Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

buzau 5,6,7,8 ... pe 09.09 este trialul ..adica duminica

Postări Recomandate

sambata pe seara ajung in bucuresti.... atunci i-ti pot spune .... sunt cu gasca la dunare...plec in noaptea asta....

...se anunta a fi tare frumos..... avem un amic care concureaza la moto... si ceva cunostinte cu 4x4 de concurs...

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lipovene, cat de in fata vrei sa pun anuntul cu concursul de la Buzau?

Nu e suficient ca e pus ca si "Anunt'?

Vrei sa fac si banner? Fac si banner daca mi-i se cere dar in alte conditii.

Tuparu+fratele , Andy68, Nelloruner, Gabi_G, Nike si Andy...bafta multa, :no11

Link spre comentariu

mai vine cineva maine ,la cascat gura ?

Da eu merg dimineata, la 8 jumate sa fiu acolo, voi in jurul carei ore plecati, poate mergem in coloana ...

Am incercat sa vorbesc cu Andy68 acum cateva minute si era foarte grabit , cred ca avea prb. sper sa le fi rezolvat, abia astept sa ne intalnim maine. :be

Link spre comentariu

Pai toti participantii sunt cazati la hotel Pietrosul din centrul Buzaului, ar trebui ca sa ajungem pana in 9 ca sa putem pleca cu ei o data spre trial, eu voi pleca la 7 jumate, cine doreste, sunt dispus sa ne intalnim in intervalul 8 fara 20, 8 fara 10, la statia Rompetrol de la iesirea spre Urziceni, sau Metro Colentina, eu voi fi acolo, un Logan albastru... va astept.
Link spre comentariu

am sa incerc sa postez saptamana asta niste poze si eventual chiar un filmulet (avet 4,5 ore de filmare onboar)...

pe scurt:

- in prima zi, la 7 km de la start, s-a dus pompa de servo asa ca am fost "indianu talpa grea"

- am balaurit de ne-a luat .... prin paduri dar am ajuns totusi pe lumina...

- dar faza cea mai tare este ca sambata spre duminica noapte am dormit in padure si dimineata ne-a luat 6 ore si doua masini de extrem ca sa ajungem in satul care era la 600 m de noi / a ploat si nu se mai putea inainte...

e tarziu si sunt obosit si ofticat ca nu am prins trialul...

va mai povestesc si maine

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

Un concurs la care m-am simtit excelent cu toata ca nu am avut rezultate :grin:

Traseul de Open a fost excelent,sambata dupa ce a inceput ploaia pe alocuri s-a cam transformat in extrem :twisted:

Road Bookul bun,mici greseli de distanta da usor de gasit.

A fost un concur axat mai mult pe neavigatie,foate multe distante scurte in RB 0.02...0.03.....unele dupa altele 8)

Prietenul cu care trebuia sa fac echipa (un defender preparat) m-a anuntat cu o zi inainte ca nu poate veni.

Dupa telefoane numeroase aflu ca vine Andy68 si hotarasc sa fac cu el echipa :grin:

Nu a fost o echipa castigatoare da Andy a invatat destule cred dupa concursul asta :grin:

Dupa prima zi in care Lada a mers bine da Andy nu prea tinea pasul,am ajuns al patrulea echipaj la finish.

A doa zi au inceput problemele cu incapatanata rusoaica.La inceput a patinat ambreiajul,pe urma nu mai mergea nimic la bord si nici stergatoarele,pe urma pana spate,apoi se rupe semicaseta de directie (noroc chior ca avea una noua la el) si s-a indoit bara dintre caseta si semicaseta,se beleste si un cap de bara si in final tragem concluzia ca s-a rupt si o planetara :grin:

Cu toate astea la 11 noaptea eram in club cu berea pe masa si clasati pe locul 7 :grin:

La trial Andy nu a vrut sa mai forteze Niva (care a plecat pe platforma acasa) si am facut echipa cu Nelu,cu un rezultat satisfacator.......1 :h5

Ca incheiere v-as recomanada sa nu plecati niciodata la un concurs fara trusa de scule la voi,nici eu si nici Andy nu am avut scule la noi si am facut autostopul la cei care ne depaseau si dupa al treilea echipaj care a oprit am strans sculele necesare sa schimbam semicaseta.

As mai trage o concluzie si anume ca Lada Niva nu rezista in regim de concurs,asta in conditile in care eu am mers la 70% din potentialul suzuki ca sa vina si Andy.Exploata cu grija te duce unde ai nevoie si se catara minunat dar daca vrei sa-i dai un pic in gura..........pe platforma vi acasa :twisted:

Andi vrea sa-si ia Jimny :grin:

Si a fost foarte misto ca am fost gasaca mare de pe forum :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Ati fost extraordinari la trial, mi-a placut , ati facut spectacol, v-am prins pe caseta, si va promit filmul in cateva zile, eventual postat pe YouTube, sau poate cu link pe serverul lui Max (daca este permis), si bine inteles, o surpriza pentru protagonistii filmarilor mele adica Luigi (nissan4x4), Cornel (cfantana), Nelu (nellorunner) ...

De la moto mi-a placut de pustiu de 14 ani din Buzau, a facut senzatie!!!

Inca o data felicitari participantilor, si in special celor dupa forum, vrem sa auzim numai de premii din partea voastra ... :h5 :h5 :10

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare