worldscape Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Punte spate wrangler 2,5 :banana Tranzactia incheiata! Am reusit sa achizitionez acaretul. Dupa cum va spuneam, a avut un incident, dar se pare ca nu e atat de grav pe cat credeam. am reusit sa dau jos puntea si sa evaluez pagubele: grupul a scapat, in schimb am nevoie urgenta de planetara, taler, cilindru frana, saboti, arcuri si un arc spate. Puntea este cea din imaginile urmatoare] am tot ce ai tu nevoie ramase de la upgrade-ul de inaltare si scimbare completa a transmisiei, suna-ma luni dupa etapa de la Odorhei, vorbim si te mai ajut cu ce pot. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Punte spate wrangler 2,5 @ampopa....veverita e masina buna.....dar a devenit brusc cam neincapatoare.....iar in animalul asta ma simt ca in camion......vad lumea de sus......si-mi place senzatia :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate