Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut copilot

Postări Recomandate

Re: Caut copilot

Petre, Petre ... cosmarul copilotilor ... :ha: Bre poza aia cu fata aluia asudata si privirea inspaimantata e UNICA! :bravo Cred ca o sa faci ca baietii aia cu tatuaje multe reprezentand trofee...Inca un copilot inspaimantat care isi ia lucrurile si o ia la sanatoasa ...mai trasezi o liniuta pe Animal ... Si uite asa, usor, usor faci Animalul zebra! Sau cum fug baietii, pac le bagi foarfeca in par, le tai o suvita suvita o pui la o retrovizoare ca suvenir ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Petre te iau o data copilot la mine si ti fac o poza

Pe urma o comparam cu cea a copilotului pe care ai pus o tu sa vedem care e mai speriat , tu sau el ? :ha: :h5

Nu de alta da vad ca lumea se sperie destul de usor p aci :ha: :happy

Link spre comentariu

Petre te iau o data copilot la mine si ti fac o poza

Pe urma o comparam cu cea a copilotului pe care ai pus o tu sa vedem care e mai speriat , tu sau el ? :ha: :h5

Nu de alta da vad ca lumea se sperie destul de usor p aci :ha: :happy

Flo` :g :g :P :ha: :h5

Link spre comentariu

Daca mai e loc as fi si eu interesat de pozitie :D Nu de alta dar invat repede si ar fi frumos sa am de la cine invata :D. Probleme ar fi cu burta si cu "brandul" dar astea se rezolva... poate bem o bere si vorbim.

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Domnul Petre.... copilot cred ca o sa ai , la sfarsitul saptamani vand masina , numai ca la Maramures nu te incurc , plec la Turci sti bine am bilete . Daca vand masina ai copilot si in cazul in care obosesti ,ai si pilot :h5 Pune poza copilotului tau de la YONUTZ :ha:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

N-am eu bafta sa ma intepenesc cu una d'asta printr-o mlastina si sa ne "oblojim" toata noaptea unul pe altul..... :grin:

Precis am parte de unul gras, care injura si se imbata, dupa care, pe pariu, ca incepe sa ploua si suntem obligati sa dormim amandoi in masina si vom mirosi a transpiratie si picioare imputite de vor lesina pelicanii in zbor....iar dimineata ne vom pisa militareste cu jet de 4m aruncand borastele de pe nuferi......Dupa care cu gandurile umede vom hali ceva gretos si ragaind imbuibati ne vom freca la oo apoi........Ba nene, de unde plecasem in dizertatia mea filosofica?

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare