Miron Sorin Postat Iulie 23, 2009 Partajează Postat Iulie 23, 2009 Re: Caut copilot sal bulbare cam cat de nebun trebuie sa fie copilotul care il vrei daca nu sunt indiscret :banana :ha: off-topic sper sa nu te superi Petre bine ai revenit Tazz zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Caut copilot asa ... sau asa ...?! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 24, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Caut copilot Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, Auuuuuuuuuu, Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Caut copilot Aaaaaa......pai d-aia vrei tu sa tai masina sa dea bine la copiloatele de pe Dorobanti !!! :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Caut copilot sa muti gaurile scaunelor mai in spate .... unii copiloti au cracii lungi ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot Acesta a fost copilotul meu....ieri! http://i358.photobucket.com/albums/oo28/niteanu/250720091234.jpg Iata si povestea care justifica termenul " a fost". :ha: :ha: Softeanu...coborare pe o panta care se termina cu un mal inalt de juma de metru finalizat intr-o groapa cu noroi. Miron Sorin zice: Petre trebuie sa o calci pt ca altfel te rastorni. Te vei infinge cu botul in noroi si apoi te scoatem noi de acolo"! Nu stiu exact la care "noi" s-a referit, dar prietenul Mugurel, cel din poza de mai sus, zice: "Ok...eu ma dau jos sa fac poze" -am zis ca nu are sens sa se dea jos pentru ca nu poate cuprinde in poza dimensiunea reala a coborarii si iata de ce: http://i358.photobucket.com/albums/oo28/niteanu/250720091210.jpg Si ii comunic apoi ca pierde o senzatie extraordinara de morcov in cacastoare daca se va da jos. Mugurel ramane ferm pe pozitie: "Ma dau jos ca e mai bine" Miron Sorin, ca sa puna si el paie pe foc, glasuieste aproape feciorelnic: "Petre, daca vezi ca se rupe malul pe partea stanga, da-i gaz frate ca doua zile stam aici sa te scoatem daca te rastorni" :ha: :ha: :ha: In acel moment....Mugurel, care abia coborase din masina....revine si uitandu-se la mine cumva vinovat imi spune: "Petre....hmmm...stai sa-mi iau si eu bagajele de la tine din masina...." :uameni Il intreb de ce. El imi raspunde inchizand portiera, cu geanta pe umar si departandu-se usor de mine: "Pai de ce sa imi amesteci lucrurile, ca abia mi-am aranjat sculele in bagaj...lasa...coboara tu si apoi le aduc din nou in masina" :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot :ha: :ha: :ha: :ha: Pai asa reclama iti faci? Pe unul il lasi in padure (nu discut motivul), pe altul il faci sa-si ia campii... Giz?scraist! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot :cn Eu sunt cuminte! Le dau bobo, cafea, adrenalina...si uite ce primesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot pai asa-si gaseste copilot bun...stiind ce-l asteapta :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot Pe voi doi v-am vazut in actiune, si nici unul nu va dati in laturi de la nimic, dar nici nu v-am vazut aruncandu-va cu capul inainte.Evident, asta nu exclude adrenalina si morcovi in fund pana la plasele :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot copilotul tau mi-a promis ca vine saptamina viitoare cu mine :twisted: :twisted: :twisted: promit sa-l tin si in masina la morcovei sa vezi cum il aduc acasa... :twisted: :twisted: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot A....deci cu tine vine?????????????????? Mie mi-a zis ca are treaba! :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot a zis ca "poate" :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot copilotul tau mi-a promis ca vine saptamina viitoare cu mine :twisted: :twisted: :twisted: promit sa-l tin si in masina la morcovei sa vezi cum il aduc acasa... :twisted: :twisted: :uameni Bulbare, eu zic ca data viitoare sa pleci singur, asha macar nu mai poate nimeni sa-ti fure copilotul :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot Uitati-va si voi cum m-a injurat copilotul (Ascultati cu sunet!!) [youtube:1613jc35] [/youtube:1613jc35] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot E "putin" transpirat in prima poza :ha: Daca ai off-drum mai prin nord, garantat ma bag copilot. :wink: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot :ha: Auzi, bah, frate....da' ce-ai avut cu el? :ha: Nu stiu de ce...da' imi vine in minte bancu' ala cu calu' adus in targ " sa-l faca de ras, nu sa-l vanda"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot mare pacat ca vrei din Bucuresti... si mare pacat ca-s cat tine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot mare pacat ca vrei din Bucuresti... si mare pacat ca-s cat tine... Pai daca nu ar i din Bucuresti cum as putea sa-l iau cu mine? Nu toate drumurile duc prin Brasov! A...iar la dimensiuni....acolo am descris idealul. Lasa ca si doi pitici fac treaba buna :h5 Mai greu e cu roate depe roof rack....ca tre' sa ne suim unul in carca aluilalt sa o punem la loc! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot cu poza aia ai speriat deja toti pretendentii la functia de copilot ...... :happy e rara poza .... RARITAT !!! :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot @lipovene , ce sa sperie? asta e off-roadul , natura , si nu inteleg cum de nu se prea baga lumea la a fii copilotul lui petre. Eu oricand m-as oferii voluntar , ce am de castigat? Experienta , locuri noi de vizitat , adrenalina , o slanina cu ceapa pe capota motorului infierbantat , socializare si multe multe altele. sa fim seriosi , Petre nu isi cauta copilot pentru munca la tara , gen sapat , plivit morcovii si alte chestiuni deastea , ci coleg de acaret... Multa bafta in gasirea candidatului pe care ti-l doresti Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 26, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot @lipovene , ce sa sperie? asta e off-roadul , natura , si nu inteleg cum de nu se prea baga lumea la a fii copilotul lui petre. Eu oricand m-as oferii voluntar , ce am de castigat? Experienta , locuri noi de vizitat , adrenalina , o slanina cu ceapa pe capota motorului infierbantat , socializare si multe multe altele. sa fim seriosi , Petre nu isi cauta copilot pentru munca la tara , gen sapat , plivit morcovii si alte chestiuni deastea , ci coleg de acaret... Multa bafta in gasirea candidatului pe care ti-l doresti Cred ca sunt eu cam ciufut...poate d'asta nu se prea baga lumea! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: Caut copilot Petre , cand am spus adrenalina ma refeream mai mult la tine slp :ha: Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: Caut copilot petre daca nu gasesti copilot si accepti unul care face tratament la balaceanca :ha: promit ca din septembrie ma bag si eu daca ma lasa doctorul :ypu (pana atunci sunt cam plecat din bucuresti si nu vreau sa te incurc). chiar nu stiu ce ia speriat pe ceilalti :h5 :ha: schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: Caut copilot petre daca nu gasesti copilot si accepti unul care face tratament la balaceanca :ha: promit ca din septembrie ma bag si eu daca ma lasa doctorul :ypu (pana atunci sunt cam plecat din bucuresti si nu vreau sa te incurc). chiar nu stiu ce ia speriat pe ceilalti :h5 :ha: DONE! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate