YO2LZP Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 De-abia asteptam!!! :shock: 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floyota Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Mai baieti,tin sa va felicit inca o data pentru participarea voastra si pentru comportament.Ma bucur ca vad ca sunt semnale bune din partea voastra ceea ce ma inanta cel mai mult.Cat despre pozitiile cu 02-03 din RB asa am vrut sa le fac ca sa va mai temperez ca stiu ca sunteti mari talpasi.Sper ca a fost bine si sper sa ne mai vedem si la anul.Inca o dat FELICITARI VOUA.!!!!!!!!!!! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Florine cu siguranta ne vedem si la anul,inca o data felicitari pentru organizare :10 :10 :10 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Buzau 2007 Multumim,,,multumim,,,multumim!!! Organizare beton,pana acum nu am auzit nimic contra. Catering de 4-5 stele in camp(langa padure). Alimentare ATV si moto la timp si in timp. Se simtea peste tot mana unui om care stie ce vrea,se face si aplica!! Bravo,,,mai vrem asa concursuri!! Cu stima !! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate