White Wolf Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Asa cum am mai scris, am cumparat masina initial ptr plimbari offroad. Cum cerinta a crescut si am achizitionat intre timp un Pajero, aceasta a ramas masina "de strada". Se pare, insa, ca in curand voi avea o alta masina de strada ( tot un Pajero MK2, dar...un Evolution ), asa ca am hotarat ca L200 sa intre un pic la transformare. Masina este stock, este model Warrior, cu o echipare interioara care satisface gusturile mele modeste, asa ca nu intentionez transformarea la interior. De asemenea, exteriorul nu lasa de dorit foarte mult, asa ca in timp, o sa am de lucru doar la inaltarea masinii si eventual, in timpul verii, cand hardtop-ul ce acopera bena o sa fie demontat, o sa-i pun un rollbar cromat, care sa se asorteze cu restul. Cea mai mare problema in acceptiunea mea este partea cu inaltatul. As vrea sa rulez pe niste AT-uri cu dimensiunea de 33/12.5/15 . Ce ar trebui sa fac pentru asta? Bodylift + suspension lift? Sau ajunge doar suspensionlift? Precizez ca am unde sa lucrez la masina si stiu de unde sa cumpar piese. Vreau doar un sfat in ceea ce priveste un eventual bodylift ( cati inch trebuie ptr a-mi incapea ' 33 -uri, tinand seama de un viitor suspension lift de 2 inch? ) O sa incerc sa pun poze pe tot parcursul lucrarii. Masina in prezent arata asa ( cu hardtop pe bena si fara ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: "Batausul" - L200 Warrior @tavi........e frumos utilajul....bafta la modificari.....imi pare rau ca nu ti pot da sfaturi, la mecanica sunt praf.....abia stiu sa conduc.... :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: "Batausul" - L200 Warrior abia stiu sa conduc.... :grin: :ha: :ha: :ha: Da, Gogane...daca tu nu stii sa conduci, lasa ca maine o sa ploua cu pinguini... Acum serios vorbind, multumesc de aprecieri! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate