca esti asigurat. Gananu increzator, a calcat gazul si a trecut usor....deci...Evgheny a avut dreptate! :h5 (lu' Gaganu ii trebuia un pic de curaj si Evgheny i l-a dat!!! :P ) Si mie mi-a fost tarseala cand m-a ghidat in ravena aia cu pietre mergand cu spatele, dar a stiut ce sa-mi zica exact sa nu-mi fie nasoleala sa ma rastorn pe 50 de metri de bolovani la vale....ca nu ramanea din mine nici cacat de analiza. Asa ca musiu Evgheny e belea, dar sa vedem ce zice Yonutz ca deocamdata e copilotul lui! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Caut copilot Asa ca Yonutz ai mare grija :T tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Caut copilot Sa ne scuze asistenta (ca asta e vb. noastra, nu e cu jigneala ... e cu alint :ha: ): GPScule in jurul nostru avem parte numai de "zdrente tradatoare"! :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Caut copilot petre...mai bine ii dai un telefon lu' chuck norris, poate isi face timp. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Caut copilot petre...mai bine ii dai un telefon lu' chuck norris, poate isi face timp. :grin: Lui Chuck Norris nu trebuie sa-i dea telefon, trebuie doar sa se gandeasca ca i-ar putea fi copilot si Chuck Norris il va suna pe el :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Caut copilot petre...mai bine ii dai un telefon lu' chuck norris, poate isi face timp. :grin: el nu isi face timp, timpul isi face chuk norris forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Caut copilot el nu isi face timp, timpul isi face chuk norris Da, dar timpul va trebui sa-si faca "bullbar" pt momentul in care va veni Chuck Norris :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Caut copilot sal bulbare cam cat de nebun trebuie sa fie copilotul care il vrei daca nu sunt indiscret :banana :ha: schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Caut copilot Da da da Yonutz , de acum incolo trebuie sa ne pazim pielea singuri :h5 Asa ca Bullbare e m-ai bine singur , pt ca nu sti ce are in cap ala de langa tine ... doar doar de te-ar vede in vreo prapastie ,, Zdreanta ,, :P tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Caut copilot sal bulbare cam cat de nebun trebuie sa fie copilotul care il vrei daca nu sunt indiscret :banana :ha: Suficient sa incerce orice, potrivit sa renunte la timp! :grin: (nu in sensul sa sara din mers pentru a scapa doar el :twisted: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Caut copilot pot sa ma bag eu ca si asa nu prea am ce face toata ziua Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Caut copilot Bullbar ti-am lasat impresia ca mie mi-ar fi frica de ceva ? GPScu a vrut sa spuna ca cu asa ceva nu se glumeste,deci glumele nu se fac in anumite situati ca ne pot costa MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 23, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Caut copilot Bullbar ti-am lasat impresia ca mie mi-ar fi frica de ceva ? GPScu a vrut sa spuna ca cu asa ceva nu se glumeste,deci glumele nu se fac in anumite situati ca ne pot costa Gagane daca nu iti e frica....e najpa. Esti defect! Frica controlata se transforma in emotie...cea necontrolata in panica! Panica nu e buna! eu ma dau pt emotii! Si nu cred ca e vreunul pe aici pe forum care sa spuna ca in teren nu-i este frica (emotie) uneori! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate